Hardcasa Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

4,5

Beställer ett presentkort till julklapp, får en kod på ordersedeln bara. När vi försöker lägga en order och lägga in presentkortskoden så funkar det inte! Hardcasas telefonnummer fungerar inte och de... Se mer

Kaos för tonåringen inför skolstart; har växt 5 cm på 2 mån = måste nya byxor NU!!! Beställer på hardcasa.se och allt löser sig. Snabb leverans, bra pris och smidig retur samt enkel betallösning med K... Se mer

Handlar ofta hos Hardcasa och kollar alltid där först när jag letar efter något speciellt. de har de flesta riktigt snygga märkena till mycket bra priser, dessutom är de snabba med att plocka upp nya... Se mer

Mycket bra!! Har varit kund länge o tycker ni har de absolut snyggaste kläderna!! Tycker de lite tråkigt att såna som mig som har varit kunder länge och köpt mycket inte får något för det bara, kans... Se mer

1. Shopping och mode

Informationen kommer från olika externa källor

På Hardcasa.se finner du ett brett utbud av modekläder till moderna gentlemän. Vi kompromissar inte med design eller kvalitet. Vi har de hetaste klädmärken från både skandinavien och utomlands, så att du alltid har de senaste och bästa kollektionerna att välja mellan. Vi går helt upp i herrmodet med både hjärta och själ, därför kan du alltid förvänta dig de bästa märkena, fetaste kollektionerna och de senaste trenderna när du handlar in till din garderob hos oss.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Inga konstigheter.

Bra pris, snabb leverans och schysst kundservice!
Är en återkommande kund.

11 oktober 2017

Hej Kevin.

Tack för din feedback här - det uppskattar vi verkligen!
Härligt att höra att allt gick lätt och smidigt. :-)

Mvh Mia

Fina gods med kvalitet!

Akta er för att inte blir beroende bara.
Väldigt enkel. välj produkter , beställa levererad!

7 oktober 2017

Hej Benjamin.

Tusen tack för din feedback!

Mvh Mia

Snabb och bra leverans samt smärtfri …

Snabb och bra leverans samt smärtfri service vid retur, helt utan problem.

21 september 2017

Hej Martin.

Tusen tack för din feedback!
Härligt att höra att allt gick lätt och smidigt:-) Det är alltid det vi strävar efter.

Ha en härlig måndag.

Snabbt & smidigt

21 september 2017

Hej Pontus.

Tack för att du tar dig tid att betygsätta oss här på Trustpilot - Det uppskattar vi verkligen!

Härligt att höra att allt gick lätt och smidigt:-)
Hoppas du blir nöjd med din order.

Dålig kundservice

Dålig kundservice, dålig retur info, dåligt att behöva betala returfrakt. Enda stället inom näthandel(kläder) vad jag vet. Dåligt bemötande på kundservice.

18 september 2017

Hej Jonas.

Vi beklagar att du upplever att du har fått en dålig upplevelse hos oss - det är verkligen inte vår intention.

Jag kan se att vi har skrivit på mejl tillsammans där vi svarar på alla dina frågor samt upplyser tydligt om våra returvillkor.
...Dessa kan man även läsa om inne på vår hemsida.

Vi skickar alltid med en returlabel som man kan välja att använda och där ger vi gratis byte. dvs vi betalar returfrakten.
Vid retur och pengar i retur/redigerad faktura hos Klarna, så betalar man 48:- i retur om man använder vår returlabel.
Man kan även välja att själv betala för returfrakten men detta brukar ofta bli mycket dyrare.

Om det är något du undrar över eller har ytterligare frågor till så är du alltid välkommen att skriva till oss på mejl igen:-)

Med önskan om en fin dag!
Mvh Jenny

Ena byxan passade otroligt bra. Men andra inte

Ena byxan passade otroligt bra.
Ena som hade samma artnr men bara ett annan färg passade inte alls. Super stora. Båda va i samma storlek

17 september 2017

Hej Tim.

