Företaget har svarat
Mój przypadek się nie kwalifikuje, więc ocena dotyczy wyłącznie rozmów z dwiema Paniami: - Pani Olga 11/10 - profesjonalna, miła, empatyczna, zaangażowana. Pomimo tego, że mój przypadek się nie ła... Se mer
Företaget har svarat
Dotyczy kredytu gotowkowego. Kontakt z firmą bardzo dobry. Pieniądze na koncie w ciągu dwóch tygodni. Trochę jest papierkowej pracy (skany, maile) . Wszystko wyjaśnione w przejrzysty sposób. Teraz cze... Se mer
Företaget har svarat
Kim jesteśmy? 🧐 Jesteśmy największą i najnowocześniejszą firmą odszkodowawczą w Polsce działającą w 100% online 🥇 Dzięki temu umożliwiamy naszym Klientom skorzystanie z oferowanej przez nas pomocy na terenie całego kraju. Masz problem z uzyskaniem dodatkowych środków z odszkodowania lub pytanie odnośnie dochodzenia odszkodowań? Skontaktuj się z nami! 📲 Nie wiesz, czy warto nam zaufać? Statystyki nie kłamią i są dowodem na naszą wysoką skuteczność oraz na skalę naszej działalności: 👉 +2.000 niezweryfikowanych opinii Google. 👉 200.552 przeanalizowanych kosztorysów do dnia 31.01.2025 👉 1,3 mln Klientów zgłosiło się do nas o pomoc do dnia 31.01.2025
Kazimierza Pułaskiego 11, 63-400, Ostrów Wielkopolski, Polen
Har besvarat 73 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Rzetelna firma. Obsługa profesjonalna. Jestem bardzo zadowolona!
Podejście konsultantów pełen profesjonalizm.
Firma po mimo ustalonym terminie przelewu pieniędzy wciąż zwleka z wypłatą. Kontaktując się z konsultantem wciąż ta sama odp czyli przelew w realizacji. Bardzo słabo z państwa strony gdyż nie trzymacie się warunków umowy!
Na początku współpracy wszystko super, niestety firma nie wywiązuje się z umowy na rozprawę nawet nikt się nie pojawił mimo zapewnień,że pełnomocnik będzie i to wynikało z umowy jaka była podpisana ,przez tą firmę straciłam kilka tyś zł. Nie polecam.

Svar från Helpfind
Nie wywiązują się z umowy. Nie wypłacili pieniędzy w terminie.

Svar från Helpfind
Jestem ogromnie zadowolona ze współpracy z Helpfind Wykryli iz umowa kredytu była wadliwa Pieniądze które bank wziął nieprawnie zwrócił Gdyby nie Helpfind nawet bym nie wiedziala ze zostaliśmy oszukani Polecam to są PROFESJONALISCI w każdym tego słowa znaczeniu Współpraca z nimi to przyjemność Dziękuję Helpfind

Svar från Helpfind
- Pani Olga 11/10 - profesjonalna, miła, empatyczna, zaangażowana. Pomimo tego, że mój przypadek się nie łapie, Pani Olga wykazała dodatkową inicjatywę, aby spróbować znaleźć coś, z czym będzie mogła pomóc. Jeśli Pani to czyta - jeszcze raz dziękuję. Jeśli Pani przełożeni - taka osoba to skarb!
- Pani (na 99%, ale nie zapisałem) Paulina - uprzejmość nie jest jej najmocniejszą stroną, a dodatkowa inicjatywa to zbędne komentarze
Przy zawyżeniu średniej za Panią Olgę, za rozmowy wyszłyby 3 gwiazdki, ale wiem, że robicie Państwo dobrą robotę, a jedna Pani, która nie lubi roboty na słuchawce to nie powód, aby psuć opinię...

Svar från Helpfind
Trzeba uważać... odnośnie odszkodowania z UFK. Przy dzwonieniu na różne numery, odrzucają rozmowę z chwilą połączenia, lub jest zajęte 24h. Brak odzewu w sprawie od pół roku.
Nie polecam!!!
Szybka i fachowa pomoc w finalizacji sprawy. Wszystko przebiegło zgodnie z wytycznymi i w sposób przyjazny dla klienta.

Svar från Helpfind
Super szybka analiza. Dokładne informacje, naprawdę polecam.

Svar från Helpfind
Szybko łatwo i przyjemnie. Pełen profesjonalizm.

Svar från Helpfind
Profesjonalizmem, rzetelnością oraz życzliwym podejściem.
Wszystko zostało dokładnie wyjaśnione, a realizacja przebiegła sprawnie i bez problemów.
Z pełnym przekonaniem polecam

Svar från Helpfind
Szybka wycena szkody. Napisali że pieniądze przeleją do 14 dni roboczych i przelali. Polecam

Svar från Helpfind
Nie polecam firmy, mieliśmy skd, wszystkie papiery podpisane w 2024r,sprawa „niby” w sądzie. Do dnia dzisiejszego zero kontaktu, jak dzwonimy dowiedzieć się coś więcej nikt nic nie wie,mówią,że oddzwoni osób kompetentna- no jak można się domyśleć zero kontaktu.

Svar från Helpfind
To oszuści! Mamią, że dadzą 300 zł więcej niż ubezpieczalnia, dręczą telefonami, namawiają a jak się zgodzisz to jesteś ciągany po sądach na świadka w sprawie, którą zakładają ubezpieczalni i tracisz dużo więcej! Bo to oni zarobią nie ty!

Svar från Helpfind
Obiecanki nie cacanki,szybkie decyzje,godne propozycje,nalezne wypłaty,wszystko jak trzeba,polecam
pełna profeska szybko i sprawnie przebiegła moja sprawa w pełni polecam , kasa z odszkodowania z godnie z umową na koncie
Jest to firma oszustów, dlaczego a no dlatego że nastawiona jest na zysk, zgłosiłem do nich kredyt z Agricole i wszystko było dobrze do puki nie okazało się ,że za mało mogą wyciągnąć z tego kredytu, a powołali się na błedy techniczne🤔 a gdy zapytałem jakie to błędy i na czym polegają to zamilkli, natomiast z uporem maniaka chcieli żeby im przekazać do odzysku inny kredyt z tego samego banku i umowa tak samo skonstruowana.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.