Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het duurde wat lang na betaling voor ik iets vernam van greensell over mijn te ontvangen zending. maar whatsapp gestuurd netjes te woord gestaan over de zending ze hadden 1 product niet op voorraad d... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alles zeer snel, discreet, netjes verpakt geleverd. En een hele vriendelijke communicatie gehad betreft mijn bestelling. Ik ben erg blij dat het zo snel en fijn is verlopen. Mijn to go website nu! Bed... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Doet wat het beloofd! order 2024103542 Zeer vriendelijke dame aan de lijn gehad die me netjes te woord stond zelfs buiten de openingsuren van de winkel, het antwoord gekregen wat ik zocht , bestell... Se mer

Företagsinformation

1. Vattenbruksgård
  2. Trädgårdsbutik
  3. Hobbybutik
  4. Leverantör av bevattningsutrustning

Skrivet av företaget

Wij van Greensell in Zwolle hebben liefde voor onze planeet en planten en dieren. Uit hobby is Greensell geboren. Vanaf 2010 zijn wij actief als bedrijf, en doen we ons best iedereen zo goed als mogelijk te helpen. Wij zijn steeds weer opzoek naar de betere en vernieuwende kweek producten, en gespecialiseerd op het gebied van LED, HPS, CMH en andere kweekverlichting. Maar ook helpen we graag met hydroponics, RDWC projecten. We helpen scholen en (biologische) hobby telers aan hun planten voeding en veilige kweek apparatuur. Ons assortiment is erg breed en is nooit af.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Online bestelling

Een warmte lamp besteld,we hebben deze al uitgeprobeerd werkt perfect,degelijke kwaliteit zo te zien,goed verpakt en snel verstuurd,we zijn heel tevreden.ook vriendelijke mensen,die gauw reageren na mijn review..dank u wel!

29 november 2023

Top zaak

Top zaak. Zijn erg deskundig , geven goed advies. En de producten zijn van top kwaliteit.
Zelfs een leuke goodie ontvangen bij mijn bestelling. Erg blij mee.

15 september 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service en ruim assortiment

Product ontvangen dat volgens de verpakking nog maar een maand houdbaar was (andere producten waren wel veel langer houdbaar). Vervolgens contact opgenomen met greensell via mail en al snel kreeg ik een reactie terug met info en dat er een nieuw product opgestuurd zou worden.

Kortom, ik ben heel erg tevreden over de service die mij verleend is en raad daarom greensell zeker aan!

19 maj 2023

Greensell is mijn nummer 1 webshop

Greensell is mijn nummer 1 webshop.
Bulb gekocht, binnen 1 dag in huis.
Tijdens het plaatsen van de bulb (Nog nooit gedaan) heb ik per ongeluk beschadigd en lamp was onbruikbaar. Mijn eigen schuld!
Gevraagd om iets van garantie, en kreeg gewoon een nieuwe bulb thuis gestuurd!!!! JOHAN BEDANKT!!!!

1 maj 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

is allemaal netjes en vooral goed…

is allemaal netjes en vooral goed verpakt aangekomen ,het duurde iets langer dan verwacht maar er zaten de paasdagen tussen en je kan simpelweg niet altijd alles op voorraad hebben ,dus voor mij geen enkel probleem en heb je iets snel nodig zou ik het ze eerst even vragen mbt de voorraad ,voor herhaling vatbaar !!! ps zag vandaag dat er een fles voeding bij zat met de houdbaarheids datum van mei 2023 dus dat is minder ,heb ze een mailtje gestuurd en verwacht dat dit ook netjes opgelost gaat worden door ze ,komt vast goed

14 april 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Supergoed contact en snel beantwoorden…

Supergoed contact en snel beantwoorden van de mails. Pakket vandaag aangekregen zoals beloofd in onopvallende verpakking en mooi beschermd verpakt.
Ze hebben aan mij een nieuwe klant gewonnen!

19 januari 2023

Svar från Greensell

Vriendelijk dank voor uw review en lovende woorden. Dat word gewaardeerd, we helpen u ook graag de volgende keer.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Deze mensen doen wat ze beloven en meer! Betrouwbaar

maar whatsapp gestuurd netjes te woord gestaan over de zending ze hadden 1 product niet op voorraad daar netjes bericht over gehad ik had 2 pipetjes nodig maar vergeten te bestellen gevraagd en gekregen super tof en DISCRETE VERPAKKING !!! NIKS GREENSELL OP DE DOOS HEEL TOF!!! dat maakt dat dit mijn vaste toeleverancier word voor spulletjes

6 december 2022

Prima ervaring

De bestelling is netjes aangekomen, goed verpakt en op tijd. Klantenservice reageerde super snel en vriendelijk op mijn mail, waarin ik vroeg wanneer de bestelling verzonden werd.

Hier ga ik vaker bestellen!

12 oktober 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede service! Een product was onverwacht uitverkocht en dit werd netjes opgelost door een tijdelijk alternatief aan te bieden.

Aardig personeel

Aardig personeel, goede kwaliteit en zeer goede service. Zeker aan te raden!

Bedankt voor uw complimeneten

Aanrader

Behulpzaam, eerlijk en nemen altijd alle tijd om je zo goed mogelijk te helpen! Vlotte leveringen, kortom aanrader!

Svar från Greensell

Bedankt voor je lovende woorden, dat word gewaardeerd.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

zeer net en proffesioneel bedrijf

zeer net en proffesioneel bedrijf. bestellingen worden altijd goed verpakt en als er vragen zijn worden deze direct goed behandeld. Zeker 5 sterren waardig.

Svar från Greensell

Dank u. Ik zal de complimenten doorgeven aan de inpak afdeling.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.