Lampan var fin, men i beskrivningen verkar den bättre än vad jag trodde. Bluetooth krånglar, ljudet är väl sådär. Ganska svår att hantera, jag hade velat kunna dämpa ljuset lite mer för att den ska... Se mer

Varning🚩 köp ingenting från galaxylampan. Ett oseriöst "företag". Jag beställde 25 oktober och nu är det 5 december och varor har jag inte sett skymten av. Har mejlat till två olika adresser men får... Se mer

SÄMSTA NÅGONSIN. Beställde två lampor för 2 veckor sedan. Ej fått något mer än ett Mail att de skickat varan, dock inget spårningsnummer. Försökt nå dem via Mail, Facebook, letat efter deras ”chatt” s... Se mer

FRUKTANSVÄRT DÅLIGT! Beställ ALDRIG härifrån!!! Dom tar pengarna och skickar aldrig varan. BLUFF!!!! Dom skriver att man ska kunna nå dom via livechatt men det finns ingen chatt att tillgå. Och mejl... Se mer

1,4

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

Har inte besvarat negativa omdömen

Uppdaterad 6 sep. 2022
Omdöme borttaget
1060kr är ni skyldiga mina barn pynta…
1060kr är ni skyldiga mina barn pynta tillbaka tack

Handla inte från dessa blåsluffare är ett blåsföretag som skrattar sina kunder rakt i fejset
Datum för upplevelse: 06 september 2022

4 mars 2023

Bluffbolag

Bluffbolag - Varning. Beställde en lampa, men leverans uteblev precis som för många andra. Svarar inte på mail och finns inget telefonnr att nå de på. Efter många konversationer med Klarna fick jag till slut tillbaka pengarna. Att Klarna "säljer" sig till bluffbolag är i sig anmärkningsvärt.

26 januari 2023

Blev blåst av galaxylampan.se

Gick för fort när julklapparna skulle beställas. Inte mkt pengar men sur känsla att bli blåst av galaxylampan.se
Man funderar på Klarnas inblandning också, var ju pga dem det kändes OK att göra köpet

26 december 2022

Företaget bakom galaxylampan.se heter…

Företaget bakom galaxylampan.se heter GS International AB.

Numret till galaxylamapan.se är kopplad till GENC HALIAJDARI, Agnesfridsvägen 61, 212 37 Malmö.

En väldigt nära släkt är också inblandad i GS International AB.

I fall skojarna skulle starta under ett annat namn...

10 december 2022

Scammers!!!!!!!!!!!!!!!

Beställde ifrån företaget 5/12 då planen var att ge bort lampan i julklapp. Nu står jag här, mer än en månad senare, med 350 kr dragna från kortet men ingen lampa. Företaget skickade en "leveransbekräftelse" 12/12, men sedan dess har det varit knäpptyst, och jag har varken fått en spårningslänk eller mitt paket.

Då jag fick reda på att företaget numera verkar ha försvunnit från jordens yta, kundservice inkluderad, vände jag mig till min bank för att försöka reda ut problemet, och jag håller tummarna för att jag på något sätt kan få mina pengar tillbaka.

Dessa människor är BEDRAGARE. Anmäl dem på alla sätt ni kan och BESTÄLL INTE FRÅN DEM!

4 december 2022

Bedragare!

KÖP INGET HÄRIFRÅN.
De skickar inte varan och svarar aldrig på sin enda kontaktväg som är mail.
RiKTIGA BEDRAGARE!!

11 december 2022

Varnar alla för det här företaget

Vill varna alla för det här företaget. Jag beställde en julklapp den 13:e december och fick en orderbekräftelse via mejl. Sen var det tyst, kontaktade dem via mejl och frågade om ordern blivit skickad än. Fick inget svar, lampan skickades inte och efter julen kollade jag upp recensionerna på galaxylampan.se. Vände mig omedelbart till Klarna och bad dem om hjälp med att avbryta köpet, de lyckades med det efter några veckor. Kommer aldrig mer göra misstaget att beställa från såna här bedragare som lurar och ignorerar sina kunder.

13 december 2022

OBS!!! BEDRÄGERI

OBS!!! BEDRÄGERI!

Beställt lampa 10 december 2022. Ingen lampa kom och ingen kontakt från företaget.

VET NÅGON MER OM FÖRETAGET?

Såklart inget organisationsnummer på hemsidan eller telefonnummer så svårt att spåra....

får jag tag i vem ägaren är, kommer jag att också göra polisanmälan mot ägaren (gör snarast polisanmälan mot företaget)

Nu två dagar efter har jag spårat både ägaren av domännamnet, vilken är ledamot i ett företag (antar att det är företaget som ligger bakom galaxylampan.se) och företaget i fråga har indragen F-skatt för: "F-Skatt
Avregistrerad
Anledning till avregistrering
Bristande redovisning/betalning"...

Har kontaktat ägaren per sms... vi får se vad som händer men BEDRÄGERI är det...

10 december 2022

Beställde en lampa till vår son som…

Beställde en lampa till vår son som ville ha en lika som sin syster. När lampan kom så fungerar den inte som den ska. Trots tre Mail till företaget har jag nu efter tre veckor fortfarande inte fått någon som helst respons på mina Mail. Känns otroligt oproffsigt.

19 december 2022

Varning

Vi alla måste anmäla detta företag🥵🥵🥵
Jag beställde lampan i december 22 och inte fått den hittills plus inget nytt mail på beställning och jag över 10 gånger och svarar inte heller

6 januari 2023