Min dotter ville så gärna beställa av…
Min dotter ville så gärna beställa av glossybox och till slut gick jag med på det. Varan skulle leveras på alla hjärtans dag den 14/2. Eftersom där aldrig kom någon vara så kontaktade jag dom. Då kom där är ett mail där jag kunde spåra varan. Det stod att citymail tagit emot försändelsen. Jag tog kontakt med citymail och dom menade på att dom fått varan försent av glossybox för att de skulle hinna att dela ut det till sen 14/2, och att varan först skulle komma den 19/2. Den 20/2 Har jag fortfarande inte fått min vara och tar kontakt med citymail igen. Får besked om att dom fått besked från glossybox att varan ska hängas på dörren och om jag inte fått varan så har den då blivit stulen eller levererad fel. Vadå hängas på dörren? Nä detta företag vill jag inte ha något med att göra fler gånger. Jag vill ha min dotters pengar tillbaka. Är så trött på dessa små oseriösa företag. Glossybox, i detta fallet är det en 11årig flicka ni har lurat på 127 kr. Det är inte mycket pengar för er men det är det för min dotter!
/Veronica Pedersen