GE Money Bank

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Man er ikke i tvivl om hvad betingelser, rentesats o.a. er fremadretttet. Eneste minus kunne være den lidt høje rente.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Har haft et kort hos dem de sidste 5 år, max grænsen er 10.000 og det har aldrig givet problemer, heller ikke da jeg stod arbejdsløs. Renten er som det kan forventes på långivere der ikke kræver sik... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Som mange andre på denne side, ansøgte jeg om et lån online til køb af brugt bil på 75.000 kr. Arbejder i IT branchen, har ejerbolig, ingen anden gæld end mit huslån, arbejdet i det samme fi... Se mer

Företagsinformation

1. Bank

Informationen kommer från olika externa källor

Hos GE Money Bank kan du ansøge om lån online og få hurtigt svar. Din bank til Privatlån og Kreditkort. Den enkle vej til lån

Kontaktuppgifter

Gør folk til grin

Havde fået godkendelse af lån til bil 29 okt og skulle bare underskrives til udbetaling ,laver slutseddel på bil på 30 okt .31 oktober modtager jeg mail hvor de afslå lånet ,så nu står jeg med udgifter til annullering af slutseddel og en sur bilforhandler.

Amatører

Jan

31 oktober 2014

Useriøst - Håber forbrugerstyrelsen får ram på dem

Arbejder i IT branchen, har ejerbolig, ingen anden gæld end mit huslån, arbejdet i det samme firma i 14 år og boet på den samme adresse i 10 år. Aldrig været i RKI og er kernekunde både i bank og realkredit selskab.

Det tog GE Money Bank mindre end 2 minutter at "checke" min online ansøgning, give et afslag og tilbyde mig en variabel debitorrente på 18,95%. At de tilbyder rente afhængig af folks kreditværdighed er der vist næppe noget sandhed i, siden vi alle får tilbudt den samme debitor rente på næsten 19% uden at oplyse om ÅOP.

Der er ingen tvivl om at dette firma bedrager deres kunder og lever på folk der sidder i en situation hvor de ikke kan sige nej til kontanter. Håber forbrugerklagenævnet får kigget dem efter i sømmene, men mon ikke de allerede er i fuld gang?. :0).

20 september 2014

føj nogle forklaringer

lavede en ansøg for min kæreste om et lån, havde mulighed for at låne 80000kr derinde, som så var fint, vi synes dog renten var lidt for høj, så vi ville lede videre, vi ender så med og komme tilbage og ansøge igen, hvor hun så for afslag, via den computer som tilbyder de lån, jeg prøver så at søge sammen med hende, og får at vide vi har fået afslag pga. jeg var registeret i debitor, og det var begrundelsen på afslaget , jeg ringer så ind, og betaler det skyldige beløb ud, som jeg ikke var klar over, jeg havde, og prøver igen, der får vi så afslag. jeg ringer så ind til kundeservice og nævner det for dem, at jeg er uforstående overfor det, en kvinde forklare så, de ikke kan gøre noget så længe den giver afslag, jeg fortæller hende så først det med kæresten også bagefter med vores begge, hun kommer så med en forklaring om det nok fordi vores situation har ændre sig, forstår ikke hvordan det ville kunne lade sig gøre på en uge at både min og kærestens situation skulle have ændret sig, det burde da endda være bedre stillet da jeg betaler debitor ud. jeg nævner så for hende om der ikke en rådgiver der kan se på det fordi, tilsyneladende jeres system må der være fejl i. den flabet medarbejder siger så jamen der intet og gøre og det må være derfor, men ikke kan komme med en forklaring hvordan hun først kan blive godkendt og også det med mit debitor når det betalt. som var den anden årsag. synes det meget dårlig rådgivning samt deres computer burde lige tages lidt mere seriøst end det nummer den lavede med os.

5 september 2014

Grænser til svindel!

