Aldrig oplevet sÄdan en kÞbsoplevelse fÞr. Jeg bestilte spireglas og nogle frÞ en lÞrdag aften. Mandag formiddag blev jeg ringet op og fik grundlÊggende information om hvilken hobby jeg er pÄ vej ud i... Se mer
Företaget har svarat
Jeg har bestilt frÞ, spireperler og gro-pÊre, og dyrket broccolispirer igennem de seneste 3-4 mÄneder. Det har vÊret rigtig interessant, og givet et spÊndende og sundt supplement til min keto-kost. Je... Se mer
Företaget har svarat
Tusind tak for super service, lynhurtig levering her i helligdage mellem jul og nytÄr og god orientering! God spire kraft, let og elegant design. Dejligt inspirerende hjemmeside og et fremsynet prod... Se mer
Företaget har svarat
HĂ„ndholdt service i sĂŠrklasse đ€© Da jeg bestilte varerne, skrev jeg en note i beskedfeltet, som snart blev besvaret med et telefonopkald med forsikring om leveringstidspunkt. Samtidig fik vi en s... Se mer
Företaget har svarat
FRISKE SPIRER er et dansk firma, der startede i 2010. PĂ„ FriskeSpirer.dk finder du gratis guides til at dyrke spirer og mikrogrĂžnt i dit kĂžkken hele Ă„ret. Dyrkningen er nem for alle. PĂ„ den tilknyttede shop - Spirefroe.dk - finder du et stort udvalg af Ăžkologiske spirefrĂž, mikrogrĂžntfrĂž, spirebakker og andet udstyr til din egen dyrkning. Det tager kun 2 dage at dyrke dine egne spirer af Ărt, Linse, KikĂŠrt og MungbĂžnne. Det tager 6 dage at dyrke spirer af Broccoli, KlĂžver, Radise, Karse, Rucola, Sennep, Bukkehorn, Solsikke og mange andre frĂž. Dyrkningen er nem og sjov, da planterne gror i smĂ„ bakker i kĂžkkenet uden jord. Du skal kun bruge rent vand fra hanen til at lĂŠgge frĂžene i blĂžd i 8-12 timer. DerpĂ„ skal frĂž/spirer bare skylles morgen og aften. Naturen klarer resten! Det gĂžr FRISKE SPIRER til en sjov, sund og grĂžn underholdning for hele familien. Har du brug for hjĂŠlp til dit valg eller dyrkning? SĂ„ yder jeg venlig kundeservice via sms, tlf og chat hele ugen.
Vermlandsgade 51 1. sal, 2300, Copenhagen, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Hurtig ekspedition, venlig og personlig kommunikation, gode frĂž :)
Lavede en fejl i fÞrste ordre, men SpirefrÞ hjalp hurtigt med at rette fejlen. FrÞene har en meget hÞj spirerate (hvis nogen ikke er spiret har de vÊret sÄ fÄ, at jeg ikke har lagt mÊrke til det), og spirene/mikrogrÞnt er lÊkkert.
Kan hĂžjt anbefales; fortsĂŠtter selv med at kĂžbe her :)

Svar frÄn FRISKE SPIRER
Mega overskueligt at komme igang med, nemme guides og let adgang til hjÊlp hvis der skulle opstÄ tvivl. Har en spireperle og ved to alarmer dagligt til at huske at vande, har det vÊret sÄ nemt og spirerne er sÄ super lÊkre!!

