Har använt många av googles gratis/betaltjänster sedan 2005 men ändå väljer dem att plocka bort genuina recensioner på google maps trots att jag är väldigt aktiv och gör både positiva och negativa... Se mer

Det funkar jättebra med Google för min del. Jag uppskattar deras support som även har öppet på helger. Har också inhandlat en mobil hos dom vilket har funkat galant.

varför får jag inte komma in i min reserv mobil . jag nhar ej pinmkod lås via google inloggning men får ej lägga till ny epost eller får en ny kod fast jag har sagt åt mobilern att jag glömt eposten... Se mer

Totalt värdelös sökmotor nuförtiden. Bara annonser och och företag och absolut ingen relevant info om det man söker efter. Samma sak med YT. Som så klart ägs av Google nu. Bägge var skitbra från börja... Se mer

2,3

Dålig

TrustScore 2.5 av 5

10 tn omdömen

Google har flera väldigt bra tjänster

Google har flera väldigt bra tjänster, främst Google Docs och Drive, men de senaste åren har somliga av deras produkter fått allt fler buggar och blivit sämre funktions-mässigt designade: Dels har Google maps fått många buggar, men främst har sökresultaten i deras ursprungliga tjänst sökmotorn, kraschat i relevans. Innan överdriven fokus på betalade sökresultat och "SEO" blev trendigt, fungerade sökmotorn väldigt bra, men SEO är ett absurt koncept. Tänk om böckerna i ett bibliotek manipulerade bibliotekarien så att böckerna bestämde vad läsaren/sökaren hittar och inte läsaren/sökare själv. Det är hur sökmotorn idag fungerar. Slutligen, när det handlar om Feedback går det inte vara sämre än Google. Du kan lika gärna ge feedback till en tegelsten. Men för att sluta på en positiv not: Google Docs är oslagbart för grupper som tillsammans vill arbeta på dokument. Google Music var också bra innan det byttes ut mot Youtube Music.

7 mars 2022

verkar bäst alternativ

verkar bäst alternativ, men omständligt om man vill lösa tekniska problem och har frågor, dom borde ha kundservice dygnet runt med personal med tanke på hur många som använder deras tjänster.
och om det är dyrt får dom väl ta ut en årlig avgift av varje ny användare kanske en bra idé?

15 augusti 2021

-50 till Google o deras äckliga reklam…

-50 till Google o deras äckliga reklam överallt på internet. Spelar ingen roll vilken sida i världen man är på. Girigheten har alltid ett ansikte o det är Google. Jag hatar den här reklam över allt annat På jorden. Ni tvingar folk till att titta på det här. Ni är äckliga människor.

1 juni 2021

Telenors tv tjänst är värdelös

Telenors tv tjänst är värdelös. Ständiga driftstörningar och avbrott. Verkar inte som de jobbar på dessa ständiga problem. Bor i Kalmar då kanske bättre på andra orter.

1 december 2019

Google är på klass D på sekretessgrad :(

Google är på klass D på sekretessgrad hos ToS;DR, mycket sämre, samt den hindra många webbplatser att finnas med, det är google som bestämmer vilka sidor som vi ska titta på. Jag tycker att google gick för långt, Internet är mycket stort och det är inte bara google som finns. Som sökmotor man kan använda DuckDuckGo eller Qwant, båda två är på klass A, och deras appar på mobil/surfplatta hindrar reklam och dem spåra dig aldrig. Glöm inte att dem flesta Google applikation finns med på Android telefoner utan tillåtelse av användare. Man borde välja själva vilka applikation som man vill ha, utom "Tele, Kamera, klocka, Kontakt, SMS-messenger". Det finns också flera alternativ för Google Play.

22 november 2018

Ett företag att både älska och hata

Ett företag att både älska och hata. De har många spännande idéer, men t.ex. deras påtvingade mjukvaror på Android-platformen (bloatware) är långt ifrån deras "Don't be evil".

14 november 2018

+++ - -

Delade åsikter.

Bra när det kommer till att söka produkter - ja.
Dåligt när det kommer till integritet och personliga uppgifter. Mycket styrs efter din historik och många algoritmer spelar dig ett spel som du på ytan inte kan se. För den som inte vet hur man avaktiverar detta så är det i slutändan en otrevlig men ovetande. Enklast är det att istället använda DuckDuckGo - som inte sparar något om dig.

1 februari 2018

Google är bäst

Jag använder Google säkert 10 gånger om dagen för att både hitta något jag letar efter och ibland surfar och söker jag bara helt planlöst och klickar på det jag får upp. Helt oslagbart är Google iaf. Älskar dem!

13 januari 2012

utmärkt

jag kunde inte varit mer nöjd över mitt köp av barnvagn. vagnen var rejäl, stabil och lätt att köra. dessutom var priset riktigt bra och vagnen fin. beställning, betalning och leverans gick även riktigt smidigt. är super nöjd!

23 augusti 2011

Den som söker han finner!

Om det så är allmän info, bilder, musik, kartor, företag eller så gott som vad som hellst så kan alltid hjälpa dig att finna det du söker & de få gånger fullständig information inte kommer fram så kommer man i alla fall en bit på vägen.

18 juli 2011

PERFEKT...

Bytte från (hotmail) till gmail och vilken skillnad, inte 15 skräpposter om dagen som jag hade på hotmail. Mycket enklare att använda samt mycket mer användarvänligt. Använder du även gmail på mobiltelefonen så är det rena drömmen.

Kort & gott:
Det bästa webbraserade mail kontot finns på gmail.com

2 april 2011
Visa omdömen på alla språk. (9 798 omdömen)

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis