Happyreptiles Omdömen

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

1 omdöme under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

0 sterren ja !

2 van de 3 laatste bestellingen (wekelijks) zijn foutief of aangepast en op het papier geschreven .. ook niet wat ik heb gevraagd en voor betaald dus,

Vroeger werd op nog op messenger geantwoord als er iets fout was nu totaal geen reactie niet meer

Ik snap dat het vervelend is om iedere keer iedereen te moeten antwoorden voor elke bestelling maar steek er dan het juist in ! Dan laten de mensen je met rust want dan zijn ze tevreden als ze hebben gekregen wat ze hebben besteld en voor betaald !

5 juni 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Altijd bij hun besteld

Altijd bij hun besteld, maar tot op heden geen problemen gehad totdat ze me een bakje krekels te weinig hadden meegegeven. had hun geappt via facebook maar geen reactie. 2 maal zijderupseneitjes besteld en beide keren kwamen ze niet uit. Hierover geappt via WhatsApp. Wel gelezen maar geen reactie. Toen geschreven dat ik dit jammer vond en toen kreeg ik wel een reactie. ze zouden me een nieuwe bakje opsturen en dat was 2 weken geleden en nog niks binnen gehad. Jammer

8 november 2024

altijd goed

meerde keren hier besteld, altijd netjes geleverd.
de voedsel dieren zijn altijd goed levendig, zien er gezond uit.
ook de plantjes, mooi groen en alles goed verpakt
en snelle levering

13 januari 2023

Heel tevreden

Top bedrijf.

Goede en snelle service, indien iets niet in orde wordt dit geregeld.

Heel tevreden!

2 maj 2022

Zeer positief

Ik bestel hier sinds een aantal jaar het voer voor mijn baardagaam. Altijd goede ervaringen gehad. Zeer snelle levering en insecten zijn van goede kwaliteit. Alles komt altijd levend aan. Ook voor vragen is happy reptiles goed te bereiken en kundig in het geven van advies.

27 februari 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle levering, goede kwaliteit!

Dit is vanaf nu mijn vaste webshop voor mijn baardagaam. Daar waar ik in sommige dierenwinkels op de leverdag al dode insecten in de bakjes vind, is de prijs/kwaliteit verhouding van Happyreptiles echt stukken beter. De insecten zitten keurig verpakt en zijn netjes geprijsd. Veel keuze uit verschillende artikelen en ze verzenden snel! Gewoon top.

2 juli 2020

Super webshop, veel keuze

Ik koop hier altijd super producten voor mijn reptielen. Voedsel voor reptielen, deco, voer- water bakjes, warmte lampen, schuilplekken en veel meer hier verkrijgbaar!

Meestal komen de bestelde insecten levend aan, soms wat dode erbij maar dat komt amper voor. Altijd goed verpakt zodat niks kwa product echt kan rollen of iets tijdens verzenden. Voor koud/heet weer goedkoop een heat- cold pack erbij te doen. Heel fijn.

Als er iets mis kun je ze bereiken via Whatsapp/Email/Facebook, bij geen reactie het beste bij de volgende bestelling als notitie zetten.

Heb al paar keer moriowormen/sprinkhanen gekocht maar die al heel snel t lootje leggen. Kan altijd gebeuren, had het genoteerd en kreeg wat extra moriowormen bij m'n laatste bestelling. Erg fijn dat er iets gedaan mee word.

Leuke kortingen, heel veel producten en bij meeste producten is er info over te lezen wat fijn is.

Ik koop hier altijd mijn reptiel producten, zover nog erg tevreden erover. ik raad HappyReptiles aan. Top webshop.

4 mars 2020
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.