Svar frÄn FRISKE SPIRER
Jeg havde fÄet det pludselige indfald, at nu ville jeg igang med at lave spirer, uden at overhovedet vide hvad jeg skulle bruge til processen.
Udover det var der en helligdag der truede lige om hjÞrnet - jeg mÄtte igang inden!
SÞgte pÄ nettet og fandt FRISKE SPIRER! - jeg fik al den nÞdvendige information pÄ deres chat i lÞbet ganske kort tid. Ydermere var det muligt at afhente de bestilte varer i en lokal helsebutik, hvilket reducerede transporttiden gevaldigt.
Nu er det fĂžrste hold linsefrĂž sat over -Yes!
Fantastisk Friske Spirer!
Mvh.
Lennart

Svar frÄn FRISKE SPIRER
Super produkter, samt god og altid fair service â€ïž

Svar frÄn FRISKE SPIRER
En dygtig og kvalificeret webshop
Jeg har i snart 3 Är - bliver det vel til - handlet jÊvnligt hos FRISKE SPIRER og jeg har ALDRIG oplevet at fÄ en dÄrlig behandling - tvÊrt imod!
Jeg har i forbindelse med opstart af dyrkning af spirer fĂ„et en kvalificeret og konstruktiv behandling fra Miriam. SPĂRG hende og du fĂ„r et kvalificeret rĂ„d.
Jeg vil fortsat handle der.
Faktisk er det hendes entusiasme som fik mig til at fortsĂŠtte med at dyrke spire :-D
Hjemmesiden er let og overskuelig, NÄr bestillingen er sat i vÊrk, kommer den inden for 2 dage og varerne er pakket forsvarligt ind.
Hendes arbejde bĂŠrer tydeligt prĂŠg af omhyggelighed :-D
De bedste spirer hilsner Astrid

Svar frÄn FRISKE SPIRER
Har flere gange handlet frĂž og diverse spirebeholdere ved Friske Spirer. Altid superhurtig levering og rigtig fine varer. Hjemmesiden indeholder en guldgrube af information omkring spiring.

Svar frÄn FRISKE SPIRER
Kan kun anbefale Friske spirer, sĂ„ meget hjĂŠlpsomhed og engagement stĂžder man sjĂŠldent pĂ„...đ±đ±đ±â€

Svar frÄn FRISKE SPIRER
Super gode produkter, personlig og nĂŠrvĂŠrende service fra Miriam og hjĂŠlp til korrekt spiring samt en ekstra lille pose medsendt ordren. Tak, en skĂžn forretning jeg klart vil vende tilbage til!