Vi har I mit firma lavet en leasingaftale med GE Capital.
Aftalen blev lavet I November 2007 og løb frem til 1. December 2012.
Nu har jeg så (08.07.2014) modtaget et brev GE Capital hvor jeg kan opsige min aftale pr. 01.12.2014.
Jeg ringer til dem og gør opmærksom på at jeg ikke tidligere har modtaget information om at aftalen skal opsiges ved udløb. De fortæller at det står i min kontrakt og det er mit problem at få kontrakten opsagt.
Ja mange tak, man at det står i en kontrakt er jo ikke nødvendigvis det samme som at det er høj moral at blive ved med at sende regninger.
Jeg får at vide at jeg skal sende en skriftlig opsigelse og kan så slippe ud af kontrakten pr. 01.12.2014! Dvs. jeg skal betale for 24 måneder uden at betale til noget. Jeg forstår ikke at det er muligt at blive ved med at kræve penge ind i 2 år efter udløb af en kontrakt? Men det er taget til efterretning og jeg kan kun opfordre andre der handler med GE til at passe ufattelig meget på hvad I underskriver. I bund og grund er det min egen skyld, men GE får 1 stjerne for moral overfor deres kunder.

Henrik Larsen

25 augusti 2014

De er fulde af pis..

Jeg har i januar betalt et lån ud før tid hos GE. Pga. flytning søgte jeg et lån hos GE til indskud til ny bolig 40.000 kr. som skulle betales af på 11 mdr. Jeg kunne få et lån til en rente på 18,95% og ikke derunder. Jeg finder det dybt underligt at jeg lige har betalt et lån ud (rente 8,9%). De ville nedsætte min rente hvis jeg ville beholde mit lån, men det var jeg ikke interesseret i på det tidspunkt. Men nu da jeg har brug for det lån, ærgrer det mig at have betalt lånet ud, for så ville jeg have haft penge til at flytte. De begrunder det med at betingelserne for lån har ændret sig, så derfor kan de ikke tilbyde mig andet end åger karle renter... Jeg har brugt dem flere gange uden problemer og uden at have misset en eneste betaling... De er fulde af pis...

14 juni 2014

Ingen problemer

Jeg kunne som mange andre ikke få det helt billige lån men der kom en udmærket aftale ud af det.

4 juni 2014

Hurtig, nem, fair

Der mangler lige den personlige kontakt som gør, at GE ville vide de kunne stole på mig til det maksimale lån, og laveste rente. Men jeg fik så det næstbedste.

22 maj 2014
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

falsk varebetegnelse

lige som alle andre søgte jeg et lån man kunne jo låne til en lav rente men det kunne ikke lade sig gør men man kunne da låne til de 19 % mon ikke de snart skal pille den reklame af tv

19 maj 2014
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Alt i alt en rigtig god oplevelse

Ved ikke helt endnu hvad der skal til for at komme under 10% i rente, men den generelle oplevelse har været rigtig god. Hurtig professionel ekspedition, godt oplyst hjemmeside, og konkurrencedygtig set overfor almindelige banker.

7 maj 2014
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Snyd, bedrag og bondefangeri!!!

Noget af det frækkeste jeg længe har oplevet. Efter et langtrukkent ansøgningsforløb, hvor de efterspurgte alverdens oplysninger om nuværende gæld og boligsituation, endte det med et afslag til et billån på 190.000 kr, som vi sagtens kunne finansiere. Fik langt om længe en mail, hvori der stod, at de ikke kunne tilbyde os et billån, men istedet et privatlån med en variabel rente på 18,95 %. Jeg ringede til kundecenter for at få en uddybende begrundelse for afslaget, men fik at vide at det kunne hun ikke gå i detaljer med, og at nogle faktorer vægtede mere end andre i ansøgningen. Uforskammet og helt og aldeles uacceptabelt. Lån aldrig penge ved sådan et bondefangerfirma!!!

6 maj 2014

Se og Hør metoder

Selvom jeg tjener mere en 40.000,- og ikke har gæld, blev jeg afvist et lån på 160.000,- til ny bil. De har åbenbart oplysninger om mig, jeg ikke selv har. Det lugter af Se & Hør.

