Det här tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Powerbank besteld die niet werkte. Het pakket teruggestuurd op 28/7 wat me 13 euro kostte. Op 6/8 en 13/8 mail gestuurd dat ik nog geen terugbetaling had ontvangen . Telkens beweerde men dat het pakk... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kreeg keurig optijd bericht voor verlenging, daarna werden er een aantal selecties naar me toe gestuurd via de mail. Aantal keer mail contact gehad en daarna een dienst afgesloten. Telefoon... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

werd gewoon netjes gebeld dat abonement verlengbaar was en of er per mail een aanbieding gedaan mocht worden niet per telefoon opgedrongen heb rustig de tijd kunnen nemen om alles door te nemen.... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik ben normaliter niet iemand die van een mug een olifant maakt. echter, hebben de oplichters bij GSM.nl 50 euro aan waardevermindering in rekening gebracht voor het verbreken van de zegel van de verp... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Mobiltelefoner

Informationen kommer från olika externa källor

GSM.nl staat voor kwaliteit, een uitstekende service en een overzichtelijke website. Wij kunnen alle grote providers aansluiten en leveren altijd de nieuwste en beste telefoons.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Slecht bedrijf

Leest iemand deze e-mails wel, want ik heb nog steeds geen antwoord ontvangen over de terugbetaling van 104 euro die ik heb moeten betalen vanwege uw slechte werk. Laat iemand dus aan de slag gaan en dit eindelijk uitleggen.

26 november 2025

Top.

Zeer tevreden,originele lader samsung tablet na 2 werkdagen in Belgie. Correcte beschrijving.
Hier koop ik nog.
Bedankt Gsm.nl

1 augusti 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Komt betrouwbaar over, behulpzaam en snel verzonden produkten.

Komt betrouwbaar over. Ik had een originele Samsung lader + usb c naar usb c besteld en kon deze korting kopen met kortingcode van 20%. Dat was een hele nette prijs voor de lader/kabeltje. Maar de korting code kwam ik niet tegen in het betaalformulier. Hierbij hebben ze me keurig geholpen en waren geduldig. Opnieuw besteld op hun advies en alles werkte prima!
De lader en kabeltje werken prima en had ik al de volgende dag in de brievenbus! GSM is voor mij een heel fijn behulpzaam en betrouwbaar bedrijf. Bedankt!

13 januari 2025

Prachtig, voor herhaling vatbaar

Ik had een gsm hoesje besteld voor mijn gsm en ben zeer tevreden over deze keuze. Het duurde wel eventjes voordat het hoesje aankwam (5 dagen gewacht).
Maar als je het eindresultaat ziet Kan je zeker niet Meer klagen 😁 het hoesje was prachtig en van heel goede kwaliteit! Voor herhaling vatbaar😀.

31 december 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik had een telefoon hoesje besteld plus…

Ik had een telefoon hoesje besteld plus een screenprotector, de zending werdt snel verzonden , maar de post.nl liet het helemaal afweten ! eerst kreeg ik de melding van post.nl dat de zending onderweg was , toen dat het later dan de afgesproken tijd leveverd werdt ,maar na 2 uur kreeg ik de melding van post.nl dat het reeds afgeleverdt was , nou mooi niet , ik had niets ontvangen , maar Jor van GSM.nl heeft vrijdag een nieuwe gestuurd en wonder boven wonder kwam die met de post.nl wel aan , ik ben helemaal klaar met post.nl , maar als ik iets nodig heb zal ik het zeker bij gsm.nl bestellen

6 september 2024

Reageren niet op e-mail

Reageren niet op e-mail, bij bellen wordt de verbinding steeds verbroken dit duurt al dagen met dat het te druk is. In Juli abbo afgesloten wacht nog steeds op mijn nieuwe telefoon!!

26 september 2022

Zeer tevreden klant

Temperen glass voor mijn Samsung galaxy S21 gekocht, volgende dag geleverd en geplaatst, helaas werkte de vingerafdruk niet goed, gebeld en vriendelijke jonge man aan de lijn, instelling gsm aangepast maar werkte niet goed, geen probleem glaasje kon ik houden of weggooien en volgende dag nieuwe gekregen, geplaatst met hulpmiddelen wat zeer eenvoudig was en vingerafdruk werkt perfect ( wel even opnieuw geregistreerd,) ben zeer tevreden over glaasje en vriendelijke klantenservice. Weer een zeer tevreden klant.

6 augusti 2022

Goede oplossingen

Na aankoop van beschermings materiaal van mijn Samsung ZFold 3 5G werd er een verkeerde geleverd.
Ik had de doos al geopend toen ik tot de vaststelling kwam dat het niet geschikt was voor het grote uitklapbare scherm. Ik gooide alles gewoon weg.
Ze vroegen mij later of ik tevreden was, ik gaf de uitleg en toch werd mijn aankoopbedrag terugbetaald. 👍👍👍

3 juni 2022

Zeer slechte klantendienst

Zeer slechte klantendienst, telefoonnummer werkt niet, facebook soms 16 uur moeten wachten op antwoord.
In totaal 23 dagen gewacht op een bestelling die normaal 3 dagen zou duren. Hiervoor geen enkele mail om mij op de hoogte te houden.

17 december 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hoesje bestelt Dux Ducis Skin Pro…

Hoesje bestelt Dux Ducis Skin Pro Series voor mijn Samsung S 20 FE waar volgens de beschrijving een goede magneetsluiting op zit. Maar dat viel tegen want als het toestel op zn kop hield vloog hij meteen open. Gebeld met GSM nl en die adviseerde Dux Ducis Skin X Series want die heeft een veel betere magneetsluiting. En dat is inderdaad het geval. Ze hebben hem gratis omgeruild binnen twee dagen alles geregeld. Dus ik ben tevreden.

2 april 2021

WAT EEN SLECHTE ZAAK

GSM.NL

Bestel hier nooit iets want de "garantie" die ze geven is 0,0 !!!
Ik koop een duur pantser glas voor mijn telefoon binnen 2 maanden is het al kapot !!!
En dan krijg je te horen dat ze het glas niet vergoeden 🤬🤬🤬
Daaaag €25,-

Die ene ster is al teveel !

9 april 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een aanrader voor uw aankopen.

Correcte prijzen en snelle levering, zelfs in België. Ik bestel altijd bij hen de toebehoren die ik nodig heb voor mijn toestellen. En als ze toch eens iets fout leveren wordt dat meteen rechtgezet en kan je het gratis terugsturen. Klantendienst via mail werkt héél snel, antwoord ontvangen binnen het half uur. Echt goede service, een aanrader.

10 oktober 2019

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.