Advarsel imod uacceptabel adfĂŠrd
Opdatering: Miriam Sommer beskylder mig nu for at pynte pÄ eventyret. Jeg har blot uddybet hvad problemet er - nemlig at Miriam Sommer har udnyttet sine adresseoplysninger til at viderebringe falske rygter om mig. Da Miriam Sommer tilsyneladende ikke forstÄr hvor alvorligt dette er - og undskylder, kommer der et efterspil uden for dette forum. BemÊrk dog venligt at Miriam Sommer ikke benÊgter.
--------------------------------------------------------------------------------------
Jeg kĂžbte nogle broccolifrĂž hos Friske Spirer. Disse svarede ikke til mine forventninger, hvorfor jeg sendte produktet retur til firmaets adresse sammen med en forklarende mail.
Dette resulterede i at Miriam Sommer fra Friske Spirer, ringede til min mobil et par gange, som jeg ikke tog da jeg var pÄ arbejde.
Da jeg havde fÄet sendt frÞene til min arbejdsplads, kunne Miriam Sommer herefter bruge disse oplysninger til at ringe to gange direkte til min arbejdsplads og blandt andet fortÊlle min (rystede) kollega, at jeg mÄ vÊre alvorligt syg, siden jeg kÞbte sÄ mange broccoli frÞ.
Denne anmeldelse handler om utilstedelig brug af mine oplysninger til viderebringelse af selvopfundne teorier til en kollega, ikke omkring returnering af produktet.
Returnering af produktet afgĂžres af myndighederne og de regler der gĂŠlder herfor. Jeg har vedhĂŠftet vores kommunikation.
Hej Miriam
Jeg sender 3,5 kg. broccolispirer retur til dig i dag, da de ikke er den slags jeg skal bruge. Ud fra prisen troede jeg at det var de store frÞ, men det er smÄ frÞ jeg fik. Dem kan jeg ikke bruge, da de ikke bliver til de samme flotte spirer som de store frÞ gÞr.
VedhÊftet billede sÄ du kan se forskellen.
Mvh
Susanne
SMS Dialog:
Hej Susanne.
Ring til mig FĂR du sender broccolifrĂžene tilbage
Jeg kan ikke returnere belĂžbet, da FĂždevarestyrelsen krĂŠver at mine frĂž er urĂžrt af andre
De er sendt beklager. Med GLS
Miriam:
Ring til mig, tak. Vigtigt.
Du burde have talt med mig inden du sendte retur. En mail efter du har sendt afsted er ikke fair. Det tror jeg godt, du kan se.
Svar til Miriam Sommer:
Du har en netbutik - det er min ret at sende en vare retur inden 14 dage. NÄr jeg returnerer en vare sender jeg altid en mail ved siden af pakken. ForstÄr ikke lige din reaktion...
-------------------------------------------------------------------
Her ringer Miriam til min arbejdsplads og beder om at om at tale med direktĂžren!
Svar til Miriam Sommer:
Jeg har kun returneret de uÄbne frÞpakker, sÄ der er vist ingen problemer der. Dine frÞ er helt urÞrte. Du skal ikke kontakte min arbejdsplads. jeg kan ikke tale private indkÞb i arbejdstiden.
Svar fra Miriam Sommer:
Hvor har du sendt dem til? Du har jo ikke adressen. I mine betingelser stÄr at jeg ikke kan give penge retur for frÞ og man skal aftale retur med mig inden man sender. Ellers kan man sende en dag, hvor jeg ikke er der til at modtage. Vi mÄ tale over tlf, Susanne. Dette er alt for tidskrÊvende. Lad os tage den over tlf. Ellers misforstÄr vi hinanden ;)
Svar til Miriam Sommer:
Beklager, pÄ nuvÊrende tidspunkt Þnsker jeg ikke at tale med dig. Om du har ret til at undlade at betale for tilbage sendte frÞ og emballerede frÞ, den tager vi bare med myndighederne.
Svar fra Miriam Sommer:
Hvorfor er du sÄdan? Vi mÄ tale sammen pÄ tlf.
Der er vitterlig ikke nogen grund til at skabe sÄ meget ballade. Ring til mig sÄ vi kan tale sammen som voksne, modne mennesker
-------------------------------------------------------------------
Herefter ringer Miriam Sommer igen til min arbejdsplads og kommer med en lang rÊkke underlige udsagn omkring min person udfra de fÄ smsŽer hun har fÄet fra mig, + det hun selv finder pÄ (bla. at hun mener jeg mÄ vÊre syg (hvilket jeg ikke er), nÄr jeg kÞber sÄ mange frÞ pÄ én gang) og slutter af med at Þnske min kollega held og lykke med den medarbejder (mig..)
SMS fra Miriam Sommer:
