Groentebroer.nl Omdömen

1 275
TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Toevallig was ik op internet op zoek naar biologische groenten en fruit. Mijn eerste bestelling was een schot in de roos, fantastisch, qua kwaliteit, smaak en prijsverhouding. Deze week al voor een... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bij de eerste levering bleken de yams niet meer bruikbaar maar dit kan men ook niet zien voor dat je ze open sniid Maar na melding werden wij direct supergoed geholpen en hebben wij zeer snel de nieu... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Fruitmand op tijd. Is in buitenbak bezorgd. Maildasrover kwam ochtendllater binnen. Tomaten gescheurd. Misschien was er vanwege prijsstijging minder in dan fruitmand op foto bij bestelling beloofde.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Voor het eerst Biologische Sinaasappels besteld. Het fruit is met zorg verpakt en goed aangekomen. De ene dag besteld, de volgende dag geleverd ! Ongelooflijk, zo snel ! De smaak is ook goed ! Kome... Se mer

Företagsinformation

1. Frukt- och grönsaksbutik

Informationen kommer från olika externa källor

Supersnelle levering. Vandaag besteld = vandaag in huis. Overal in Nederland. Het grootste assortiment groenten en fruit en supervers.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 95 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 275)

313 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De kwaliteit en verpakking van…

De kwaliteit en verpakking van Groentebroer verdient een 10.
De verzorging door de besteller zijn erbarmelijk. Ik had aardbeien besteld en die waren allemaal gekneusd doordat de doos op zijn kant werd afgeleverd,

3 april 2026

Svar från Groentebroer.nl

Wat spijtig te lezen dat de bezorgdienst zo onzorgvuldig met uw pakket is omgegaan.
Dat is uiteraard niet de bedoeling!
Mag ik u vragen om contact met ons op te nemen via mail, whatsapp of telefoon? Dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing voor de aardbeien.

Mooie producten

Snel geleverd, mooie producten

2 april 2026

Svar från Groentebroer.nl

Top!! Heel blij met uw positieve review.

De kwaliteit is perfect

De kwaliteit is perfect, snel geleverd en in geval van een vraag snelle reactie

2 april 2026

Svar från Groentebroer.nl

We zijn blij te lezen dat u zo tevreden bent over uw winkelervaring bij ons. Dank voor deze positieve woorden!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle levering en alles keurig…

Snelle levering en alles keurig verpakt. Goed fruit ook. Mandarijnen lekker zoet. Aardbeien 🍓 zijn overheerlijk. Dit was mijn derde bestelling en nog steeds tevreden.

1 april 2026

Svar från Groentebroer.nl

Hier worden we heel blij van! Dank voor deze mooie review.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Tof bedrijf maar wel vaak een issue

Laat ik vooropstellen dat ik het heel erg leuk vind dat ze bijzondere tropische vruchten aanbieden die nergens anders te vinden zijn. Waar ik wel steeds meer moeite mee heb, en wat me het gevoel geeft dat het niet zo goed gaat met het bedrijf, is dat ik de afgelopen paar bestellingen steeds een product heb gehad wat beschimmeld is of bijna te ver. Er staat op de website bijvoorbeeld ook dat de pisang mas altijd aan de groene kant worden bezorgd, maar ik kreeg ze rijp met bruine vlekken. Als iets echt bedorven is en je stuurt een mail dan wordt het wel altijd netjes opgelost met een kortingscode of vervangend product, maar ik voel me elke keer wel bezwaard dat ik weer iets moet melden.
Ik zou voor bijzondere vruchten liever een berichtje krijgen dat ik een maand moet wachten en een goed vers product krijg, dan dat ik er eentje krijg met schimmel en weer moet mailen.

27 mars 2026

Svar från Groentebroer.nl

Hartelijk dank voor uw eerlijke review.
Ik ga dit intern zeker bespreken met mijn collega's, het is absoluut iets waar we scherp om moeten zijn én blijven.

We werken met kwetsbare vers producten. Alhoewel de kwaliteitscontrole uitvoerig en zorgvuldig is gaat het ook wel eens mis.
We hanteren inderdaad de 100% garantie omdat we het in die gevallen het liefst met u op willen lossen.
Voelt u zich alstublieft niet bezwaard om het ons te laten weten wanneer iets niet naar wens is. U doet ons hier juist een plezier mee omdat u ons dan de gelegenheid geeft om tot een passende oplossing te komen.
Mag ik u dan ook vragen om contact met ons op te nemen via whatsapp, mail of telefoon? Dan zoeken we uw bestelling erbij en gaan we voor u aan de slag.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Groenteboer top! Koerier zeer slecht.

