Jag har bara bra upplevelse av Granngården med trevliga medarbetare och bra utbud. Men, fick höra vid det senaste besöket för en dag sedan, att allt utgånget kattfoder, (säkert annat djurfoder ocks... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Matar rådjur under tiden det är snö. Bra foder som de äter. Billigast på nätet. Ger också morötter och äpplen. Tycker synd om djuren som svälter. Observerat att de blir ganska tama. De äter oftast i skymmning och på natten

Svar från Granngården
Granngården har bra sortiment på hästfoder och tycker butikerna är fräscha och snygga. Däremot gillar jag inte hemsidan riktigt. Går ej att logga in i kundklubben och har ej gjort på minst 1 år. Går ej att använda bonus eller presentkort online när man beställer.
Hade varit önskvärt att jobba på dessa så skulle de bli 5/5.

Svar från Granngården
Köpt 9 st diskborstar till julklappar som håller minst 10 år! Jag har endast gjort av med tre borstar själv sedan 1970- talet. Så bra!
Lätt att beställa och betala direkt

Svar från Granngården
Enkelt snabbt och alltid pålitligt, samt trevlig personal i butiken i Kristianstad.

Svar från Granngården
Beställde 23st Red Gorilla Flexikorg Red Gorilla Svarta 14L, fick ett otydligtmailsvar som jag tolkade som att det inte fanns och skulle inte heller tas hem, Efter ytterligare kontakt fick vi svaret att det fanns annan färg!
När vi då skulle beställa blåa så kom det helt plötsligt några svarta från Lyckselebutiken...
* Ni behöver ge tydligare svar på ordererkännanden.
* Om en vara är slut, ge gärna tips på alternativ produkt, och i detta fall tips att det finns andra färger.

Svar från Granngården
Det går snabbt och är alltid lätt och enkelt.

Svar från Granngården
I förrgår köpte jag ett tuggleksak för en hund i Grangården. Det var Fiboone Dental från Fiboo. Tydligen tillverkat i Polen. Kostade cirka 120 kronor. Gav det till en 6 månader gammal retriever. Efter 30 minuter hade han bitit sönder leksaken helt. Företaget skyddar sig väl, för på förpackningen står det: ”Om du misstänker att en del av leksaken har sväljts, kontakta din veterinär.” Ja, visst! Varför står det inte att denna leksak endast är lämplig för mycket små hundar (tror jag i alla fall)? Denna produkt måste tas bort från försäljning, för den är rent ut sagt farlig

Svar från Granngården
Beställde på nätet för leverans till ombud, jag fick mejl dagen efter (måndag) att varorna var skickade från granngården. Vad bra tänkte jag då har jag grejerna hemma till söndag då jag skulle vilja ha dom. Men.... Fredag kom och fortfarande hade paketet inte lämnat Jönköping och tagit sig de 5 mil bort där jag skulle hämta ut dom, tisdagen veckan efter anlände varorna äntligen till ombudet.. Så ska du ha grejer vid ett visst tillfälle rekommenderas att du åker någon annanstans och köper dom....

Svar från Granngården
Men, fick höra vid det senaste besöket för en dag sedan, att allt utgånget kattfoder, (säkert annat djurfoder också),på dagen, SLÄNGS i soporna.
Det är dåligt miljötänk.
Finns ju tex fjällrävar som svälter, och säkert andra möjligheter. Varför inte göra som förut, att ni säljer till 50-60 kr i stället??! Eller ge gratis.

Svar från Granngården
Alltid bra kvalitet och bra urval av foder till min hast. Denna gang kopte jag brodd och snosulor men mitt vanligaste inkop hos Granngarden ar hastmat. Men tillbehor ar kanonbra ocksa! Jag har aven kopt gummistovlar till mig sjalv och lite annat smatt och gott. Alltid varit nojd.

Svar från Granngården
Det var lätt att beställa och betala

Svar från Granngården
Jättebra service, serviceminded personal! Var där idag 3/11 i Borlänge. Kommer definitivt komma tillbaka! Önskar er en fin dag! :)

Svar från Granngården
Mycket nöjd. Plantorna var väl inslagna och alla plantor var i utmärkt skick, jämnstora och fina och de har tagit sig bra. Detta köp var en enbart positiv upplevelse.

Svar från Granngården
Den enda anledningen till varför ni tragiskt inte tar emot kontanter som betalningsmedel är ärligt bara för att bankerna gjort det dyrare för er att ha kontanter. Ni hade kunnat ha kontanter kvar om ni inte haft mera kostnader att ha kontanter. Så det är väldigt dåligt av er att skylla på andra faktorer när det endast handlar om att ni tjänar med mindre bank kostnader på att inte ha kontanter. Men blir det krig lär ni liksom ALLA andra företag igen ta tillbaka kontanter när krig kan göra det med bomber strömlöst så att elektroniska betalningsmedel INTE längre går att använda om det hela tiden blir strömlöst.