Hvis du har kÞbt sÄ mange broccolifrÞ privat, gÊtter jeg pÄ, at det er pga sygdom Susanne, jeg forstÄr din frustration og frygt over den frygtelige sygdom, men det er ikke fair at du lader det gÄ ud over mig. Jeg fortjener det vitterlig ikke. Det tror jeg godt, du kan se, nÄr du mÊrker efter
Stop nu lige dig selv
Svar fra Miriam Sommer:
Hvor har du sendt dem til?
Adressen pÄ din e-mail
Svar fra Miriam Sommer:
Det er min privatadresse. SÄ fÄr jeg ikke frÞene. Dette er grunde til at jeg beder folk aftale med mig INDEN de sender retur.
Du lĂžser det nok
Svar fra Mirian Sommer:
Hvor er du bare max strid!
Email nĂŠste dag fra Miriam Sommer:
KĂŠre Susanne
Tak for den interessante dialog i gÄr.
Jeg kan desvÊrre ikke godtage din returnering, da der ikke er returret pÄ fÞdevarer. Jeg har vedhÊftet et skÊrmbillede fra forbrug .dk hvor du kan se, at der hersker unikke regler for fÞdevarer
Da du gennemfÞrte dit kÞb i min shop, klikkede du godkend i feltet om, at du havde forstÄet og accepteret mine kÞbsbetingelser. I dem stÄr tydeligt forklaret, at jeg ikke giver penge tilbage for spirefrÞ. Denne begrÊnsning er helt i overensstemmelse med loven.
I forhold til de frÞ, du har sendt til mig, kommer jeg ikke til at afhente pakken. Pakken er ikke mit ansvar, da du har sendt den uden forudgÄende aftale og accept fra mig. Dette er ogsÄ helt i overensstemmelse med loven. Jeg har understreget dette forhold i mine kÞbsvilkÄr for at undgÄ netop denne type situationer.
Hvis du havde ringet til mig, inden du havde sendt - hvilket jeg ogsÄ understreger i mine kÞbsbetingelser - sÄ kunne vi have fÄet en god dialog om din udfordring med stÞrrelsen pÄ frÞene.
Det er ingen valid klagegrund, at frÞene er en anden stÞrrelse end den forventede. SpirefrÞ kan vÊre alle stÞrrelser. Hver sort og kvalitet har sin egen stÞrrelse. Den type Broccoli, jeg forhandler, er topkvalitet af Þkologisk Broccoli fra Europas fÞrende leverandÞr af spirefrÞ. Da jeg ikke specificerer frÞstÞrrelse pÄ mit site, kan du ikke gÞre indsigelse over frÞets stÞrrelse. Jeg understreger i mine kÞbsvilkÄr, at man bÞr kÞbe de smÄ prÞveposer af sorterne, inden man kÞber store mÊngder, hvis man ikke er sikker pÄ frÞene til sit behov. Dette er grunden til, at jeg har de smÄ 10,- poser af hver sort i shoppen. Mange kunder benytter sig af den mulighed.
Da vi talte i telefonen, inden du kÞbte, understregede jeg, at spireglas ikke er en optimal spirebeholder til BroccolifrÞ. Dette gÊlder for alle broccolifrÞ uanset frÞstÞrrelse. Det er et spÞrgsmÄl om frÞets behov under dyrkningen. Jeg forklarede dig, at du ville fÄ et bedre resultat med en spirebakke med horisontale frÞbakker. Du insisterede pÄ at bruge dine glas.
Jeg forstÄr din frustration over situationen. Derfor vil jeg gerne rÄdgive dig om lÞsningen: Hvis du gÄr ned i en helsekostbutik og kÞber x antal Bergs Bio Salad spirebakker, har du en beholder, der vil fungere fint til dine BroccolifrÞ. Dine kÞbte broccolispirer er sÊrdeles rige pÄ antioxidanter uanset deres stÞrrelse. Du fÄr derfor ikke mindre virkning af dem, selvom spirerne er smÄ. Jeg har vedhÊftet et billede af bakken, sÄ du kan finde den. Jeg forhandler dem ikke.
Med tiden bÞr pakken komme retur til dig, og sÄ kan du begynde dyrkningen af dem i dine Bergs bakker, eller hvad du mÄtte Þnske. Jeg tÊnker, du kan spore pakken via dit GLS pakkenummer.
Jeg Ăžnsker dig en fortsat god spiredyrkning.
Svar pÄ mail til Miriam Sommer:
Til Miriam Sommer, Friske Spirer
Ja, det har du ret i den dialog er bestemt interessant⊠OgsĂ„ dine 2 opringninger til min arbejdsplads i gĂ„r⊠Det faktum at du brugte dine oplysninger om min arbejdsplads pga. af levering til arbejdspladsen, til at forsĂžge at svine mig til overfor min direktĂžr og kollega, fordi jeg har returneret 7 uĂ„bnede frĂžpakker uden at spĂžrge dig fĂžrst â er jo fuldstĂŠndigt vanvittigt.
De smÄ frÞ er meget billigere end de store, sÄ jeg fÞlte mig snydt da jeg Äbnede den fÞrste pakke.
Ud fra den pris du tager kunne jeg ikke forestille mig at det var de smÄ. Dem har jeg kÞbt andre steder til 25% af den pris du tager.
Du kan bare beholde frĂžene â du kan ogsĂ„ beholde de ca. 1500 kr.
Susanne