Hier heel snel en makkelijk een bestelling kunnen doen van ingrediënten die de gewone supermarkt niet heeft. Snelle levering en werd goed op de hoogte gehouden.

De koerier Trunkrs echter was zeer slecht. Ik werd in eerste instantie heel goed op de hoogte gehouden over de bezorging. Ze hadden keurig een track en trace in de mail waar ik ook specifieke instructies kon achterlaten voor de bezorger (kloppen of bellen, neerzettoestemming e.d.), hartstikke mooi dacht ik. Maar helaas had de bezorger van Trunkrs schijt aan dat systeem.

Om te beginnen kwam de bezorger veel eerder langs dan was aangegeven (ik was gelukkig net thuis). Vervolgens zie ik door mijn raam de bezorger het pakket gewoon zonder pardon in de brievenbus rammen en wegrijden. Een pakket dat delicate etenswaren bevat (die wellicht gekoeld bewaard moeten worden!), waar duidelijk op staat ‘handle with care’ en ‘deze kant boven’ werd letterlijk mijn veel te kleine brievenbus in geramd.

Ik sta ervan versteld dat een bezorger van Trunkrs zo omgaat met breekbare pakketten en te beroerd was om de 3 extra stappen naar mijn voordeur te zetten. Heel slechte service van deze koerier, ik raad aan om een andere te zoeken.

26 mars 2026

Svar från Groentebroer.nl

Hartelijk dank voor uw review, wat spijtig te lezen dat de bezorgdienst zo onzorgvuldig met uw pakket is omgegaan.
Mag ik u vragen om ons (via mail of whatsapp) uw order nummer door te sturen?
We staan in nauw contact met Trunkrs en ik wil hen hier dan ook graag van op de hoogte brengen.
Op die manier kan het betreffende depot worden aangesproken op dit gedrag.

Het liefst kwamen we uw bestelling zelf bij u thuis brengen echter zijn we nog niet bij machte om alle bestellingen door heel Nederland (en een groot deel van België) zelf weg te rijden.
We zijn dan ook nog afhankelijk van de bezorgdiensten en alhoewel het inderdaad wel eens voorkomt dat een chauffeur van Trunkrs de levering niet naar wens uitvoert verloopt het in het overgrote deel van de bestellingen wel vlotjes en naar wens.
Trunkrs komt 's ochtends de bestellingen bij ons ophalen en bezorgd deze dezelfde avond bij onze klanten thuis. Tot op heden hebben we nog geen andere bezorgdienst kunnen vinden die dezelfde service kan verlenen.

We hanteren een 100% garantie op onze producten. Mocht er iets niet naar wens zijn dan horen we dat graag.
Wanneer u een foto mee stuurt van het betreffende product kunnen we direct met u mee kijken en samen tot een passende oplossing komen.

Goed product

Het was even vreemd om je fruit online te kopen. Wat ik besteld had is nogal duur in de winkels. Bij groentebroer was het met verzendkosten mee goedkoper. Ik heb dus even groot ingeslagen. Het fruit zag er vers uit en ze zijn heerlijk.
Dit ga ik volgende keer zeker weer doen.

Een minpunt was dat het bezorgen niet zo goed ging. Ik heb nogal moeite moeten doen om mijn heerlijke fruit geleverd te krijgen.
Maar daar kan Groentebroer verder ook niks aan doen.

20 mars 2026

Svar från Groentebroer.nl

Dank voor deze enthousiaste review, we zijn heel blij te lezen dat de producten goed bij u zijn aan gekomen.
Wel spijtig te lezen dat het met de bezorging niet soepel is verlopen. Kunt u ons een mail sturen met uw order nummer? Dan kunnen we dit bespreken met de betreffende bezorgdienst.
Uiteraard verwelkomen we u heel graag terug in onze webshop.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bergamot en kwaliteit ander fruit

Ik had o. a. Bergamot besteld, vrij laat in het seizoen (maart), ondanks dat was de Bergamot van goede kwaliteit evenals de andere vruchten die ik besteld had.
De levering was snel en goed te volgen.

