Dom har fina kläder,bra utbud förutom på sko sidan där kunde ni ha lite fler modeller att erbjuda t.ex enkla kängor med dragkedja och fodrade till hyfsat pris för oss som fryser men inte har råd med... Se mer

Halens har ett enormt utbud av kläder, accessoarer & annat. I kläd delen så finns det storlekar & stilar för nästan alla smaker & former. Och priserna de håller är nästan oslagbart låga. Kvaliteten ka... Se mer

Helt otroligt usla. Jag handlade varor och Halens skickade fel storlek. Inte nog med att de tar 59:- i returfrakt så fick jag pengarna uppdelade i 3 utbetalningar på utbetalningsavier som kostar... Se mer

3,4

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Värsta kundtjänsten

Värsta kundtjänsten! Jag beställde två solstolar. Men dom kom inte! Väntade flera veckor! Då ringde jag o dom skall skicka nya! Samma dag kom dom första så jag ringde jag o avbokade andra paret! Lik förbaskat kommer dom nya! Nu låg fakturan på mer än 2000:-! Det var helt omöjligt att få tillbaka dom pengarna, Hade konto o räntan tickade på vilket. Jag såg på kontoutdraget! Ville ha tillbaka räntan för det ena köpet! Men det gick ju inte alls! Till slut fixade en kille det! All heder åt honom! Men jag handlar aldrig i livet hos dom mer!
Det kan tyckas väldigt småsnålt att titta på räntan men dom hade gjort fel o det tog flera veckor att få rätt! Det tog massor av energi o arbete! Jag ville ha ngn form av kompensation för allt! Fick till slut 100:-.

3 juni 2020

Riktigt illa

Jag är så förbannad! Vad är det för människor som sitter på faktura avdelningen, inga med utbildning iaf!!
Beställde två koftor, varav en bytte jag storlek på. Tog typ 1 månad att få den nya. Den andra gick upp i en sömnad efter 1 tvätten. Reklamerade denna, slapp frakt, men nu började problemen. Jag ville ja en ny och den var då nedsatt. Och hon sa att nu får du den nya för halva priset. Toppen! Men det damp ner en räkning iaf. Ringde kundtjänst igen och han såg att dom gjort fel. Riv räkningen. Nu kom en påminnelse avgift! Imorgon ringer jag igen, och detta jäkla företag kan byta ut personal styrka! Aldrig mer att jag handlar av er...

13 juli 2017

Helt otroligt usla.

Helt otroligt usla.
Jag handlade varor och Halens skickade fel storlek.
Inte nog med att de tar 59:- i returfrakt så fick jag pengarna uppdelade i 3 utbetalningar på utbetalningsavier som kostar mig 30:- per styck att lösa in, så 150:-- i ren förlust.
Handlar ALDRIG mer på Halens.
Rättar de till sina misstag så ändrar jag kritiken.

29 juni 2017

Den sämsta kundupplevelsen jag har någonsin haft...

Otroligt dålig kundservice, ännu mer exakt säga INGEN! Jag har beställt en bikini (2 delar) och fått en bekräftelse att ordern var på väg. Men det levererades bara nedredelen och de skickade ett mejl att överdelen var slutsåld. Jag lämnade en reklamation online samt mejlat till dem med en fråga om varför deras kundservice inte kontaktar kunder INNAN att ändra en beställning och meddelade dem att jag inte vill stå för returfrakt pga det var ej mitt fel men jag fick inget svar. Såklart var det helt meningslöst att behålla denna nedredel, då skickade jag den tillbaka men jag har fortfarande ingen återkoppling eller återbetalning.

27 juni 2017

Dåligt kundbemötande

Beställde en tröja som stod skulle ta 3-5 dagar.. Fick mejl att det skulle ta TRE VECKOR sedan men orkade inte strula så tänkte att jag skulle vänta. Men när jag ser att leveransen ytterligare blir uppskjuten två veckor till efter det vill jag avbeställa vilket jag inte skulle behöva eftersom den redan var påväg enligt kundservice?? När jag rättar honom ändrar han svar. Slutar med att jag får ett mejl om att varan är skickad iaf efter några dagar, fast kundservice sagt att pengarna ska komma in på mitt konto. Fakturan var inte heller samma summa som drogs från mitt konto, oseriöst företag med dålig service.

23 september 2016

Halens var bätte förr

Beställer en tshirt som inte håller formen. Klagar. Får skicka tillbaka förutsatt att jag betalar frakten 55 kr.
Alternativen att de betalar för returfrakten för sin undermåliga produkt eller att jag skickar med posten vilket skulle bli billigare existerar inte. Så sorry Halens. En tidigare trogen kund har nu lämnat er till förmån till andra trevligare och modernare konkurrenter.

12 september 2016

En massa strul och dålig personuppgiftshantering

Efter telefonsamtal så har Halens kopplat mitt personnummer och adress till en annans mejladress och mobiltelefonnummer (bekräftat från de själva) efter att jag förklarat att jag inte kommer in på mina sidor och kan se mina ordrar eller returer.

Efter problemlösningar så kommer jag fortfarande inte in på Mina sidor eftersom alla "glömt lösenord" mejl går till en annan, trots deras svar på att allt ska stämma.

Halens hävdar att ingen kompensation kan göras eftersom "det går bara inte" enligt deras ord. Arbetar själv med kundservice och om en kund är missnöjd eller i det här fallet, blivit felaktigt behandlad så erbjuder man kompensation!

