Bra leverans och men tyvärr så kände…
Bra leverans och men tyvärr så kände JAG inget men riktigt goda kakor
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Bra leverans och men tyvärr så kände JAG inget men riktigt goda kakor
Hade lite strul med beställningen först men Paul styrde upp det hela på bästa sätt. Rekommenderas varmt.
Seriösa produkter i shopen. Alltid snabb leverans och alltid någon kul överraskning i paketet! <3
Paul som driver GM har satsat hårt på att vara en kundvänlig aktör och det märks. Han har alltid ett väldigt bra bemötande och bryr sig om både kund och produkt. Han är kunnig inom området men samtidigt ödmjuk.
De produkter jag har tagit del av är av bra kvalité. Tyvärr är hampaolja överlag för dyrt i min mening, men det är inget som är specifikt för GM. Det är heller inte den enda produkten som GM erbjuder. Vill du ha en leverantör som du kan lita på och kommunicera med så är Greenmovement den du ska vända dig till.
Rekommenderar starkt denna shop, bra produkter och bra service, har fått ett väldigt trevligt och personligt bemötande de gånger jag varit i kontakt med Greenmovement.
Finns ingen bättre än GM!
Tack för allt hittills min vän !
Alltid bra produkter till ett bra pris. Oftast billigast av alla och snabb leverans.
Älskar green movment!
Har gjort en hel del beställningar avseende CBD-buds innan all försäljning förflyttas till iriearoma.com, och då kommit i kontakt med Paul Burton.
Paul ger bra tips och ser till att erbjuda service i världsklass. Han vägleder en med rätt kunskap och är grym på lyssna. Är han evigt tacksam för den vägledning som han givit mig. Vilket han även gör via iriearoma.com idag.
Sist men inte minst så vill jag bara tipsa om greenmovements poddradio, där Paul är host. Jag brukar sällan lyssna på podd, men denna har jag fastnat för, otroligt grym sådan. Dessutom har jag alltid fått en trevlig överraskning i samband som jag fått hem mitt paket.
Hej. Jag väntar på min första order, och jag känner mig nöjd. För hä får man en mer personlig kontakt. Så väntar med spänning och glädje ❤️
Helt fantastisk kundservice dom vet verkligen vad som krävs för att hålla sina kunder nöjda. Väldigt bra produkter också. En bra upplevelse som lämnar ett spår.