Futurumshop heeft zo een uitgebreid assortiment aan fietsaccessoires dat je er eigenlijk alles vindt wat je zoekt. Plus, is de levering mega snel en is hun prijs zeker niet de duurste. 👍
Det här tycker kunderna
Onlangs stonden 3 soorten fietsvet in aanbieding. Door de inhoud te lezen stelde ik vast dat ik al jaren het verkeerde smeervet voor mijn fiets gebruikte. Met aluminium fietskaders volstaat het gebru... Se mer
Företaget har svarat
De informatie over het product was volledig en correct. Bestellen via de website ging eenvoudig. Verzending vond snel plaats. Product voldeed aan de beschrijving en is overkomstig de verwachting.
Alles volgens afspraak Vermoedelijk schuilt achter de uiterst snelle levering (dag na bestelling) hard werk voor uw magazijnpersoneel. Dus voor ons mag de levering iets minder snel, indien dit de we... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
FuturumShop is dé webshop voor wielrenners en mountainbikers!. Al vier jaar op een rij categoriewinnaar van de ABN AMRO webshop awards en in 2021 zelfs uitgeroepen tot Beste webshop van Nederland! GRATIS bezorging bij bestellingen vanaf €30,- | Altijd GRATIS retourneren | ✓ Voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis | 365 dagen retourrecht
Kontaktuppgifter
Europaweg 165, 7336AL, Apeldoorn, Nederländerna
- (0031) 055 533 98 33
- klantbeoordelingen@futurumshop.nl
- www.futurumshop.nl
Har besvarat 44 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Snel geleverd en super makkelijk ruilen.
Er was een onderdeel van mijn…
Er was een onderdeel van mijn fietstrainer stuk. 1 mailtje later was alles al in orde. Met een vlotte opvolging. Echt top
snelle levering
snelle levering, goede klantenservice, top producten
Bestellen is gemakkelijk
Bestellen is gemakkelijk, goede communicatie van bestelling ontvangen en snel bericht dat het besteld verzonden is. Echter ik had aangegeven welk kado ik had uitgekozen voor mijn verjaardag, maar dat niet ontvangen
Stipte en correcte service!
Alles prima op de afgesproken tijd…
Alles prima op de afgesproken tijd geleverd
Top Futurum…
Beschrijving van de producten hun eigenschappen , ervaringen van anderen die correct worden weergegeven .
De vele verschillende producten
Kan je dit eigenlijk
Nog verbeteren ?
Futurumshop… THE BEST!
Plus, is de levering mega snel en is hun prijs zeker niet de duurste. 👍
Spam/reclame, ongevraagd en niet gewenst.
Een tijdje terug aankopen gedaan bij Futurumshop waarbij ik aangaf "geen" digitale nieuwsbrieven/reclame te willen ontvangen. Niet digitaal, maar helaas nu via de post reclame van Futurumshop ontvangen. Ruis met allemaal spullen die ik niet nodig heb. In de kliko ermee. Respectloos om het gewoon via een andere weg het toch te proberen. Mijn account er verwijderd.
Altijd super snelle levering
Altijd super snelle levering. Ruim assortiment met mooie kortingen.
Als je product leverbaar is.
Als je product leverbaar is, heb je een goede winkel. Alleen als het betreft om een product waar een levertijd op staat. NIET BESTELLEN! schoenen besteld en betaald. Halverwege Maart leverbaar. Nu nemen we contact op, en dan is de mededeling ja zijn uitverkocht. Na contact met de klantenservice werd er medegedeeld, we hebben mails gestuurd. Mails met updates en wordt je naar je overzicht van je bestelling geleidt en was nog steeds zichtbaar levering Mei. Nergens stond uitverkocht, uit handel gehaald. En als er geen reactie komt, schrijf dan een mail met daarin beschreven dat iets niet leverbaar is, in plaats van naar je overzicht van je bestelling. In plaats van afwachten dat een klant wel contact opneemt kan je als groot bedrijf ook zelf je klant benaderen, jullie kunnen ten slot van rekening een product niet leveren. Daar mag je dan wel meer moeite voor doen. Slechte communicatie.
Goed beschreven, bestellen makkelijk en snel verzonden
Sturen mij ongewenst post
Sturen mij ongewenst post waar ik nooit toestemming voor heb gegeven, terwijl het al maanden terug is dat ik er iets heb besteld.
Tot 3x toe niet of verkeerde pakketje…
Tot 3x toe niet of verkeerde pakketje ontvangen. Alle keren zelf achteraan moeten gaan bij de klantenservice of het al verzonden was, niet altijd de verzendlink ontvangen. Daarnaast geen tegemoetkoming of andere vorm van service ontvangen. Dus echt een slechte ervaring/gevoel deze keer.
Top service !
Bestellen en afrekenen gaat heel vlot en makkelijk !
What you see is what you get !
Scherpe prijzen !
Alles snel en correct geleverd...zoals het hoort !
Gewoon altijd alles goed geregeld hier…
Gewoon altijd alles goed geregeld hier afspraak is afspraak
Sportvoeding van Earthfood
Ik heb de sportvoeding van Earthfood besteld en inmiddels gebruikt. De citroen smaak is lekker en vooral niet zoet en pikkerig. Het wordt geleverd in een fijne en goed hersluitbare verpakking met maatschap voor de juiste dosering.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.