19 mars 2026

Svar från Groentebroer.nl

Dank voor deze positieve woorden!
Dat is een mooie opsteker voor ons team.

PERFECTIION!!

Wel, de bezorging was binnen het tijdsvak. Het was zeer zorgvuldig afgeleverd. En absoluut geen schade aan de fruit!

18 mars 2026

Svar från Groentebroer.nl

Hartelijk dank voor deze top beoordeling. We besteden veel aandacht aan het verpakken van onze producten, zodat deze fris en fruitig bij u thuis bezorgd worden. Het is altijd fijn als dit wordt gezien en gewaardeerd!
Team Groentebroer.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Heel duur. Bio prijzen voor niet bio producten

Gemak dient de mens in dit geval want prijzen zijn erg hoog. Bio prijzen voor niet bio producten. Kwaliteit is overigens goed evenals de verpakkingsmethode.

18 mars 2026

Svar från Groentebroer.nl

Bedankt voor de eerlijke recensie. Prijzen zijn lastig te vergelijken, maar gemiddeld genomen zijn de prijzen gelijkwaardig aan de winkel.
We hebben veel keuze en de seizoensartikelen zijn vaak scherp geprijsd en in de aanbieding.
Alleen buiten de seizoenen liggen prijzen veel hoger. Bijvoorbeeld Hollandse aardbeien met kerst voor 15 euro per doos, dat is heel duur. Maar in het seizoen zijn ze vaak even duur als in de supermarkt.

Topproducten.

Zeer goede kwaliteit en super vers, een aanrader.

16 mars 2026

Svar från Groentebroer.nl

Bedankt voor uw enthousiaste aanbeveling en complimenten, daar worden we heel blij van!
We verwelkomen u graag terug in onze webshp.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snel geleverd en perfect ingepakt super vers

Snel geleverd en perfect ingepakt, wat een top producten een dikke 10
Jullie hebben er een klant erbij en ga dit ook zeker aanbevelen bij mijn vrienden en familie.

13 mars 2026

Svar från Groentebroer.nl

Wauw, dank voor uw enthousiaste aanbeveling, het is ontzettend leuk om te lezen dat uw shopervaring zo positief is geweest.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kwalitatief erg goede groenten en heerlijk fruit.

Gebruiksvriendelijk website, duidelijke toelichting over de producten. Ontzettend goede bezorgservice. Producten afzonderlijk milieubewust verpakt. De kwaliteit van fruit en groenten is uitstekend.

Svar från Groentebroer.nl

Hier worden we toch zo blij van, dank voor uw enthousiaste beoordeling!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Voor de derde keer bestelt en elke keer…

Voor de derde keer bestelt en elke keer is de groente en fruit vers.

Fijn bedrijf ,met leuke aanbiedingen voor ons gezin !

13 mars 2026

Svar från Groentebroer.nl

Dank voor uw lovende woorden, dat het u en uw gezinsleden allemaal heerlijk mag smaken!

Wat een kwaliteit!

Wat een kwaliteit! Wat een precisie en zorg voor verzending van kwetsbare producten.

Svar från Groentebroer.nl

We doen ons uiterste best om al onze mooie producten met veel zorg een aandacht in te kopen, te verpakken en bij u thuis te bezorgen. Het is dan ook heel erg leuk om terug te lezen wanneer dit wordt gezien en gewaardeerd.
Namens ons allemaal veel dank voor deze fantastische review!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Keurig verpakt en prima op tijd…

Keurig verpakt en prima op tijd geleverd. Ziet er allemaal perfect uit. Nu nog opeten allemaal.

Svar från Groentebroer.nl

Vriendelijk bedankt voor uw positieve woorden, het heeft u vast allemaal heerlijk gesmaakt!

Prima

Goed verpakt.
Levering binnen gestelde tijd.
Mooie verse en smakelijke producten.

9 mars 2026

Svar från Groentebroer.nl

Hartelijk dank voor deze positieve review, we zijn blij te lezen dat uw shopervaring zo naar wens is geweest.

Lekker vers

Ik heb lekkere verse groente geleverd gekregen die je niet makkelijk bij mij in de buurt kunt kopen. Makkelijk, vers, niet duur en op tijd geleverd. TOP!!

10 mars 2026

Svar från Groentebroer.nl

Hier worden we als team heel blij van. Vriendelijk dank voor deze enthousiaste review!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.