Arbejder selv i servicebranchen så der skal alligevel en del til virkelig at imponere men wow! - Glade Rollinger har imponerende kundeservice og svarer prompte! Kan virkelig på det varmeste anbefale... Se mer
Företaget har svarat
Bestilte regntøj søndag - Knægten skulle starte i fritter mandag men enten var hans regntøj krympet af al sommer regnen eller også er Knægten vokset mens vi har været i varmen sydpå. Regntøjet kunne j... Se mer
Företaget har svarat
Gentagne gange fuldstændig fantastisk kundeservice! Svarer hurtigt og pænt på henvendelser, når man har spørgsmål. Derudover har min søster og jeg engang begge haft bestilt samtidig, og da vi fan... Se mer
Företaget har svarat
Altid sød, hurtig og god behandling. Klart en af vores ynglingsbutikker herhjemme ♥️ Når vi er i sommerhus på Samsø, er vores ældste datter vild med at komme i butikken. Alle mine bedste anbefalinger... Se mer
Skrivet av företaget
Fogedmarksvej 4, 8305, Samsø, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hurtigt og nemt
Fine vare som levede op til det forventede, faktisk var strømperne tykkere end jeg havde håbet, og det var ønsket, så virkelig dejligt.

Svar från Glade Rollinger
Et rigtig god sted at handle børnetøj. Jeg køber ofte her og det leveres hurtigt. Anbefaler det varmt til alle.

Svar från Glade Rollinger
Virkelig lækkert tøj, kæmpe stort udvalg og rigtig god service. En super god oplevelse, vil helt sikkert handle igen

Svar från Glade Rollinger
Altid lækkert udvalg og fantastisk service

Svar från Glade Rollinger
Lækket udvalg med gode priser og hurtig levering :)

Svar från Glade Rollinger
Skønneste webshop med børnetøj og tilbehør! Har altid oplevet så god service, kan klart anbefales☺️

Svar från Glade Rollinger
Har bestilt et par små kjoler, dejligt med hurtig levering og skønt med udsalg 🤩

Svar från Glade Rollinger
Lækker hjemmeside, hurtig levering og gode tilbud. Som altid en fornøjelse at handle ved gladerollinger 🌸

Svar från Glade Rollinger
Pakken blev sendt på samme dag, lækre varer og et godt udvalg. Det er ikke sidste gang jeg handler der :)

Svar från Glade Rollinger
En rigtig god oplevelse og personlig service. Kan varmt anbefales. :)

Svar från Glade Rollinger
Hurtig opfølgning af ordre og levering, fornuftige priser 👍 her handler jeg bestemt igen 😂

Svar från Glade Rollinger
God og nem hjemmeside. Meget hurtig levering. God kommunikation mht leveringsinfo undervejs.

Svar från Glade Rollinger
Vi bestilte 2 par woden sko hjem, i forskellige størrelser da de havde tilbud på begge - og så er man godt dækket ind til næste gang der er en skostørrelse opad! De kom efter 3 dage til pakkeshoppen, hvilket er helt fint.
Pakken ankom fint pakket. Jeg kan varmt anbefale Glade Rollinger 🙏🏼😊

Svar från Glade Rollinger
Den bedste service, de hurtige til at besvarer mails omkring vejledning af produkter også er de fantastiske til hurtig levering i top form. De bedste anbefalinger herfra!

Svar från Glade Rollinger
Endnu engang er jeg super glad for mit køb hos Glade rollinger! Har købt gennem mange år og det fungere altid til punkt og prikke! Kan kun anbefale at handle her!

Svar från Glade Rollinger
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.