När personen i telefonen skulle läsa upp mina ordrar så började hen läsa om kläder som inte jag beställt, då ändrade hen sig. Märkligt!!! Enligt hen så har jag också två kundnummer i mitt namn? Ska det ens vara möjligt?

Efter en helg av oro och polisanmälningar om ID kapning (eftersom jag inte har någon aning om vad som hänt och i dagens samhälle kan man inte vara nog försiktig) så kunde dem inte ens göra en kompensation.

Extremt dåligt efter ett polissamtal, fyra mejl (utan svar på tre av dem) och tre samtal till Halens.

Sämre kundservice får man nog leta efter, deras noggrannhet med personuppgifter är under all kritik!

Pinsamt Halens!

4 juli 2016

Nöjd

Har handlat från halens i åratal och alltid varit nöjd. Dom har otroligt stort utbud på kläder och accessoarer. Hemsidan är snygg och modern. Priserna är låga så man känner att man fyndar jämt. Ibland kan leveransen vara lite lång men jag har aldrig upplevt att det har varit ett problem.

28 januari 2016

Lurar kunder på pengar!

Skickade aldrig faktura och jag fick tro att varan var redan betalt för.

Alla betalningspåminnelser från Halens kommer gömda inne i reklamkataloger man aldrig läser!

5 månader(!!) efter beställningsdag fick jag veta att varan var obetald och då var jag skyldig mer än 30% från orderbelopp.

3 mars 2015

Mycket dåligt bemötande av kundtjänst

Har beställt en julklapp och det stod klart och tydligt X-mas delivery på produkten. När jag gick in i helgen för att kolla läget på beställningen står det Leverans: Slutet av december, varpå jag mailar kundtjänst och frågar vad som gäller. Det stod ju att den skulle komma innan jul vid beställning. Får då svar att de inte kan garantera att den kommer innan jul, men att chansen fortfarande finns. Får även frågan om jag vill avbeställa. Jag mailar och svara att jag fortfarande vill ha produkten, men frågar om jag kan ändra leveransadress, vilket jag inte får svar på. Detta var två dagar sedan. Ringer idag för att adressera samma fråga. Får då först slängt i ansiktet att jag visst fått svar från den personen jag pratar med, trots att det var en annan som jag hade kontakt med via mail. När jag påpekar detta får jag som svar: Titta mer noggrannt, du har visst fått svar och det står faktiskt mitt namn (detta var en kvinna och jag hade tidigare kontakt med en man). När jag påpekar detta blir hon sur och upprepar bara att jag ska titta igen. Jag släpper detta och går vidare. Hon säger då att hon delat upp min beställning (har bara beställt en sak), vilket jag påpekar. Oj jag har blandat ihop dig med en annan, får jag då som svar (trots att hon fått mitt kundnummer tidigare). Att säga ursäkta är ju liiite för mycket begärt. Nu har vi ju rett ut detta iallafall. Nu till min fråga. Det har enligt henne ALDRIG stått X-mas delivery på denna varan, då de inte har den i lager ännu. Hennes ord mot mitt. Jag säger att jag naturligtvis inte skulle beställt en julklapp om jag inte var säker på att den skulle komma innan jul, men jag har tydligen tittat fel enligt henne (även om både jag och min syster såg detta på den specifika produkten). Om du hävdar detta måste du bevisa det, det står ju inte X-mas delivery nu. -Nej men nu är det 3 arbetsdagar kvar till julafton, naturligtvis står det inte så nu. -Bevisa att det stod så tidigare! Vid denna tidpunkten börjar jag bli lite smått irriterad på att få ett väldigt otrevlig bemötande. Frågar nu om jag kan få ändra leveransadressen, men detta går ju naturligtvis inte heller. Tack, då vill jag inte ha varan längre! Avbeställningen gick dock igenom snabbt.
Jag kan ta att det blir förseningar, och fel i leveranser, speciellt innan jul, men att få ett så ruttet bemötande från en kundtjänst har jag aldrig vart med om. Tonen och sättet hela samtalet gick var fruktansvärt otrevligt och anklagande.

18 december 2013

Lång leveranstid och otrevligt bemött !

De påstår skickat varor ( hänt flera gånger) men inga varor dyker upp. Likt förbannat får man räkningen, de är dom snabba på att skicka ut(?)
Varför betala för varor man inte ens fått?

Nej handlar hellre någon annanstans o fortsättningen.

27 augusti 2013

Värdelöst!

Beställde 4st dynor, EN dyna kom efter 3dagar, sen kom EN efter en månad och sen fick jag ett brev efter två månader som sa att det var slut på lagret!!!!! Medans detta pågick ringde jag Halens nästan dagligen och dom sa att dom hade skickat iväg dynorna och att det var posten som var sega... kommer aldrig handla hos Halens igen!

1 juni 2013

Mestadels bra kläder men mycket irreterande hemsida

Det är oftast näst intill omöjligt att kolla på produkter på hemsidan som krånglar så fruktansvärt och har gjort detta länge. Sidan låser sig hela tiden. När sidan väl fungerar (vilket är sällan) så kan man se snygga kläder till bra priser. Deras billigaste kläder håller väldigt dåligt men de kläder som ligger något högre i pris tycker jag håller god kvalité. De har ett stort utbud och många storlekar. Snabba leveranser. Jag har aldrig varit med om att det jag har fått hem inte stämt med vad jag beställde.

25 mars 2013

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis