Schoonmaakmiddel besteld, 1+2 gratis voor € 24,95. Inmiddels 2 miniflesjes ontvangen, geen 3. E-mail gestuurd, waarop zij wel antwoordden en vroegen om foto's op te sturen van product en verpakking.... Se mer
Det här tycker kunderna
Via instagram bij Funsies bestelling gedaan van een voorraad artikel. na 2 maanden nog niet geleverd en wil geld terug. Geen mail contact meer mogelijk. Gewoon stelletje oplichters!
We got an "Ask my dad about my future in professional sports" onesie for my son's 1st birthday. I love it, my wife thinks it's hilarious (and true).
Op 13 augustus 2022 schoonmaakprodukt besteld , 1 en 2 gratis voor 24,95 €. Het is nu 28 september !! We hebben nog niets ontvangen en krijgen ook geen reactie op onze mails !! Er wordt ook niets... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Funny onesies and cute baby clothes for babies, toddlers, and twins.
Kontaktuppgifter
Stelletje oplichters .
Stelletje oplichters .
1 + 1 gratis is voor hen 1 als ge veel geluk hebt .
Klacht indienen is de boodschap .!
Mail komt ook niet terecht …..
onbetrouwbaar
besteld 1+3 gratis glans middel voor de…
besteld 1+3 gratis glans middel voor de auto helaas betaald gekregen 2 flesjes 100 cc , raad iedereen aan om bij deze firma NIETS TE KOPEN ,op mail word niet gereageerd nu al 3 x mail gestuurd ,ik ga aangifte doen voor oplichting ,wie doet er mee
Schoonmaakmiddel besteld
Schoonmaakmiddel besteld, 1+2 gratis voor € 24,95.
Inmiddels 2 miniflesjes ontvangen, geen 3. E-mail gestuurd, waarop zij wel antwoordden en vroegen om foto's op te sturen van product en verpakking. Heb ik gedaan. Daarna totaal geen reacties meer ontvangen.
Gelukkig had ik gekozen voor betaling achteraf via Klarna. Ben dus niet van plan te betalen. Ze kunnen de 2 flesjes op komen halen.
Bedot !!
Iets besteld ook 1 + 1 gratis. 1 stuk aangekomen maar 2e nog steeds wachtende. Diverse mails maar 0.0 feedback erop. Deze reviews komen niet op de site want zo te lezen ideaal bedrijf maar niet dus !!
shampo bestelt (50euro) v dat kwam van…
shampo bestelt (50euro) v dat kwam van china,na een maand zou dat geleverd zijn ,helaas volgens tracking code ,niet te controleren of het geleverd is
Mail gestuurd --geen antwoord
Helaas wij ook slechte ervaring met…1+1gratis, helaas ontvangen er maar 1.
Helaas wij ook slechte ervaring met funsies.
1+1 gratis (ultra zoom), 1 ontvangen op de tweede zijn we nog steeds aan het wachten.
Na herhaaldelijk gemaild te hebben geen reactie gekregen.super slechte service.
Oplichters
Ook ik ben hier in gestonken 1 + 1 gratis.
Ook maar 1 ontvangen, ook geen reactie op mijn mails.
Niet te vertrouwen!!
Heel jammer dat dit bedrijf niet te vertrouwen is! Nu lees ik andere reviews van mensen die hetzelfde meemaakten ... had ik dit inderdaad maar eens eerst gecheckt! 1 + 2 gratis, ontvang maar 2 én niks respons!! Dit is geen manier van handelen, dit is bedrog!
Helaas lees ik nu pas deze…
Helaas lees ik nu pas deze reviews,anders had ik niets besteld.promotie aanbiedingen 1+1. 1 is aangekomen in 60 cm..de 80 cm dus niet.al 2 mails gestuurd, geen antwoord. Ben er mooi ingetrapt. Walgelijk bedrijf om zo met klanten om te gaan. boos ben.ik!!...en ook dom dus!
Ik ben helaas mijn geld kwijt!!
Mensen..bestel hier dus niets!!!
Wat een oplichters
Wat een oplichters. Wat je bestelt krijg je niet. Valse info op hun website. Geen juiste postcode en het adres is van iemand anders. Facebook inschakelen dat ze niet meer op facebook kunnen. Walgelijk zo’n bedrijf.
SLECHT
SLECHT! In de actie 2 hondenmanden besteld maat 80 en 100 cm. Komt er maar één mand van 50 cm. Geen respons op mail. Je kan ze nergens bereiken. Oplichters, het is weggegooid geld 🤬
Op 13 augustus 2022 schoonmaakprodukt…
We hebben nog niets ontvangen en krijgen ook geen reactie op onze mails !!
Er wordt ook niets terugbetaald als ze het niet leveren !!
Voorstel : platform van gedupeerden oprichten !
trimmer besteld in promotie 1 + 1…
trimmer besteld in promotie 1 + 1 gratis , 1 stuk aangekregen , diverse malen gemaild naar klantendienst maar geen antwoord gekregen , slechte klantenservice . Laat u niet verleiden met de promoties want dan kom je bedrogen uit .
26/08 besteld niks ontvangen
ik heb op 26/08 een bestelling geplaatst en nog steeds niks ontvangen, ze zeggen dat het pakket al sinds 13/09 bij Postnl ligt en dat ik de bestelling binnen 3 tot 5 dagen kan verwachten
Slechte klantendienst
Ik bestelde de air bra bij funsies. Bij ontvangst bleken ze alle 3 verschillend te zijn. Op etiket staan 3x dezelfde maat en toch zit er 2 cm verschil op. De opgegeven maattabel blijkt niet kloppen. Ze zijn allemaal veel te groot. Ik stuurde mail naar de klantendienst maar daar komt geen reactie op. Na mijn review kreeg ik toch reactie. Goederen mogen/kunnen niet terug gestuurd worden.
Auto glans set besteld
Auto glans set besteld, na vele mails eindelijk binnen zijn twee hele kleine flesjes, waarmee je net een schaalmodel auto mee kan schoonmaken. Wilde het terug sturen ging niet mag niet kan niet.
Al met al een bud zaak
Mijn advies links laten liggen
Besteld en betaald….nada!!!
Besteld en betaald….nada!!!
Oplichters 😖
Niks kopen daar!!
Betaald, geen product.
Betaald met ideal, geen product ontvangen. Ondanks diverse mails geen enkel contact met klantenservice.
Bestelling was 3 weken gekeden.
Voor mij is dit oplichting.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.