Gamerhub

Oscar arsic heter han och är boendes på…

Oscar arsic heter han och är boendes på frösön.
Jag har hans tidigare domar där han är dömd för liknande brottslighet.
En riktig luffare.
Vill ni komma i kontakt med mig för mer information kan ni skriva till min facebook, carl vega heter jag där.

5 juli 2021

Han har lurad många som det ser ut.

Han har lurad många som det ser ut.
Den som vill kan kontakta mig med via Facebook.
Jag är i kontakt med både Quickbutik och Stripe som hanterade betalningen. Har ni inga bevis blir det svårt, Polisen lägger när ärendet fort om man inte har bevis!
Han har kvar mailadressen och kan forfarande skicka mail från gamerhub.se
Men tro inte vad han skriver han ljuger!!

1 juli 2021

Har råkat ut för exakt samma sak

Har råkat ut för exakt samma sak. Blev tipsad på Marketplace om PS5 hos Gamerhub och fick sen ingen leverans.

Ett tips är att reklamera via banken. Då finns chans att få tillbaka pengarna via t ex VISA.

30 juni 2021

Högst troligtvis bedrägeri

Högst troligtvis bedrägeri, blivit tipsad om denna sida på marketplace angående ett PS5. Efter ett flertal mail fick jag svar om att varan har levererat, men efter över 1 vecka fortfarande inget paket.
Dålig kundsupport med inget telefon nr och nu ligger hemsidan nere.

28 juni 2021

Bedrägeri

Bedrägeri, gått över 2 veckor, svarar ej på mail, polisanmält och pratat med min bank.

Beställ inte från GamerHub.se
!!

Sidan är en stor scamsida

26 juni 2021

Bedrägeri, köp inte!!!

Köpte en ps5 där ifrån och har väntat i över 3 veckor. Dom sa att dom hade problem med deras hemsida och att jag skulle få den efter 2 dagar som var juni 24 men har inte fått något än och dom sluta svara igen. Gamerhub sa också att det är inte bedrägeri men det tror jag inte på förrän jag har fått varan. Jag fattar fortfarande inte hur hemsidan är kvar när så många har polisanmält??

Polisen sa att själva hemsidan är bedrägeri och att det finns en kille här som sprider lögner och säger att hemsidan är riktig han heter Ricard och han jobbar säkert för dom, rapportera han genast.

Jag redigerar om hela saken om jag får varan.

UPDATE: Om det finns en kille i Facebook som säger att han har inga flera ps5 och att han har sålt den till sin vän och senare tipsar dig att köpa från Gamerhub.se så lurar han dig. Han gör det med alla, det är samma person som lurade mig och att det var han som skrev den positiva kommentaren, han jobbar med dom!!!!

En sista update: Jag tror att polisen tog ner hemsidan, ni kan kolla själva.

25 juni 2021
Visa omdömen på alla språk. (22 omdömen)