Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Endnu en vellykket fest er til ende på Gerlev Kro. Vi er så glade for at gæste Gerlev Kro, personalet er i top, forstår en pingpong mellem gæst og personale, maden er i top, værelserne formidable med... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Den rene krostemning. Vi havde bestilt 2 overnatninger. Vi blev under hele opholdet mødt med meget venligt, serviceminded og imødekommende personale. Værelset var rent, pænt og hyggeligt. Dejligt pl... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

2 x 70 års fødselsdag på Femhøj. Dejligt sted, virkeligt pænt og vedligeholdt ude som inde. Set udefra byder stedet velkommen og siger her vil du gerne holde fest og du bliver ikke skuffet. Fanta... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Selskab på 5, hvoraf 4 valgte den anbefalede sæsonens 3-retters menu. Fin forret, og dejlig hovedret med lækkert kød og masser af god sovs. Desserten var der heller intet at sætte på. Men de vegansk... Se mer

Företagsinformation

1. Restaurang

Informationen kommer från olika externa källor

Al'la carte Smørrebrød Mad ud af huset Frokostretter Hovedretter Forretter Desserter Platter Koldt Bord Udflugter Selskaber Julebal Jul & nytår Hyggekroen Hornsherred Frederikssund Nordsjælland Pejsestue Havestue Traditionelle retter Familievenlig Højreb

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

4,6

Alla omdömen

56 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

En overnatning på Femhøj

En overnatning på Femhøj, der er lækkert istandsat. Lækker morgenmad og mere end fuld valuta for pengene.
Vi nød også en lækker bøf på kroen.

11 juni 2019
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Jeg Sys at man fremover når man skal…

Jeg Sys at man fremover når man skal holde store selskaber ikke tager mere ind end man kan skaffe personale til om ikke andet så må man droppe sine a'la carte kunder så gæster der betaler en stor sum penge både for hotel og kro får den bedste oplevelse så man ikke føler at man skal jappe taler og sange igennem .

Desuden kan man vel også forvente at den regning man så får også er korrekt og det ikke skulle være nødvendigt at gennemgå den .. men skal nej 😱

11 juni 2019
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Udsøgt Pinsefrokost juni 2019.

Udsøgt Pinsefrokost juni 2019.
Tag selv bord med super lækre retter, udsøgt anretning i dejlige og meget hyggelige lokaler. venlig og god betjening (Jesper).
Pæne og gode toiletforhold samt gode parkeringsforhold ved kroen.
På alle områder en anbefalingsværdig Pinsefrokost.

10 juni 2019

Fantastisk dag på Femhøj

Gerlev Kro/Femhøj.
Tusind tak til Femhøj, der gjorde vores dag til en fantastisk oplevelse i nogle dejlige rammer. Vi følte os fra starten af virkelig godt behandlet.
Da vi lavede en aftalte for, hvordan vores dag skulle fejres på Femhøj, fik vi en god og kompetent vejledning med god kontakt og gode forslag til, hvordan dagen kunne gøres til en god oplevelse. Der blev hørt på vores ønsker og forventninger – og vi blev bestemt ikke skuffet.
Da vi kom til Femhøj en time før gæsterne, blev vi mødt af Jacob og hans personale, der sørgede for, at vi fik en uforglemmelig dag. Jacob var indbegrebet af ro og overskud, han havde endda lagt nogle bolde ud på græsplænen til vores mindste gæster, og personalet var dygtige og behagelige. Maden, serveringen og den senere overnatning på Femhøj var ganske enkelt uovertruffen. Endnu en gang tusind tak til Femhøj – vi anbefaler stedet til alle vi kender.

8 maj 2019

Anbefalelsesværdig.

Jeg har tidligere anmeldt kroen (06.03.'17), og kommer fortsat, da kvaliteten holder.
Søndag d. 06.04.'19 kl. 17:30 var der på grund af massiv travlhed dækket op i krostuen, hvor vi fik det sidste ledige bord. Stedet har et godt ry!

Forretten, tarteletter med høns (kr. 65,-), var i orden uden at være overvældende. Hovedretten, Kalveculotte "spis-hvad-du-kan" (kr. 218,-) var en meget enkel servering med hjemmelavede grovfritter og bearnaise-sauce, der dog efter min smag var lidt for tynd, og lugtede lovlig kraftigt af eddike. Kalvekødet smagte lækkert, så jeg bad tjeneren om portion nr. 2, hvortil der naturligvis blev serveret en ny varm kande med sauce - denne gang fin konsistens.
Dertil øl, Grimbergen, 50 cl. fra fad (kr. 75,-).
Det meget smalle bord i krostuen egner sig bedst til en kop øl, - men maden smagte dejligt, jeg blev mæt, og jeg kommer helt sikkert igen.

