Arbejder selv i servicebranchen så der skal alligevel en del til virkelig at imponere men wow! - Glade Rollinger har imponerende kundeservice og svarer prompte! Kan virkelig på det varmeste anbefale... Se mer
Företaget har svarat
Bestilte regntøj søndag - Knægten skulle starte i fritter mandag men enten var hans regntøj krympet af al sommer regnen eller også er Knægten vokset mens vi har været i varmen sydpå. Regntøjet kunne j... Se mer
Företaget har svarat
Gentagne gange fuldstændig fantastisk kundeservice! Svarer hurtigt og pænt på henvendelser, når man har spørgsmål. Derudover har min søster og jeg engang begge haft bestilt samtidig, og da vi fan... Se mer
Företaget har svarat
Altid sød, hurtig og god behandling. Klart en af vores ynglingsbutikker herhjemme ♥️ Når vi er i sommerhus på Samsø, er vores ældste datter vild med at komme i butikken. Alle mine bedste anbefalinger... Se mer
Skrivet av företaget
Fogedmarksvej 4, 8305, Samsø, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Har bestilt herfra 2 gange nu, alt i tip top. God og hurtig service samt levering. En masse fine varer. Nyheder. Gode tilbud og rabatter 🤩
Kan kun anbefale
Super service som altid ❤️
Endnu engang super service og hurtig levering
Altid super god service og hurtig levering 👌🏼 Har handlet flere gange hos gladerollinger, og gør det med garanti igen ☺️
Fin og hurtig service
Fleksibel afhentning
Jeg kommer bestemt igen
Der står på deres hjemmeside at leveringstiden er 1-2 hverdage, jeg sidder på 3 dag og har intet hørt om at den skulle være blevet sendt afsted..
Det er super nemt at bestille og leveringstiden er kort
De valgte produkter levede helt op til min forventning
I kan virkelig anbefales 😊
God oplevelse med hurtig levering og flot tøj. Desværre havde en af bluserne et par pletter, hvilket var lidt ærgerligt og skuffende. Håber på lidt bedre kvalitetskontrol fremover, da det er desværre ikke første gang jeg oplever.
Derudover er jeg ellers meget tilfreds og handler gerne igen.
Nemt og overskueligt at bestille varen, der fuldstændig levede op til min forventning og barnebarnets……
Altid en fornøjelse at handle hos gladerollinger.dk.
God kundeservice.
Virkelig fine vare.
Hurtig forsendelse.
Altid godt og høflig betjening. Altid lækre varer.. og altid hurtig levring😊 Alt er bare i orden og kan varmt anbefale Glade Rollinger😊
I gør det igen. Super hurtig levering (dag til dag) selv om I kører gode tilbud, så holder i standarden. Bare tak for servicen og det lækre tøj vi køber hos jer.
Bedste sted at handle børnetøj og ting.
Altid venlige og søde.
Hurtig levering ❤️🙏🏻☀️
Ny kunde - super tilfreds med rette produkt og hurtig kundeservice.
Jeg er vild med gladerollinger - hurtig levering og mega god kundeservice 🌸
Kæmpe anbefaling herfra
Her er altid en fantastisk service og lækre varer. Måske har jeg bare været heldig, men jeg finder oftes gode tilbud.
Det er første gang jeg er stødt på Glade Rollinger, men ikke sidste. Sikke en masse lækkert tøj og tilbehør. Pakken blev hurtig sendt afsted og alt var så fint da jeg åbnede den. Jeg kommer uden tvivl retur og vil kigge i ny og næ, når garderoberne trænger.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.