Glostrup Apotek Omdömen 21

4,5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk Apotek Jeg bestiller medicin som bliver leveret hjemme hos mig. Personalet er ALTID super søde, tager sig god tid over telefonen og spørger om de må vælge det billigste medicin. Deres... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har kun oplevet super god og professionel behandling. Og tager gerne toget til glostrup apotek for hurtig og effektiv ekspedition og så har de altid medicinen man skal bruge.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Får recept medicin fra glostrup apotek og har også bestilt lidt forskelligt andet gennem tiderne. Altid leveret hurtigt af venligt bud :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fik fantastisk service på Glostrup apotek i Glostrup center. Hun tog sig god tid, og jeg fik svar på alle mine spørgsmål. Meget empatisk medarbejder.

Företagsinformation

1. Apotekshandel
  2. Apotek
  3. Onlineapotek

Informationen kommer från olika externa källor

Velkommen til Glostrup Apoteks forside. Glostrup Apotek er et døgnapotek, og har således altid åbent.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Fantastisk Apotek

Fantastisk Apotek
Jeg bestiller medicin som bliver leveret hjemme hos mig.
Deres bud er så venlig og hjælpsom (ham der kom i går)
Jeg bruger kun dette apotek.
FEM STJERNER HERFRA

13 oktober 2025

Kære Glostrup Apotek 27/6/2025🏵️🧬

Kære Glostrup Apotek 27/6/2025🏵️🧬

Vi skriver ud af den største taknemmelighed for den hjælp, I har ydet, vejledet os da vi skulle købe medicin og ankel bind.

Jeres Tyrkiske medarbejder, hjælp os, støtte har været med til at gøre min ankel rask, sand fornøjelse.

Farmakonom var imødekommende og professionelle og følger op på medicinen og er meget velorienterede, og målte præcis min ankel, så jeg fik den rigtige størelse .

Med venlig hilsen.

27 juni 2025

Godt apotek

Har kun oplevet super god og professionel behandling.

26 juni 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Manglende vejlednning

Jeg oplevede en manglende vejledning ved mit sidste køb hos apoteket. Det var først efter, at jeg havde betalt for købet, at jeg blev vejledt om, at tilskuddet til et af præparaterne var ophørt. Da jeg efterfølgende ønskede, at apoteket tog præparatet tilbage, fik jeg at vide, at de ikke tog medicin tilbage, selvom det var uåbnet. Jeg fik at vide, at var bare ærgerligt. Jeg handler aldrig mere ved Glostrup Apotek.

23 april 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

ALDRIG har jeg oplevet så uforskammet

ALDRIG har jeg oplevet så uforskammet, dybt uprofessionel, truende adfærd samt hamrende flabet ekspedering, som på Glostrup apotek!! Jeg har egen klinik, og har derfor skulle købe varer for mellem 5.000-20.000kr hver gang. De kan pludselig ikke finde produkterne, altså har de smidt mine varer væk! Ikke nok med at DE igen har fejlet gevaldigt, så bliver jeg flere gange mødt af nogle hamrende flabede svar og den sidste ekspedient, truer mig simpelthen (på gebrokkent dansk!!) med at smide mine få enkelte produkter som de kunne finde, ud!!! Jeg er dybt rystet og rystede hele vejen hjem derfra! Jeg talte i øvrigt pænt og imødekommende, hele vejen igennem. Brug ALLE andre apoteker end dem i Glostrup! (Bare sørg for at tjekke om ejeren har flere). Jeg står med en fuldt booket kalender i klinikken, og må nu aflyse flere af mine patienter, fordi Glostrup apotek har ødelagt ALT! Jeg har heldigvis optaget hele den chokerende oplevelse og det bliver sendt til alle medier!! Skynd jer væk!! De har kostet mig produkternes pris på over 10.000kr fordi de ikke opbevarede dem korrekt og så er der lige alle patienter/kunder, som jeg nu må aflyse fordi de har smidt mine produkter væk. Har aldrig oplevet noget lignende!

21 april 2023

Lukket i åbningstiden

Deres åbningstider siger fra 06-24.
Kl. 07:05 var der stadigvæk ikke åbent, skodderne var kørt ned og vi stod 4-5 mennesker og kiggede på hinanden ude foran døren.
Grotesk.

21 april 2023

Elendig

Vi kommer ind i en tom butik, vi kunne ikke trække et nummer og venter derfor ved skranken. Der kommer inden før telefonen ringer og der kommer flere ind.
Og så vælger den eneste ekspedient simpelthen at tage telefon istedet for at betjene de kunder der er kommet ind i butikken. 1 stjerne herfra. Elendig service

3 oktober 2022

Har aldrig prøvet lign

Har aldrig prøvet lign. Ligger med corona der hjemme og kan ikke bruge mundtermometer så min kone køre ned for at hente den bedst mulige til øret.
1. Batteri når du trækker plastik bånd ud skulle være frisk.... Nej nej.... Helt
Kører igen for 2 gang den gang batteri stadig flad!
Det er som om de laver aprilsnar!
Når man er der hjemme med ca40-41 er kke sjovt. Faktisk ret grotesk! Gør dog en smule indsats I SIDDER IKKE SOM KASSEDAMER i Føtex.. I HAR ET ANSVAR😢😢😢😢😢😢😢😢

5 april 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vil heller tjene penge på studerende end at gøre det rigtige.