7 maj 2019
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Stegt flæst ad SLOWMOTION

Vi var 20 mennesker, der havde bestilt Stegt flæsk ad libitum. Det tog dem 45 min om at komme med den første portion.
Den var så lille, at ikke alle fik flæsk.
2. Portion,og første for nogen, kom 20 minutter senere og den var om muligt endnu mindre end før, så der var der slet ikke flæsk nok til alle.
Først ved 3. Portion kom der flæsk nok til alle, men der havde vi også været i restauranten i over 1,5 time.
Vi har været der mange gange før, men nu skal vi snakke om vi gider at komme der mere.

20 februari 2019

Bryllup

Min kone og jeg holdt vores bryllup på Gerlev kro. Alt forløb fantastisk. Maden var helt perfekt og servicen var god. Værelserne på Femhøj var i topklasse. Vi har kun godt at fortælle om stedet. Vi kommer snart igen.

27 augusti 2018

Konfirmation - Selskab

Vi ville bare lige sige tak for en RIGTIG god betjening, Super lækker mad
og dejlig musik til vores datters konfirmations fest. – det kunne ikke gøres bedre.

Vores gæster har snakket meget om det efter festen.
Vi syntes lige at I skulle vide det

Familien Lyng

18 maj 2018
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fantastisk mad og sødt personale!

Fantastisk mad og sødt personale!

Jeg havde et gavekort til et kroophold med middag for 2 og morgenbuffet. Så jeg tog kæresten med til Gerlev Kro, hvor vi begge trængte til at komme lidt væk fra storbyen, og komme ud på landet og slappe af.
Værelset var bedre en forventet (dog en smule støvet, og gangen havde en svag lugt af beskidte håndklæder som heldigvis ikke lugtede helt ind på værelset), men ellers rigtig hyggeligt! Tjek ind gik også hurtigt og fint. (dog kunne hoveddøren godt bruge et lille skilt med "Tjek ind", så man ikke behøver at gå ind til et privat selskab og spørge om vej). Middagen var helt fantastisk for os begge! Jeg er selv en stor fan af røde bøffer og både min kæreste og jeg blev meget glade for vores bøffer som var helt perfekte!
- Deres Irish coffee med bailey kan også stærkt anbefales!
Personalet var også rigtig finke og smilede meget (dog lagde vi mærke til at flere borde blev spurgt om de manglede noget eller blev spurgt om maden smagte godt, men det blev der ikke gjort ved os. Vi måtte også vente lidt på om der var nogen tjenere der kom og spurgte om vi ville have dessert).
Morgen buffetten var også rigtig lækker, og meget varieret!

Landskabet og belligenheden passer rigtig godt sammen, men hvis du planlægger at tage til Gerlev kro med offentlig transport, skal du være opmærksom på at der er et pænt stykke at gå fra busstoppestedet hvor 230R stopper. (Cirka 2 kilometer)
Hjemmesiden kunne også godt bruge et galleri af værelser og restaurant så man ved hvad man møder op til.

Jeg er yderst positivt overrasket og kæresten og jeg havde et fortrinligt ophold! Jeg giver 4 fordi at der var et par småting (står højere oppe), men havde jeg kunne give 5 og en halv ud af 6 stjerner havde jeg gjort det i stedet.

Vi kommer helt sikkert igen!
-Andreas og Sophie

8 april 2018
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Dårlig kommunikation

Jeg gav min mor et kroophold i fødseldagsgave. Vi valgte Gerlev kro. Min mor havde sørget for at ringe og reservere værelse og havde ringet mange og snakket med personalet angående den weekend.
Da vi endelig nåede frem efter 2 timers offentlig transport viste det sig at de havde indlogeret os på deres bed and breakfast. Så vi skulle ud og gå ca 2 km. Det skal lige siges at min mor er dårlig gående så hun var meget træt da vi endelig finder stedet hvor vi skal sove. Og ikke nok med det. Vi skal ud på gåturen igen nogle timer senere da vi skulle spise aftensmad på kroen.
Vi prøvede at snakke med personalet da vi kom frem men vi synes ikke det hjalp at brokke sig. Så derfor kun 3 stjerner

27 januari 2018
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Dejligt sted til min svigermors 85 år …

Dejligt sted til min svigermors 85 år fødselsdag.
Desværre var maden var utrolig længe om at komme, vi måtte selv spørge efter maden. Serveringen var ikke særlig god og igen var der utrolig langt mellem de 3 retter vi havde bestilt. Tjenerne var ikke oppe på dupperne for at hygge om vore bord, vi var 13 personer den fredag aften. Den ene tjener tabte bestikket ned af ryggen på en af vores gæster, uden at hun så meget som undskyldte, dårlig stil :( Hovedretten var smagsløs og der skulle en del salt til at få den mørbradgryde til at smage bare af lidt. Desserten var dog rigtig god, men padekagerne var måske lidt for sprittet for nogle af gæsterne.

