Det här tycker kunderna
Vi brugte Hasle blomster første gang for snart 10 år siden til min kones brudebuket. Dengang var vi så tilfredse at de selvfølgelig også skulle lave bårebuketterne til begge vores mødre som gik b... Se mer
ØV ØV ØV På ferie i udlandet havde jeg bestilt en Valentinsbuket via Interflora til levering hjemme hos konen. Da jeg kom hjem og så buketten, blev jeg rasende. En sølle buket der ikke synede af... Se mer
Vi havde en virkelig hyggelig oplevelse…
Vi havde en virkelig hyggelig oplevelse hos Hasle Blomster Kaffebar. Stemningen er varm og indbydende, og det er et skønt sted at tage en pause. Servicen var helt i top – især tak til Lys, som tog imod os med et smil, var hjælpsom og fik os til at føle os virkelig velkomne. Man kan mærke, at der bliver lagt hjerte i både betjeningen og oplevelsen. Vi kommer helt sikkert igen og kan varmt anbefale stedet!
Blomster hjerte❤️
Vi skulle bruge en borgerbuket, formet som hjerte, og i mange farver.
Vi fik det smukkeste og varme hjerte som skulle med min mormor på den sidste rejse.
Havde hun set set denne, ville hun blive drønstolt da den var ualmindelig smuk
Tak til Hasle blomster❤️
Skuffende
Har tidligere brugt Hasle Blomster meget. I de sidste år er kvaliteten faldet. Jeg købte en buket 7/8 men fik ikke set ordentlig på den. Da jeg kom hjem var jeg nærmest flov over at give den til min kone. Mest grønt og meget få blomster.
Købte en smuk bårebuket til 299 kr og…
Købte en smuk bårebuket til 299 kr og fik meget venlig betjening.
Havde købt en begravelsesbuket for 800…
Havde købt en begravelsesbuket for 800 via hjemmesiden. Der var ikke flere blomster i end to-tre blandingsbuketter fra Føtex til 45 kroner stykket. Den var så lille og tarvelig, at det var pinligt at lægge den i kirken. 😤
Halse blomster har altid været mit…
Halse blomster har altid været mit fortrukne. En af deres (måske nye??) forstår simpelthen ikke at samle en buket, hverken farve mæssigt eller at få buketten til at se ud af noget. det spild af penge, især når man betaler så meget for en buket som man gør, så skal man også være tilfreds. Kommer der ikke mere
ØV ØV ØV
ØV ØV ØV
Da jeg kom hjem og så buketten, blev jeg rasende. En sølle buket der ikke synede af noget som helst og alligevel kostede næsten 500 kr.
Jeg tog buketten med i Hasle blomster, som forklarede, at de såmænd havde opfyldt alt, hvad der stod i instruktionen fra Interflora.
Jeg spurgte ind til deres stolthed og faglighed i forhold til at levere så ynkelig en buket, der bare var klasket sammen. Jeg blev tilbudt at få noget mere fyld i, men endte med, at give blomsterne tilbage og forlade butikken.
Det er skammeligt.
Flotte blomster og god service
Hos Hasle blomster kan man få bundet en smuk buket lige efter sit eget hoved.
Jeg elsker en buket, hvor vægten ligger på blomsterne og ikke alt muligt pynt og tørret halløj og det laver de meget gerne. 💚
Buketter holder længe
Buketter holder længe (stil dem køligt om natten), kæmpe udvalg af gaver, pynt og delikatesser, hyggeligt kaffehjørne, god service - anbefales herfra !
Indbydende butik
Indbydende butik. Flotte buketter. Hyggelig kaffebar. Smilende og servicemindet personale. Min foretrukne blomsterhandel.
Bestilte en bårebuket til 200kr
Bestilte en bårebuket til 200kr - ikke mange penge, men det skulle blot være en lille hilsen. Fik af vide, at den ikke ville være stor, hvilke jo er klart til 200kr. Men fik en rigtig flot buket.
Ændring af blomst på 5 min.
Da vi skulle til bisættelse i lørdags, havde vi bestilt borrebuketter/dekorationer hos Hasle Blomster.
De var så flotte, men den jeg havde fået bestilt fra mig selv, så slet ikke ud som jeg havde forventet.. Det kunne damen bag kassen godt fornemme på mig og hun spurgte om hun skulle gå ud og lave den anderledes, til det jeg havde forestillet mig 🙏🏻 Det tog hende 5 min at lave buketten om til den smukkeste dekoration 🙏🏻😍 Hvor er jeg taknemmelig for at det kunne lade sig gøre 🙏🏻
Det skal lige siges at de havde lave 5 stk. til os og alt var lavet som vi havde bestilt det og var rigtig flotte 🙏🏻
TAK for den kæmpe store hjælp og med at gøre mave fornemmelsen helt rigtig på 5 min. Det havde jeg brug for på sådan en dag ❤️
Vores bedste anbefaling
Vores bedste anbefaling
Meget flotte kranse til begravelse blev lavet med kort varsel
Meget fin kundeservice
Et dejligt 70 års fødselsdags…
Et dejligt 70 års fødselsdags arrangement i Hasle Blomsters fine Cafe.
Det smukkest begravelsesbinderi kun på…
Det smukkest begravelsesbinderi kun på baggrund af en telefonsamtale, lige i øjet.
Også smukke buketter fra jer
Hurtig, flot og overkommelig
Bestilte fra morgenstunden en bårebuket. Kunne hente den allerede én time efter.
Fik super service og en særdeles flot buket til en meget rimelig pris.
Handler gerne hos Hasle Blomster igen.
Skuffende buket!
Jeg har bestilt mange buketter igennem årene og jeg må vove at påstå, at Hasle blomster har formået at levere den mest tarvelige af slagsen. Vi gav 300kr for en buket, som skulle have bestået af liljer og roser i gyldne og lyse farver til en fødselsdag. I stedet ankommer EN solsikke, TO orange Gerbera og resten er grønt fyld. Vi bestilte endda en uge forinden.
Vi er klar over, at der står på hjemmesiden, at der tages forbehold for udsolgte produkter. Men at resultatet er så anderledes, end det vi bestilte, er simpelthen misvisende og dårlig service.
Vi er skuffede og vil ikke bruge eller anbefale Hasle Blomster fremover.
Virkelig grim bårebuket
Bestilte en bårebuket Til 500 kr. der lignede en gang blomster fra en grøftekant. Det var en kedelig grålig og brunlig buket, der intet pænt havde over sig. Hvor var jeg flov over at mit navn var på det bånd. Det kunne mine børn have lavet pænere. Jeg handler ikke der igen. Pinligt for interflora at de har samarbejde med dem.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.