Handicap Dating Omdömen 12

2,0

Företagsinformation

1. Dejtingtjänst
  2. Dejtingtjänster

Informationen kommer från olika externa källor

online dating og single kontakt med handicap dating

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fandt den eneste ene🤩😋🤞💘💋

Dejlig oplevelse hos Handicap Dating💋💘🤞
Jeg fandt en dejlig dame på appen her forleden, da jeg altid har haft noget for handicappede selvom jeg ikke selv er handicappet. Jeg synes bare det er så antraktivt når en dame ikke kan gå eller tale👌🤤😍😋
Men ja jeg tror hun er den eneste ene for mig, og jeg håber snart hun siger det samme til mig ( hvis hun nogensinde siger noget igen)😝😜🥵

17 mars 2022

dårlig oplevelse

hej derude

jeg har nu testet siden i ca. en månede og jeg er helt enig men de andre der har skrevet herinde. En totalt fusker sider side . Jeg har nu skrevet til ca 60 kvinder og har kun fået 2 svar dvs de andre må være enten flaske profiler eller også mænd eller hvad ved jeg. Jeg synes det er meget dårlig side .

Og jeg ar ogås orøvet
at kontakte deres kuneserice
op til flere mails i den mail der stå på
sidens såkaledt
kontakt sktion

det underlige er så svarer det ikke engagn
på mine mails og dermed
kan man blive ved med at betale
rigtigt længe
eller intil man så får et nyt
kredit kort jo hvilket er meget besværtligt jo

for alle ja
så derfor kan jeg ikke give denne side
værrre karaktere så hvis man kunne give
0 tjernner så ville den også få det ja

og kan ikke forstå
at denne side nogenside
har været en god
katarter værd nej

desuden
når jeg kigger ind under
galleri så er det ogås
90 procnet
billeder af mænd
hvilket jo vil forklare
hvorfor
der er stor konkurence
og jeg ikke kan få som meeget
som et afslag fra de få kvinder der er på denne side

da jeg for eks har fundet ud af der er max
13 kvinder på denne side som ogås
ligger tæt på mig og dem har jeg jo
skrevet til men 0 svar fået fra dem
så ja der er godt nok meeget
galt ved denne side
og helt total spild af min penge
at i stadivæk
trækker de penge det er parodi
at det virker som
at ejedren
bag siden bare har gemt sig på denen måde
også længe de ikke svarer på mailsl er er ok
men det er ikkke ok og jeg mener
heller ikke det kan være
lovligt opførsel
og overvejer faktisk
at
melde ejedresn
af siden til piltiet faktisk

så håber de snart svare mig på
denne dårlige
anmeklldese
så jeg ikke behøver
ringe og amelde dem
til poliet så jeg giver dem lige lidt tid ja
så jeg kan godt være rmelig
ogås selvom jeg mener de har godt
nok behanlet ders
kunder ret svinsk ja og dårlige ja

mange hilsenr fra
Rasmus bruger stadigvæk
på handicapdating dk
desværre

27 september 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Denne dating site Handicapdating.dk er…

Denne dating site Handicapdating.dk er fuld af af mænd og kvinder svindlere, de indsamlet $ 45000 fra min handicaped tante, vær venlig at være stolt af at ikke stole på webstedet. Hun var i stand til at genoprette sine penge tilbage gennem quickee.discovery AT yandex dot com a recovery agency comapny. hvis du er blevet duped fra samme websted, kan du komme i kontakt med dem. please ikke stole på webstedet becareful af folk du møder på dating sites ..

6 juli 2019
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

en useriøs dating side lavet for handicappede

konceptet er sådan fint nok Handicapdating.dk er det største datingsite i Danmark for handicappede. Sitet henvender sig til en bestemt gruppe mennesker,der søger ven, kæreste eller en at maile sammen med. men i layout og design adskiller den sig ikke fra klassiske datingsites. Plus: Man kan straks se, hvem der er online og skrive til dem direkte. Minus: Søgefunktionen. De samme datingprofiler vises flere gange ved søgningen og bliver ikke opdateret. og dem der står for hjemmesiden tjekker aldrig deres bruger. de siger selv i deres retningslinjer

Vi forbeholder os ret til at slette/ændre profiler, der udnytter Datingsiden kommercielt eller indeholder anden form for reklame, er anstødende, diskriminerende, eller på anden måde vurderes til ikke at leve op til et sobert niveau. Vi accepterer ikke nogen form for indhold af implicit eller eksplicit seksuel karakter. Dette er ligeledes gældende, hvis du føjer et billede til din profil. Vi accepterer ikke, at du oplyser din adresse, dit tlf. nr., din e-mail adresse eller andre former for oplysninger, der kan identificere dig.

Vi forbeholder os ret til at slette profiler, vi skønner useriøse, eller som på anden måde ikke har indtastet sandfærdige data omkring sig selv - evt. i kombination med en useriøs profiltekst eller slet ingen profiltekst.

Enhver form for pædofilt indhold eller andet indhold af direkte ulovlig karakter vil blive politianmeldt uden varsel med IP nummer og tidspunkt for oprettelsen.

der er mange useriøse profiler og folk der bruger siden til og opsøge sex.
jeg vil gerne andbefale andre og bruge den men først når for de samarbejde med organisationerne for de handicappede og er mere op to date og viser sig seriøse

31 januari 2013
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.