Mvh.
Gæsterne fra Hillerød

20 september 2017

En GOD Oplevelse

Et Hotelophold med middag for 2 på Gerlev Kro!
22-23/08 2017

En rigtig gid oplevelse!
Fint værelse,rigtig lækker mad,flinke og høflige tjenere (elever)
Kan godt anbefales🇩🇰
Tove og Ole Jensen

23 augusti 2017
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Endelig en aften alene med konen

Trængte til en aften, hvor vi kunne slappe af og nyde noget god mad i hinandens selskab.
Vi besluttede os for en sommermenu, som bestod af 3 retter. Alle retter var udsøgte og godt afstemt med hinanden. Samtidig forstod tjeneren at vælge vine som passede til maden.
Det er meget længe siden vi har fået en kalvefilet som var så mør.

15 juli 2017

En super god oplevelse

En super god oplevelse, var til guldbryllup lørdag den 29. april, alt var bare til 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ kan varmt anbefale Gerlev Kro, det er helt sikkert vi kommer igen!!

30 april 2017

Altid hyggeligt

En altid hyggelig oplevelse både som par og til familiemiddage. Søde tjenere og masser af opmærksomhed når man ikke lige rammer stegtflæsk dage. Sikke med travlhed - godt for jer...

15 mars 2017
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Al for lang ventetid

Efter en dårlig oplevelse med lang ventetid sidst gang vi var her - valgte vi at gi' kroen en chance igen. Vi er lokale og har brugt kroen igennem mange år. Det skulle vi ikke have gjort. Urimelig lang ventetid. Og sørme om deres schnitzeler ikke er krøbet i størrelse. Møg trist. Men vælg et andet sted. OPFØLGNING: Skylder at sige, at tjenerne efterfølgende forsøgte at kompensere for vores oplevelse, selv om vi ikke havde samme tilgang til "lang ventetid".

11 mars 2017

altid god service

Vi er kommet på Gerlev Kro igennem 25 år og fået en fantastisk god service og rigtig god mad, hvis et mindre problem opstod fik personalet hurtigt rettet op på det. Vi har kun haft gode oplevelser.
M.V. H. Jan og Lone Nielsen

4 januari 2017
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Øv for en oplevelse

Den 27/8 besøgte jeg og min kæreste Gerlev Kro, i forbindelse med hendes fødselsdag. Og lad mig starte med at sige, at det er en SUPER hyggeligt sted. Og den betjening vi fik, var der ikke noget at sætte en finger på - til at starte med. Så forventningerne var høje og mens vi sad og ventede på maden, snakkede vi om at holde 50 år fødselsdag på stedet. Tiden gik og der kom ikke noget mad. Og lige inden jeg skulle til at tilkalde tjeneren kom han og fortalte, at det var sket en lille fejl i køkkenet og maden derfor var forsinket. Fair nok - vi ventede videre. Ca. 15 minutter senere kom maden. 2x mørbradgryde (uhmmm) + en børnemeny til nicen som også var med. Glæden over maden varede dog kort. Jeg syntes fra starten at mørbradgryden var noget salt, men ok - jeg spiste videre. Da jeg var nået halvt igennem måtte jeg dog give op. det var SIMPELTHEN for salt. Også min kæreste sad og hakkede i det, og havde kæmpet sig gennem ca. 1/4 af portionen.

Vi tilkalde tjenere som smagte på det. Også han syntes det var liiige salt nok, så han bar tallerkenerne ud med beskeden om, at de ville lave noget nyt. Tiden gik og der kom ikke noget nyt. Og ved henvendelse til tjeneren fik vi til sidst beskeden, at kokken havde sagt at det smagte som det skulle. For sådan var deres mørbradgryde. Det undrede os naturligvis en hel det, da han havde sagt de ville lave noget nyt, men det er naturligvis svært at sidde og diskutere det med en tjener. Kokken kom nemlig ikke ud. Derefter blev til tilbudt en is-dessert gratis, som plaster på såret. Det takkede vi naturligvis pænt ja til.

Men da regningen kom, stod der stadig 2x mørbradgryde på??? Hvilket vi naturligvis ikke ville betale, da vi havde sent maden tilbage i køkkenet. Da jeg påtalte det fik jeg at vide, at vi jo havde spist NOGET af maden, men de ville gå med til at fjerne den ene, fra regningen.

Det accepterede vi modstræbende, men vi sætter ikke vores ben på Gerlev Kro igen. ØV for en dårlig oplevelse.

Bjørn Andersen - Skævinge

6 september 2016
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.