et flot sted og dyrt , så det burde være i top synes hytten virkede træt , dør havde fået fugt og var skadet kunde servicen i reception , nogle kunne trænge til et kursus i kunde service... Se mer
Det här tycker kunderna
Lækkert sted med dejlig ro og meget hyggelig atmosfære. Skønne hytter og lækker spa. Hvis oplevelsen skulle have den sidste stjerne, mangler der lidt på finish. Håndcreme og sæbe dispenser... Se mer
Lækkert lille getaway, overnatning i naturhytte med egen sauna og boblebad som vi brugte både eftermiddag aften og morgen, super lækkert arrangeret med tapas rødvin og bobler i hytten. Himmelsk morg... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Henne Strand Camping, 5 stjernet luksuscamping med vandland ved Vestkysten, som ligger direkte ved byen og havet.
Kontaktuppgifter
Strandvejen 418, 6854, Henne, Danmark
- www.hennestrandcamping.dk
Har besvarat 33 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
et flot sted og dyrt
et flot sted og dyrt , så det burde være i top
synes hytten virkede træt , dør havde fået fugt og var skadet
kunde servicen i reception , nogle kunne trænge til et kursus i kunde service
Du får ikke hvad du betaler for
Vi var på ophold i december.
Vi havde bestilt en hytte med spa og sauna.
Suanaen virkede aldrig og spaen var super kold. Jeg tænker hvis man tager afsted nu og tænker wellness i kulden, så er det penge ud af vinduet.
Da vi beklagede os ,antog ejeren at det var os der havde ringet om saunaen aftenen før, hvilket ikke var. Det tyder på at andre oplevede samme problem som os!
Til spørgsmålet om det kolde spabad, så var forklaringen at den skulle holdes varm under hætten-
... Men vi kan jo ikke sidde under hætten! Og det kan ikke passe man ikke kan skrue op til mer end 36 grader! Vi viste billeder af gradetallet men de stod fast. Ingen hjælp at hente.
Jeg vil derfor fraråde folk at booke de dyre naturhytter, for de er simpelthen ikke pengene værd.

Svar från Henne Strand Resort
Jeg blev negativ overrasket over prisen.
Egentlig en ok campingplads men.
Vi fik en teltplads næsten uden græs så vores telt var fuld af sand/grus fra første dag.
I går aftes ville jeg varme flutes i den ene ovn men den virkede ikke så det tog lige 15 min. længere i den anden ovn.
Set i forhold til prisen på 1154 kr. for 2 voksne og 1 barn med 2 overnatninger, bliver det til 3 stjerner.
5 Stjerner 🤔…
Forstår ikke helt hvordan dette kan være en 5-stjernet plads. Badeforholde er fine men rengøring mangler. Og hvordan kan man bede om entré til et lille badeland når man i forvejen betaler mere på denne plads end andre pladser. Hvad får man for de 5 stjerner? Må indrømme at jeg nok ikke genbesøger
Manglende pris info
Vi valgte Henne Strand ressort, fordi de har autocamperpladsen. Sådan en bad vi om og fik tildelt en plads af receptionen, som ved udcheckning viser sig at være en dyrere plads. Den info ville vi godt have haft ved indcheckning. Det er ærgerligt, fordi autocampister ofte har et dårligt ry med at holde gratis på strande o.lign. Når vi så er nogle, der gerne betaler for en “rigtig” plads, forventer vi også at det er til gennemskuelig pris.
Ellers er Henne Strand Resort en helt ok plads.
Skuffende natursuite
Vi har været på ophold i en natursuite.
Det er en overdrivelse at Henne Strand kalder det en afskærmet terrasse. Man kan se ind udefra og da suiten ligger lige ud til parkeringspladsen, så går alle forbi. Man kan derfor ikke stå op af spa'en uden at alle kan se en. Det samme gælder saunaen. du sidder direkte ud til gangarealet og stirrer lige ind i forbipasserende. GLASDØREN indtil hytten er ikke skærmet, dvs alle kan se lige ind. der er dog rullegardin for, men så kan du ikke komme ind og ud af døren. den kunne evt have fået matteret glas, virkelig dumt design. Der er ikke mulighed for gennemtræk og det er pænt varmt i hytten. Det er bare ikke noget der tilnærmelsesvis lugter af privatliv.
Dybt skuffet!
Dybt skuffet!! Vi er rejsende campister og køre hele året rundt på forskellige pladser. Og betaler gerne ekstra for gode faciliteter og service. Men her betaler man ekstra for ingenting.
Vi har et standard vogntog og trods dette mente de, at vi skulle have en komfortplads begrund af vognen størrelse, og da vi hverken har afløb slage eller antenne, skulle vi ikke bruge det. Men pladserne er rigtig nok små. Bilerne skal holde halvt på kørevejen, så det vanskeligt gøre det at komme ind og ud på grundvejen. Indkørsel til selve indtjekningen har de valgt at sætte jern-skinner med smal afstand at flere var oppe på denne ca 10cm skape kant med hjulene for at komme ind.
Faciliteterne, det eneste man kan sige er okay var famile-rummet, de øvrige toiletter var almindelig standard. Ligesom køkkenet var, almindelig stål bordplade med 3 vaske hvilket lige var få nok. Vandland.. det var først aften før afrejsedagen fik vi af vide af andre campister at der var voksen-spa om morgen, vi er 2 voksne så svømningen med legende børn er lidt upassende. Vi er normalt ikke sippet, men når man betaler 590 pr overnatning, forventer vi lidt mere.
