Facile a commandé. Beau produits. Seul bémol, j'ai acheté avec un chèque cadeau et j'ai du téléphoner car ma commande n'avait pas être envoyé.

Det här tycker kunderna
Het cadeaupakket op zich was heel mooi en verzorgd en exact zoals op de site. De levering via FedEx was niet op tijd ( was voor 70 ste verjaardag van beste vriendin) waardoor de verrassing eigenlij... Se mer
Wij wonen in het buitenland, maar wilden onze (schoon)ouders een mooie verrassing bezorgen op hun huwelijksverjaardag. Deze werd geleverd in een prachtige verpakking èn op de geschatte (en gehoopte)... Se mer
Je suis très contente du service Gift c'est le livreur DPD qui n'a pas fait son travail correctement: le colis pour la fête des pères n'est jamais arrivé à destination à Watermael-Boitsfort et a été... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Al meer dan 20 jaar is Gift.be de toonaangevende Belgische expert in het selecteren en bezorgen van hoogwaardige geschenken. Wij bieden een zorgeloze ervaring voor zowel particuliere als zakelijke klanten, met een zorgvuldig samengesteld assortiment dat varieert van luxe Belgische chocolade en fijne champagnes tot stijlvolle geschenkmanden. Met oog voor detail, gepersonaliseerde boodschappen en een stipte levering garanderen wij een professionele service die een glimlach tovert op het gezicht van elke ontvanger. Verras uw zakenpartners, vrienden of familie met een geschenk dat echt indruk maakt.
We willen meer glimlachen tover in België door te geven.
Skrivet av företaget
- Strategisch gelegen in België, bevinden wij ons in de perfecte positie om de fijnste delicatessen van Europa te sourcen. Wij combineren deze producten van topniveau in exclusieve pakketten en bezorgen deze aan huis door heel België We selecteren uitsluitend artikelen van de hoogste kwaliteit van topmerken, zodat elk pakket een bijzonder en exclusief gevoel geeft. Onze unieke verpakkingen worden met de grootste zorg samengesteld en zijn vaak al een geschenk op zich. Zo begint de ervaring al op het moment dat de doos wordt bezorgd.
Kontaktuppgifter
8800, Roeselare, Belgien
- marketing@gift.be
- www.gift.be

Ontdek Uw Luxegeschenk!
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 90 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Mooie wijn en snelle levering.
Dankjewel voor de snelle levering
Zeer goede service!
première bonne experience
le service
petit bémol la personne n'a pas reçu les fleurs en mains propre de plus recevoir des dans une boite c'est pas top

super service
Le panier de fruits avec biscuits est bien arrivé à destination et celui qui l'a reçu était trop content ;-)
Altijd pico bello in orde.
Heb al verschillende keren, bij die firma besteld, en telkens was het pico bello in orde.
Nu was het wel de eerst maal, dat ik een boeket bloemen bestelde. En inderdaad het was een heel mooi boeket.
Groetjes
Aanrader
Bestelling tot en met levering van fruitmand goed verlopen. De ontvanger was aangenaam verrast.

Livraison très rapide !
Je suis satisfait du cadeau et surtout de la rapidité avec laquelle il a pu être livré. Grâce à la réactivité de Gift, j'ai pu faire plaisir à un proche.

Goede Customer Service
Goede Customer Service (ik had het verkeerde adres opgegeven voor levering), dit kon nog aangepast worden.
Snelle levering.
Tevreden ontvanger.

Correcte levering
Correcte levering, zoals afgesproken.
Kwaliteit van de rozen was niet top.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.