Fra nu af, lader jeg kun Burak klippe (og farve) mit hår. Han lytter til mine ønsker, samtidigt med at han kommer med sin ærlige faglige mening. Jeg føler mig i komplet trygge hænder med ham og så er... Se mer
Företaget har svarat
Som altid en helt fantastisk oplevelse hos Stender i Lyngby. Kim og hans personale er bare de sødeste og mest professionelle mennesker og så er de bare hamrende dygtige.
Företaget har svarat
Hos Stender lægger vi vægt på, at man som kunde føler sig godt tilpas under hele opholdet hos os, og vi mener at en god dialog mellem frisør og kunde er ekstremt vigtigt. Vi tager os tid til hver enkelt kunde, og gør vores bedste for at imødekomme ønsker, samtidig med at vi giver vores ærlige input. Vores frisører brænder for deres arbejde, og en naturlig entusiasme er blandt andet noget af dét der gør Stender til en af Danmarks bedste frisører. Stender samarbejder med de fleste danske mode- og reklamebureauer, og har udover det et tæt samarbejde med Loréal og Wella.
Bymidten 29, 3500, Værløse, Danmark
Har besvarat 80 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Endnu en gang en fornøjelse at være til frisør hos Stender på Strøget. Louise tryllede og mit hår blev rigtig flot 👌🏽
Stender på Strøget kan varmt anbefales🤩

Svar från Hair by Stender
Stender Hillerød, forfærdelig oplevelse. Frisøren kommer 15 min for sent, derefter klipper hun mit hår i etager, men begynder pludselig at bruge lidt krøllecreme og lignende. Hvorefter hun påstår, at hun er færdig, jeg spørger om hun ikke har tænkt sig at glatte mit hår, så hun faktisk kan vurdere om hun har klippet det ordentlig, samt at jeg faktisk får det stylede når er hos en frisør. Forvirret begynder hun at føntørrer det både med den forkerte børste og uden en stylingkoncentrator. Jeg bliver både forarget og chokeret når hun tager glattejernet, og kører det igennem 4-5 gange lige efter hinanden på mit fugtige hår. Her siger jeg hun skal stoppe det hele, for nu vil jeg gerne gå, hvor hun påstår at det ikke er fugt men produkter. Jeg betaler 718kr men får hverken hovedbundsmassage eller føntørring. Mit hår ligner en fuglerede, også lyver hun direkte. Jeg troede det var High end, men det kan I vurdere ud fra oplevelsen om det er, det bliver første og sidste gang. Ubehagelig oplevelse.

Svar från Hair by Stender
I had my eyebrows done today, and I’m extremely unhappy with the result. They look very uneven and badly shaped, with empty spots, missing color, and one side higher than the other. It honestly looks terrible, and I can’t stop crying — I feel devastated.
I trusted the salon because the first time I had my eyebrows done there, they looked amazing, but this time the result is completely different. I’m really disappointed and very dissatisfied. My eyebrows look awful and it has really affected my confidence and self-esteem.
I would like the salon to take this seriously and please offer to fix my eyebrows as soon as possible.

Svar från Hair by Stender
Gode frisører og højt humør! Altid god betjening og resultat!

Svar från Hair by Stender
Jeg er blevet klippet hos Stender på Strøget i 15+ år, og jeg er glad for det hver gang. Jeg føler mig forkælet og godt behandlet, og går derfra med flot hår. God energi og stemning. I går 30/10 blev jeg klippet hos Louise, og hun har lavet det super flot!

Svar från Hair by Stender
Jeg var super glad for besøget! Kom ind og skulle have striber og fik deres søde og dygtige elev, Loona, på sagen. Med kyndig hjælp fra Burak fik jeg et rigtig flot resultat <3 lige den opløftning jeg havde brug for. Dejlig stemning og hygge fra alle sider. Kommer helt sikkert igen :)

Svar från Hair by Stender
Har i mine 30 år aldrig haft en frisør som forstået mig og mit hår som Burek på Strøget! Klasse hele vejen igennem

Svar från Hair by Stender
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Burak – både han og hele salonen fortjener de bedste anbefalinger!
Fra det øjeblik jeg trådte ind, blev jeg mødt med en rolig og venlig atmosfære. Burak tog sig god tid til at lytte til mine ønsker og kom med professionelle råd, som virkelig gjorde en forskel for resultatet. Man kan mærke, at han brænder for sit håndværk og har sans for både detaljer og stil.
Mit hår har sjældent set så flot og sundt ud – og jeg gik derfra med et stort smil og en følelse af at være forkælet. Salonen er smuk, ren og indbydende, og stemningen er afslappet på den helt rigtige måde.
Jeg kan varmt anbefale Burak og salonen til alle, der ønsker en frisøroplevelse ud over det sædvanlige

Svar från Hair by Stender
Fantastisk oplevelse og behandling hos Stender på Strøget. Min frisør Burak gjorde sig umage og jeg er super glad for resultatet. Super imødekommende personale 🙂

Svar från Hair by Stender
Normalt laver jeg ikke anmeldelser på diverse platforme, men hands down til deres nyeste medlem, Burak, som gjorde hele min oplevelse til noget så unikt at den fortjener mere end 5 stjerner.
Tak for en professionel vejledning, tak for en enestående klipning og sidst men ikke mindst, eminent service og virkelig god stemning!
Vi ses snart igen, han ved bestemt hvad han skal gøre med herreklipninger!

Svar från Hair by Stender
Fantastisk oplevelse og resultat af sødeste Burak hos Stender på Strøget. Jeg kommer helt sikkert igen hos ham.

Svar från Hair by Stender
Jeg havde en super god oplevelse hos Hair by Stender på Strøget! Jeg blev farvet af Burak, og han gjorde et fantastisk stykke arbejde – Han var virkelig professionel, lyttede til mine ønsker og kom med gode råd undervejs.
Stemningen i salonen var også rigtig behagelig, og man føler sig taget godt imod fra start til slut.
Kan varmt anbefale Burak og hele teamet hos Hair by Stender strøget!

Svar från Hair by Stender
Jeg vil bedømme Stender Herlev Danmarks bedste frisør. At være så dygtig til sit håndværk, det kræver hårdt arbejde og årelange erfaring. Jeg vil sige stor tak for en allerstørste god kundeservice. Tak for jeres tålmodighed og jeres storhjertethed.
Fik lavet striber og blev klippet af Michelle, Stender, Amager Centret.
Efter 5 uger er jeg stadig utrolig glad for resultatet!
Tak for professionnell rådgivning og en hyggelig oplevelse, jeg glæder mig til nedste gang!
Malena

Svar från Hair by Stender
Dejlig atmosfære, dygtige ansatte, god rådgivning.
Godt sted at komme

Svar från Hair by Stender
Er aldrig gået galt i byen når datter (nu 11 men klippet der næsten altid) og kæreste skal klippes - Malou kommer med ideerne og udførelsen er altid i top og bringer glæde og smil.
Kan varmt anbefales.

Svar från Hair by Stender
Jeg er blevet klippet af Maria igennem mange år, og hun er altid god til at lytte til eventuelle ønsker og kommer altid med sin ærlige mening.
Hun er en rigtig dygtig frisør, er god til at huske sine kunder, og stemningen i salonen er afslappet og rar - ikke mindst takket være humørbomben Maria! Man føler sig virkelig velkommen.
Jeg fik for nogle år siden lokket min mand til at skifte til samme salon, og han er også meget tilfreds med Sofie, som er blevet hans faste frisør.

Svar från Hair by Stender
Hyggelig salon med rar og afslappet stemning. Dygtige frisører.

Svar från Hair by Stender
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.