Jag kan inte se att du har skrivit till oss angående din reklamation, så du får gärna skicka ett mejl till oss på support@hardcasa.se så löser vi självklart detta med detsamma.
Det låter omedelbart som att du har mottagit ett par byxor som har varit felmärkta från leverantören och det beklagar vi!

Tack på förhand och trevlig dag:-)

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt! Grymma produkter!

16 september 2017

Hej Hampus.

Tusen tack för din feedback - det uppskattar vi verkligen!
Härligt att höra att allt gick lätt och smidigt:-)

Hoppas du blir nöjd med ditt köp.

Snabb leverans och feedback

15 september 2017

Hej Rickard.

Tusen tack för din feedback här på Trustpilot - Det uppskattar vi verkligen!

Hoppas du blir nöjd med din order:-)

Ha en härlig helg!

Snabb och bra leverans

11 september 2017

Hejsan.

Tack för din feedback här på Trustpilot :-)

Härligt att höra att allt gick lätt och smidigt med leveransen.

Bästa sidan!!

Utan tvekan bäst sidan o beställa kläder på! Har aldrig blivit missnöjd, handlar inte på någon annan sida så ni får toppbetyg!😁

7 september 2017

Hej Sebastian.

Tusen tack för din feedback här på Trustpilot - Det uppskattar vi verkligen!
Vårt största mål är att ha nöjda kunder - så härligt att höra att du gillar vår sida:-).

Ha en fin dag!

Bra och Snabb leverans

Bra och Snabb leverans, 3 stjänor för att kvalité på kläderna var lite sådär..

4 september 2017

Hej Carl.

Tack för din feedback här på Trustpilot.

Om det är något du vill reklamera eller du inte är nöjd med, så är du alltid välkommen att skicka i retur och ev. byta till något annat.
Du är också välkommen att skriva till oss på support@hardcasa.se om det är något du undrar över:-)

Jätte bra sida

Jätte bra sida! Bra kvalité på varorna och priserna är grymma! Hela min upplevelse hos er var grym!

4 september 2017

Hej Jesper.

Tack snälla för din feedback här på trustpilot.

Snabb

Snabb leverans o bra priser

3 september 2017

Hej Simon.

Tack för din feedback - det uppskattar vi verkligen!

Ha en bra dag.

Snabbt och bra

3 september 2017

Hej Karl.

Tack för din feedback här på Trustpilot!

Mvh Jenny

Snabb leverans och kläderna var som …

Snabb leverans och kläderna var som förväntat.

25 augusti 2017

Hej Linda.

Tack snälla för din feedback här på Trustpilot - Det uppskattar vi verkligen!

Skönt att allt funkade som det skulle och att du är nöjd med din beställning:-)

Ha en härlig helg.

Enkel beställning

Enkel beställning
Bra kommunikation

25 augusti 2017

Hej Veronica.

Tusen tack för din feedback här på Trustpilot.

Riktigt trevlig helg!
Mvh Jenny

Allt gäller att välja rätt storlek

Allt gäller att välja rätt storlek. Väldigt bra kvalitet på kläder och snabb att leverera. Ni är bästa❤

23 augusti 2017

Hej Papy.

Tusen tack för att du betygsätter oss här på Trustpilot - Det uppskattar vi verkligen!

Härligt att höra att allt funkade som det skulle:-)
Ps. skulle den storlek du har beställt inte passa, är du alltid välkommen att byta gratis till en annan storlek eller vara.

Helt OK

Efter lite tjafs som var resultat av en felaktigt angiven epostadress så slutade allt lyckligt. De gjorde de de kunde och skulle.

23 augusti 2017

Hej igen Stefan.

Tack för ett trevligt samtal igår:-)
Nu håller vi tummarna för att du inte mottager några fler felaktiga mejls från oss.

De bästa hälsningar
Jenny

bra utbud och snabb leverans.

10 augusti 2017

Hej Måns.

Tack för din feedback här på Trustpilot:-)
Härligt att höra att du gillar vårt utbud och att leveransen gick smidigt.

Ha en riktigt trevlig helg!