3 maj 2014

Bondefangeri

Jeg ansøgte om et billån til 140.000 kr til lav rente som jeg fik afslag på uden begrundelse,men fik tilbudt et lån på 100.000 kr til en variabel rente på 18,95% så kan jeg da godt forstå der er mange mennesker der havner i (gældsfælden) variabel rente på 18.95% mange unge mennesker tænker desværre ikke på renten men kun på beløbet
Dem der er tilfreds herinde må være nogen som er ansat i gemoney bank eller er millionerer i forvejen. Jeg syns heller ikke de fortjener nogen som helst stjerner kunne de få (minus stjerner) ville jeg gi dem 5

29 april 2014
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

meget tilfreds

jeg har brugt banken i mange år og er meget tilfreds med den.
for nogle år siden var jeg udsat for svindel med mit Morecard og Ge holdt mig skadesløs.

11 april 2014

Useriøst

Fals reklame med 4 time 2 min til behandling af ansøgning svar efter over 6 time er for mig at se kun en svindel bank der ikke er til tage seriøst de burde lukkes og forbydes drive bank igen.

7 april 2014

Useriøst

De sender et standard svar ud med at man ikke kan låne til de renter de reklamerer med.
Men man kan godt få lov til det med en latterligt høj rente i stedet!!
Intet lån + ejerbolig + bil + god indkomst var ikke nok til en fornuftig rente.

Så kontakt en rigtig bank i stedet...

24 mars 2014
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Yder den bedste service og forståelse

Jeg har gæld ved GE, en gæld som der ikke altid har været styr på, af personlige årsager.

Som låner var jeg utrolig dårlig til at forklarer om de udfordringer jeg stod med og endte i deres inkasso, hvilket er 100 % fair. Det er først her jeg får lavet en aftale, som passer mine behov, som de respekterede uden at tøve.

Jeg har gennem nogle år betalt et lavt beløb, for at holde mine udgifter nede. I starten af 2014, troede jeg at jeg ville have udfordringer med også at betale dette, hvor jeg kontaktede dem. Heldigvis blev det ikke en udfordring og jeg gav besked om at alt forsætter som normalt og spørger lidt en til restgælden.

Får et retursvar fra [navn fjernet], som ikke kun fortæller restgælden, men tilbyder en akkord, på et meget flot beløb, så jeg kan spare penge, samtidig med at gælden bliver afviklet hurtigere. Da jeg så mailen, vidste jeg ikke hvad skulle sige eller gøre. Kunne det virkelig passe, at denne type selskab tænkte udefra/ind ? Fik tygget det igennem og svaret.

Kan ikke være andet end tilfreds med den behandling jeg har fået. En kæmpe ros går til [navn fjernet] specielt, men også resten af koncernen fra mig.

Håber dog aldrig, at vi behøver at indgå samarbejde igen, gæld er ikke lige min kop te.

Mange hilsner
Yousef

22 februari 2014
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Falske reklamer - nå ja, og så Googler de dig når du ansøger!

Der er ingen sammenhæng mellem det GE MoneyBank siger i deres reklamer, og det man oplever hvis man ansøger om et lån hos dem.

Og i øvrigt finder jeg det lettere afskyeligt at man efter en afvist ansøgning kan se at i har været ude og Google mig ? - Dels med besøg på min LinkedIn profil.

Måske i skulle fortælle folk om de forretningsmetoder i bruger ?

8 februari 2014

Nemt, hurtigt og effektivt

Lagde oplysninger elektronisk tirsdag aften. Onsdag morgen kl. 9 modtaget bekræftelse på godkendt lån, rente 3,95% på 200000. Dagen efter modtagelse af papirer indsendt fredag. Mandag bekræftelse på overførsel. For vores vedkommende kun positivt. Eneste minus modtog faktisk 2 bekræftelser og har også modtaget to sæt dokumenter. Spild - renten kunne måske være endnu lavere.....

4 februari 2014

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.