Den 15.08.2020 var jeg nede og hente 1 pakke mundbind i det der var kommet nye retningslinjer fra staten.

300kr, for 50 stk.

Jeg var nede i dag 23.08.2020 under 14 dage siden jeg har købt dem, med kvittering og det hele. fordi mine forældre havde været så betænksomme og købe ind til mig også.

Da jeg selv studere, ville jeg returnere dem da jeg ikke længere havde brug for dem.

Dog fik jeg at vide at dette ikke kunne lade sig gøre, da de ikke tager vare retur. Normalt ville nok bare ha sagt fair nok. Men i en tid hvor det umuligt at få arbejde ved siden af studiet. Så det ret mange penge.

Også få at vide at grunden til man vælger ikke og tage dem retur var at man ikke skulle ha købt stort ind og forvente at man kunne aflevere tilbage. Jeg kunne forstå hvis jeg havde købt 10 kasser, men nej har hentet 1.

Ærligt talt synes jeg ikke det fair. Og synes det noget svineri… andre grupper med lav indkomst får dem gratis. Men der hvor i kunne ha gjort en lille forskel vælger i at lade vær.

23 augusti 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlig kundeservice- ikke muligt at købe produkter gennem dem

har d.d. kontaktet apoteket telefonisk vedr. bestilling af medicin hjem til vores virksomhed (som er en dyreklinik). Medarbejderen jeg talte med, var på ingen måde interesseret I at undersøge om jeg kunne få produktet eller at hente det hjem således at vi kunne købe det gennem Glostrup apotek. Enormt dårlig kundeservice, og rigtigt ærgerligt at man som kunde skal behandles på denne måde og ikke kan få lov at købe et produkt fordi medarbejderen ikke gider at bestille det hjem. Kan ikke forstå den måde at drive virksomhed på, en dyreklinik bør betragtes som en kunde ligesåvel som en fysisk kunde, og potentielt sender vi desuden kunder jeres vej- (det vil vi nu undlade så de ikke møder samme dårlige behandling som vi.).

30 juni 2020

Glostrup Apotek udnytter forbrugerne

Langfredag fik jeg efter besøg på Glostrup Hospital en recept på 30 stk penicillinpiller af mærket Dicloxacillin Bluefish. Jeg kørte til Glostrup Apotek (det eneste åbne i området) for at få medicinen udleveret. Her fik jeg besked om, at de kun havde pakninger med 50 stk. Prisforskel 200 kr. Det er simpelhen horibelt! Jeg skal kasserer 20 piller til 200 kr. DET ER IKKE GODT NOK. Og da slet ikke den prisforskel 54,- kr. for 30 stk. og 253,50 for 50 stk. Sikke et salgstrick. Jeg havde ligesom ikke andre muligheder på en helligdag!

25 april 2019
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Var i jeres afdeling i Glostrup Centret…

Var i jeres afdeling i Glostrup Centret 5/7-2018 klokken 17.30
En ekspidient der er ved at servicere en kvindelig kunde der tilsyneladende har 450 spørgsmål som hun skal have besvaret .
Bagved kan jeg se en anden ansat, som når at få øjenkontakt med mig, og så skynder sig ind i baglokalet .
imellemtiden er der så kommet yderligere to kunder ind i butikken uden at der sker mere på ekspeditionssiden .

Efter 6-7 minutters forgæves ventetid forlader jeg butikken , og det samme gør den eneaf kunderne .

NUL SERVICE = NUL OMSÆTNING !

7 juli 2018
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Dårlig og mærkelig service

Jeg ville bare købe lidt creme i håndkøb.
Måtte ikke købe 30 gram som jeg plejer i mit normale apotek og heller ikke flere tuber.
Meget mærkeligt og jeg opgav at købe mere udover.
Årsagen til den større tube er at jeg ikke ønsker at købe så tit, men i modsætning til det apotek jeg normal bruger er det ikke acceptabelt i Glostrup.
Løsningen er simpel - jeg bruger det apotek jeg er tilfreds med.

3 januari 2018

Købte et øre termometer

Købte et øre termometer, som viste sig at være defekt.

Vil returnere det og have mine penge tilbage, men butikken oplyser at de sender det til deres leverandør og der kan gå op til 1½ måned før jeg har mine penge på kontoen.
jeres leverandør og deres retur regler er ikke kundens problem, men jeres og jeres alene.

Tænk at I holder kunden gidsel i en sag I skal løse.

uacceptabel service!

16 juni 2017
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.