Helio Omdömen 2

TrustScore 3 av 5

3,0

1. Hushållsnära tjänster

Coworking, kontor och mötesrum på 8 olika platser i Stockholm. Hötorget, Stureplan, Grev Ture, Kungsholmen, Hornstull. Över 400 medlemmar. ✓

3,0

Medel

TrustScore 3 av 5

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Vi hyrde av Helio Hötorget Under 8…

Vi hyrde av Helio Hötorget Under 8 månader när vi startade upp vårt företag. Vi växte och behövde större lokaler och säger upp avtalet med den uppsägning tid som finns på avtalet. Vi avflyttar till ett eget kontor. Efter ca 6 månader så får vi ett brev från kronofogden om en ansökan om betalningsföreläggande som ingivits av deras ombud Lowell på några 100 kr som avsåg ränta på en en räkning som skickades till vårt kontor på Helio där vi avflyttat ifrån. Samma sak gäller dessa 2 räntefakturor som skickats till deras ombud Lowell med den gamla adressen som vi avflyttat från. Trots att Helio hade våra Email, telefonnummer och postadress så skickar dom krav till deras egna adress som vi avflyttat ifrån. Mycket jobb och kostnader för ett par hundra kronor från ett företag med noll koll

Svar
Detta är inte korrekt. Vi hade eftersändning. Ingen i styrelsen eller jag fick något E-mail eller telefonsamtal. Posten med dom två räntefakturorna på några 100 kr som vi inte kände till, skickade ni till er adress, alltså inte till vår nya adress. Även när ni skickade till Lowell så uppgav ni fel adress (alltså er egen) Så hur skulle vi veta. Vi skrev ett antal ggr till er utan respons.

5 september 2020
Logotyp för Helio

Svar från Helio

Hej Carl, det är aldrig kul när det blir så här - och jag förstår att det känns trist med ett betalningsföreläggande från kronofogden.

För oss var det såklart tråkigt att ni flyttade ut, men också roligt att vi fick vara med på resan från att ni startade bolaget tills att ni växte ut ur våra lokaler. Precis den anledningen vi älskar att höra när våra medlemmar flyttar ifrån oss.

När ni flyttade ut från oss så hade ni fortfarande obetalda fakturor kvar som vi både mailade och ringde dig om. När det går 40 dagar från fakturadatumet, tar vår partner Lowell över våra obetalda fakturor och de försöker i sin tur kontakta er. Vi skickade både denna faktura och en påminnelse till din email, samma kanal som vi hade skickat alla fakturor dessförinnan för månadshyrorna. Fakturor som ni betalat.

Efter er utflytt, fortsatte det att dyka upp post till er under flera månader. Varje gång påminde vi via email eller telefon att det fanns brev att hämta. För oss finns det inget som helst intresse att skicka någonting alls till vare sig vår fakturapartner Lowell eller Kronofogden, utan görs bara efter vi har kontaktat kunder personligen utan att ha lyckats nå fram eller fakturan inte betalas. De flesta bolag som flyttar ifrån oss beställer också en adressändring för att inte missa viktig post. För de bolag som inte gör det så mailar vi om det dyker upp post.

Jag hoppas att det var en förklaring till varför det blev som det blev, och att vi - trots din etta i betyg - ses i framtiden för att boka konferensrum eller för kontor när du startar ditt nästa bolag.

Teamet på Helio