Det var en bra bil att köra, inga problem med den. Jag glömde min mobil i bilen när jag återlämnade den, men det löste ägaren lätt genom att låsa upp den via appen.
Plats
Byt platsMøllergata 8, 0179 Oslo, Sentrum, NO
Gick helt fint o köra, fanns god plats👍 Kunde varit lite fräschare. De svåraste var att hitta tillbaka till pareringen. På appen fick jag inte samma adress som där jag hämta den. Fick leta en stun... Se mer
Gick inte att ändra bokningen, samt väldigt svårt/umulig og få kontakt med den jag hyrde bilen av. Det blev väldigt hastigt som planerna ändrades og jag skulle leie en bil fra söndag - onsdag men efte... Se mer
Trygghet, respekt, vänlighet, säkerhet! Jag hade lånat en fin bil av en trevlig , punktlig och vänlig utleier i Eidsvoll
Lås opp biler med mobilen 24/7 og kjør!
Møllergata 8, 0179, Oslo, Sentrum, Norge
Bra valuta för pengarna.
Supersmidigt
Supersmidigt! Skulle flytta från en del av stan till en annan och har ingen bil. Lätt att hämta och lämna, välskött.
Trygghet! Starkt rekommenderar!
Gick helt fint o köra😊
Gick helt fint o köra, fanns god plats👍
Kunde varit lite fräschare. De svåraste var att hitta tillbaka till pareringen. På appen fick jag inte samma adress som där jag hämta den. Fick leta en stund.
Jag är väldigt nöjd!
Bra service och svarar snabbt :)
Bilen fungerade bra och verden va lätt att kommunicera med. Rekomenderas
Getaround Norge
Det var enkelt att använda appen. Ett smidigt sätt att hyra bil till ett bra pris.
Allt fungerade bra👍
Ingen vidare bil
Ingen vidare bil. Gick in i nödmodus. Den gick framåt men var väldigt klen. Ägare informerad. Bilen var också ganska lortig för tidigare hyrestahagare vart så lata så de kan inte ens ta reda på sitt eget skräp. Inte ägarens fel. Lata och slöa folk mera.
Super trevlig och väldigt skön bil att…
Super trevlig och väldigt skön bil att köra! Rekommenderar stark! :)
Bilens dörrar bak höger och front…
Bilens dörrar bak höger och front vänster gör gnissel ljud när man öppnar och stänger de, samt kom det upp massa olika varsellampor på bilen.
Det fanns heller ingen spolarvätska i bilen
Funkade som det skulle
Allt funkade bra till ett rimligt pris.