Afføring i vandet!
Hyggelig spadag blev meget kort (6 min), dette fordi der var afføring i spaen.
Charlotte i receptionen mener ikke der skal gives kompensation fordi andre gæster har haft afføring i vandet, hun mener derimod det er mig som anden forbruger der skal betale for den oplevelse.
Det er vanvittigt at der kan tages så let på at gæster sidder i afføringsklatter (ja der var FLERE!), og det eneste Henne Strand Camping/resort tilbyder er en hurtig støvsugning af vandet og så kan alle gæster bade glade videre.
Men der havde jeg allerede været ved at kaste min after noon tea op, som jeg iøvrigt også har betalt for, så der er ikke meget glæde tilbage i denne badegæst.
Det er ulækkert og uacceptabelt at tage så let og useriøst på andres sundhed.
Man kan blive alvorligt syg af at komme i kontakt med afføring, værst kan det gå hvis du får meningitis. Men det er Henne Strand camping/resort ligeglad med, det jo ikke deres indtægt det skal gå ud over.
Tænker ikke restauranten lever op til Fødevarestyrelsens krav heller hvis ledelsens holdning er “afføring i vand eller tallerken er da alle gæsters drøm og for egen regning”.
Så vil du undgå at blive syg eller generelt ikke ønsker at bade i afføring så skal du holde dig fra Henne Strand Camping/resort.
Og Kære Charlotte, håber du ledte efter papiret i skraldespanden, og ellers har du mit navn nu.
Det er helt igennem et fantastisk…
Det er helt igennem et fantastisk ophold for os især fordi vi kan have vores hund med. Alle de muligheder vi har for lækre vandreture, kombineret med den luksus vi kan nyde i vores egen hytte, uden at skulle “efterlade” vores hund. super fin morgenmad, som vi igen kan tage med ned i hytten. Vi kan også stærkt anbefale en tur forbi massøren, hun er bare dygtig. Det var vores 2. Besøg, men sikkert ikke det sidste.
Kanonoplevelse i Natursuiten
Kanonoplevelse i Natursuiten - fantastisk tapas og morgenmad - kan anbefales
Det er en rigtig hyggelig plads
Det er en rigtig hyggelig plads og med muligheder for forkælelse - noget for øje, mave, frisk luft og så er det nye tiltag bare 100 % godkendelse.
Dejligt miniophold i Vesterhavshytten
Dejligt miniophold i Vesterhavshytten - rigtig fin indretning. Vi savnede kun en mikroovn (til at varme de smås mad/flasker). Til gengæld var der gasgrill. Generelt en rigtig dejlig campingplads, som ligger med central placering. Vandland: Her var virkelige glatte gulve - en del børn faldt, bare mens vi besøge vandlandet. Så skridsikkert fodtøj til de små anbefales. Og medbring selv udstyr, legetøj m.m. til de små - der er intet børn kan lege med i vandlandet.
Skulle have 5 stjerner godt ophold helt…
Skulle have 5 stjerner godt ophold helt igennem men gulvet i svømmehallen er for gladt og det trækker desværre ned i stjerner så derfor Erik glad campist 😂🙁
Charmerende hytte
Charmerende hytte, spa og sauna levede fuldstændigt op til forventningerne, god og imødekommende service i reception og super og lidt anderledes morgenmad. Og Henne er jo altid et besøg værd.
Skøn campingplads der opfylder alle behov
På denne velbeliggende campingplads er der alt hvad campister har brug for, hvad enten du er til Autocamper i millionklassen, campingvogn, telt eller hytter. Flotte moderne servicebygninger, plane pladser, fitnessrum, indendørs vandland, café og restaurant, mikrobryggeri - kort sagt ALT og ikke mindst meget god og venlig service generelt. Her kommer vi gerne igen.
"Resort for livsnydere"
"Resort for livsnydere": Jeg kunne ikke være mere enig! Kæmpe stor respekt for den flotte kvalitet overalt på området, topklasse gæsteservice og aflappende stemning, som jeg oplever lige fra ankomst til afrejse. Og tak for en 5-stjernet oplevelse hvad angår morgenmad, frokost, øl fra bryggeriet og middag på Café HAV.
Jeg havde en rigtig god Påskeferie med familien og vil gerne sige tusind tak til Tina, Peder og hele holdet bag Henne Strand Resort for den store gæstfrihed og for et dejligt ophold.
De varmeste anbefalinger. Glæder mig allerede til næste gang!
Fantastisk sted
Fantastisk sted, vi var i en af deres nye lækre Nature hytter, pænt og rent, der var det man havde brug for og saunaen og spaen var nemme at betjene😻
Fantastisk sted
Fantastisk sted. Topfaciliteter og "øverste hylde" forplejning hvor der også er tænkt på detaljerne.
Her kommer man helt klart igen
Tusind tak for et fantastisk…
Tusind tak for et fantastisk påskeophold. Alt fungerede perfekt og vi nød at bo på campingpladsen i tæt gå afstand til by, strand og natur. Særlig tak for overvældende lækker morgenmad, frokost og middag i den hyggelige restaurant og dejlig oplevelse i spa og wellness.
Dejlige faciliteter og nem indtjekning…
Dejlige faciliteter og nem indtjekning og udtjekning
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.