Furniture Cleaning Service b.v. Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Onze bank was net nieuw en toen knoeide we er crispy chilli olie overheen. Direct een melding gemaakt bij Furniture Cleaning Service. Karim heeft onze bank weer vlekvrij gekregen en dat binnen een... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prima geholpen door Karim, bank ziet er weer als nieuw uit. Tijd genomen om de werkzaamheden te verrichten.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Karim is bij ons op locatie geweest. Aardige gast die luisterde en zo lief was om extra vlekken mee te nemen. Super goeie service! Super bedankt!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik had in het schoonmaken van deze lichte stoelen niet zoveel hoop, omdat er behoorlijk wat vervelende vlekken in zaten, waar onder wijnvlekken. We wilden eigenlijk, ondanks dat deze stoelen nog... Se mer

Företagsinformation

1. Städtjänst

Skrivet av företaget

Je bank professioneel laten reinigen - weer fris, schoon en verzorgd Een bank of zitmeubel is vaak één van de meest kostbare investeringen in huis. Tegelijk wordt het dagelijks intensief gebruikt. Vuil, vet, bacteriën en geuren trekken daardoor diep in de stof. Wat je aan de buitenkant ziet, is vaak maar een klein deel van de vervuiling. Zelf reinigen geeft in de meeste gevallen geen blijvend resultaat. Vlekken komen terug, geuren blijven hangen en de stof oogt al snel dof. Het vervangen of opnieuw stofferen van je meubel is kostbaar, en meestal niet nodig. Furniture Cleaning Service is sinds 2014 gespecialiseerd in het professioneel reinigen van textiele zitmeubelen. Met meer dan 20 jaar ervaring, diepgaande textielkennis en geavanceerde reinigingstechnieken zorgen wij voor een grondige dieptereiniging, tot diep in de vezels. Wij reinigen onder andere banken, hoekbanken, eetkamerstoelen en andere gestoffeerde meubels. Onze werkwijze is veilig voor vrijwel alle meubelstoffen. Onze specialisten herkennen direct het type stof en geven vooraf eerlijk advies over wat je kunt verwachten. Wij hechten veel waarde aan jouw meubels en eigendommen. Daarom werken wij zorgvuldig, netjes en met respect voor jouw interieur, alsof het onze eigen meubels zijn. In de meeste gevallen zit vervuiling niet ín de stof zelf, maar tussen de vezels, en juist daar maken wij het verschil. Met professionele apparatuur en hoogwaardige reinigingsmiddelen verwijderen wij effectief vuil, vet, geuren en brengen we je meubel weer terug naar een frisse en verzorgde staat. Waarom kiezen voor Furniture Cleaning Service: ✔ 15+ jaar gespecialiseerd (sinds 2014) ✔ 20+ jaar ervaring in meubel- en textielreiniging ✔ 10.000+ meubels professioneel gereinigd ✔ 10 gespecialiseerde reinigingsspecialisten ✔ Landelijke dekking in Nederland en België ✔ Binnen 24 uur reactie ✔ Snel een afspraak gepland ✔ Prijzen inclusief voorrijkosten, geen verrassingen ✔ Veilige reiniging voor vrijwel alle stoffen ✔ Effectieve verwijdering van vlekken, vuil en geuren ✔ Optioneel impregneren voor langdurige bescherming Onze focus ligt altijd op het behalen van het best mogelijke resultaat, eerlijk, professioneel en zonder loze beloftes. Van een vervuilde bank naar een frisse, schone en verzorgde uitstraling.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

10 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Super tevreden

Super tevreden, 150 stoelen gereinigd op een dag en de zelfde avond alweer in gebruik. We kunnen er zeker weer een jaartje tegenaan. Bedankt mannen. Brasserie Lodge Visdonk.

27 november 2021

Super behandeld

Super behandeld, bank is fijn schoon geworden, en de dag erna nog even vragen of de bank ook echt schoon is. Top!

17 november 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle service en echt een groot…

Snelle service en echt een groot verschil! Onze bank is weer schoon! Hij kan weer even mee na twee peuters… de mannen waren correct en vriendelijk en gaven tips om de bank zo lang mogelijk zo mooi te houden!

28 september 2021

Tweede leven

We hadden onze Leolux met lichte ribstof al afgeschreven, maar hij begint vandaag aan zijn tweede leven! Het resultaat is veel beter dan gehoopt. Veel dank!

3 september 2021

Top cleaning

Gisteren gebeld, vandaag gereinigd. Mijn bankstel lijkt wel nieuw. Jammer dat ik geen foto kan plaatsen hier. Maar echt het geld waard en super aardige vriendelijke jongen.

2 juli 2021

Blij blij blij!

Ik dacht dat onze bank niet meer te redden viel. Dankzij Furniture Cleaning Service hebben wij weer een bank en 2 fauteuils die zo goed als nieuw eruit zien. En voor dat geld kopen we echt geen nieuwe bank voor, zelfs niet een 2e hands. Erg blij mee! Bedankt!!

13 september 2017
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

niet aanbevolen

* reinigen ging bij kamer verlichting om 17:00 ( in Januari is het dan buiten al donker) je kon daarom niet goed zien of het echt schoon geworden was.
op de meeste plaatsen goed schoon geworden eerlijk is eerlijk maar vooraal de vieze punten zoals kussen naden zijn niet schoon geworden.
* de stoffen bank is nog ruim 24 uur zeiknat gebleven.
* de stof is waarschijnlijk door het vocht uitgerekt waardoor er nu overel vouwen zitten, de stof zit niet meer strak.
* ook impregnatie laten doen, wij hebben het idee dat de bank zeer snel toch weer vuil aan het worden is. (aantrekt)
* contant betaald en nooit een factuur gekregen.

jammer van het geld

8 mars 2017
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Niet schoon bij linnen

Helaas, geen resultaat bij een linnenbank. Alleen wat opgefrist. Het is wel van te voren gemeld dat er een kans is dat het niet schoon wordt. In ieder geval is het voor mij een dure grap geweest. Wat ik wel jammer vindt is dat er geen professionele advies kan gegeven worden als je vraagt voor alternatieven. Uiteindelijk zelf op zoek gegaan via google. Wat blijkt textielverf voor 25 euro lost het probleem op. hoezen uitgehaalt en in de was om vervolgens splinterneuw eruit gekomen.

7 mars 2017

Top, echt super!

Echt super tevreden! En fijn personeel! Wat een verschil bij de smerige en schone bank!

7 mars 2017

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.