Hasserisflyt Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi flyttede fra Skalborg ind til Aalborg midtby idag. De 3 flyttemænd der var der, var meget ordentlige, høflige og arbejdede hurtigt og systematisk. Indboet blev behandlet rigtig pænt, vil til hver e... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi valgte at flytte i dagene op til jul. Travlhed, butikker og juletog. En umulig opgave i butikkers åbningstid med Juletravlhed 22/12 i gågaden Aalborg ? Så starter man blot indflytning kl. 0600, ud... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi flyttede fra Hadsund til Aalborg 18.3.26. Der kom 6 flyttemænd og 2 flyttebiler. De begyndte kl. 8 og sluttede kl. 18.00. Det var en rigtig god oplevelse. Flyttemændene var høflige, behandlede vore... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De anbefaler at man betaler en timepris for flytningen. Det anbefaler jeg ikke da de er uhyrligt langsomme. De brugte en hel dag på at flytte for os, vi havde et andet firma til at flytte samme mængd... Se mer

Företaget har svarat

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

9 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Fremragende..

Fire flyttefolk startede dagen med at give håndbog præsenterer sig selv.. Fornemt. De var utrolig søde og hjælpsomme, ingenting var for meget for dem.. Kæmpe tak for en fantastisk behandling af os og vores indbo..Giver vores allerbedste anbefaling til Hasseris flytteforretning..
Kæmpe stort tak, drenge.
Helle og Finn Faigh
Hørhaven 12, Aalborg.

15 december 2016
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ikke noget at sætte en finger på.

Jeg har brugt firmaet to gange. Begge gange har været upåklagelige.

Firmaet lader til at have en bred lifte af løsninger. Små til store flyttebiler, og muligheden for blot at sende en enkelt flyttemand ud, hvis man som studerende ikke har råd til to. (man skal selvfølgelig selv hjælpe til så) Flyttemanden har begge gange være flink og effektiv. Og så synes jeg også, at de har nogle fornuftige priser.

Det er i hvert fald det firma jeg ringer til, når jeg engang skal flytte igen :)

6 oktober 2015
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Skadet klaver. Dårlig behandling

Da de skulle flytte mit klaver ind i huset fik det en stor skade i fineren på den ene side.

Det værste var den overfusning jeg fik i samme anledning fra en af deres medarbejdere. Han udfrittede mig om hvem der havde flyttet det ud fra væggen der hvor det kom fra (hos min ex) fordi han kunne jo ikke vide om fineren var løs inden de flyttede det. Det var den ikke. Så spurgte han om jeg havde noget lim, så han kunne lime det. Dels havde jeg ingen lim, og dels synes jeg ikke det er en flyttemands spidskompetence at reparere et klaver. Efterfølgende har vi talt med flyttefirmaet som har tilbudt 500 kr i afslag på flytteprisen. Så nu er jeg desværre nødt til at gå den lange vej med en formel klage for at få klaveret repareret.

Jeg er ikke sur over at klaveret blev skadet. Det var et hændeligt uheld, men jeg er vred over håndteringen af sagen. Derfor kan jeg IKKE anbefale dem til andre. og derfor en meget dårlig anmeldelse.

23 september 2015
Logotyp för Hasserisflyt

Svar från Hasserisflyt

Hej Eva

Vi beklager meget skaden på dit klaver og undskylder selvfølgelig, at du har haft en dårlig oplevelse med vores flyttemand. Det er ekstremt vigtig for os at have en god og venlig dialog med vores kunder under flytningerne, og vi har derfor haft en samtale med pågældende ansatte.

Selvom vi er yderst forsigtige, når vi flytter folks dyrebare ejendele, vil der kunne opstå fejl. Derfor er vores politik selvfølgelig også, at vi betaler erstatning i disse heldigvis få tilfælde. Vi afventer nu dit svar på vores mailkorrespondance om, hvad pianoreparatøren skal have for at udbedre skaden, som vi selvfølgelig dækker 100 procent for dig.

Hasseris Flytteforretning
Kristian Juul

Hurtige og dygtige.

Jeg har aldrig flyttet med et professionelt flyttefirma før, men hold da op! De er super effektive, hurtige og ikke mindst virkelig behagelige og hjælpsomme med at få møbler samlet igen. Efter fire timer var min gamle lejlighed tømt, mine møbler kørt til den nye og alle møblerne kommet op på anden sal. Der var heller intet problem i at de hentede flyttekasserne over to omgange eftersom jeg fik dem tømt og jeg vil helt sikkert anbefale dem til andre og selv bruge dem hvis/når jeg skal flytte igen.

31 augusti 2015

Særdeles tilfredsstillende

Jeg bestilte Hasseris Flyt med kort varsel pga. problemer med et andet flyttefirma. De var hurtige til at lave en aftale og levede mere end op til mine forventninger. Hurtig og effektiv flytning og meget god service :) Kan varmt anbefales.

29 november 2014

Service i alle aspekter

Jeg har benyttet mig af Hasseris Flytteforretning 3 gange nu, og alle 3 gange har jeg været tilfreds ud over alle forventninger. Hvis jeg skulle beskrive dette firma med stikord ville de være: Professionelle, imødekommende, smilende og effektive. Man føler virkelig at der har været draget omsorg for ens genstande mens den har været i deres varetægt. Derfor kan jeg kun anbefale Hasseris Flytteforretning og give udtryk for stor tilfredshed.

22 augusti 2014

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.