Svar frÄn FRISKE SPIRER
Very good service and advertisement!
The ordered stuff comes fast and well and save covered in the parcels.
And the seeds have a very good quality.
Picking the parcels in the shop up was also easy and fast.
So I canÂŽt say anything bad and will go on buying my Seeds here. :-)

Svar frÄn FRISKE SPIRER
Fantastisk shop, produkter og support.
Dejligt med shops som denne. Ejeren Mriam brĂŠnder virkelig for det, og er altid villig til at hjĂŠlpe. Kan kun anbefales.

Svar frÄn FRISKE SPIRER
Skal du i gang med at "spire", sÄ er Friske Spirer et super sted at bestille frÞ! Jeg bestilte den ene dag og dagen efter fik jeg mine frÞ. Det var hurtigt og meget effektivt. Jeg har ogsÄ fÄet min helt egen kundeside med fif og inspiration. Det er fantastisk solid kundeservice. Tak for det.
Bedste hilsner Susanne

Svar frÄn FRISKE SPIRER
Sidste gang jeg spirede noget var det karse som barn, og hvad der ellers har groet i mit kĂžleskab, sĂ„ jeg tror godt man kan sige at jeg var pĂ„ temmelig bar bund for cirka en uge siden mht spiring. Men jeg tror ikke jeg har haft et spĂžrgsmĂ„l der ikke var dĂŠkket af instruktionerne eller friskespirer.dk (som jo ogsĂ„ ser SĂ
indbydende ud). Min ĂŠrefrygt er totalt blevet gjort til skamme.
Jeg valgte GEO spireglas og broccolifrĂž.

Svar frÄn FRISKE SPIRER
FriskeSpirer.dk er helt igennem en skĂžn og oplysende side, som har lĂŠrt mig alt det jeg ved om at spire frĂž! âșïž
Det kan vÊre lidt svÊrt at hitte rundt i al den viden der findes pÄ nettet om at spire frÞ, og ofte skal man lÊse flere steder for at forstÄ hvordan man spirer.
Men i Miriams bog; "Spire bogen" kan man lĂŠse ALT man bĂžr vide om at spire frĂž, urter, bĂžnner og alle mulige andre spire emner!
Alt i bogen stĂ„r i en god og overskuelig rĂŠkkefĂžlge, - sĂ„ man nemt kan gĂ„ i gang med at spire med det samme! đ
- Man fĂ„r svar pĂ„ alle de spĂžrgsmĂ„l man end mĂ„tte have, og mere til! âșïž
Miriam har en fantastisk kundeservice, - ja, nĂŠrmere "kundepleje" - hun har altid vĂŠret sĂ„ sĂžd at hjĂŠlpe mig, hver gang jeg er vendt tilbage med et spĂžrgsmĂ„l. âșïž
FriskeSpirer.dk er den bedste frĂž webshop jeg endnu er stĂždt pĂ„! âșïž
Miriam sĂŠlger de reneste, sundeste og mest lĂŠkre Ăžko. spirer jeg har prĂžvet!! đ
Jeg spirer frĂž til mine papegĂžjer, og de spiser med glĂŠde helt op, nĂ„r de fĂ„r deres daglige portion spirede frĂž fra Miriam. đ
- Jeg kan KUN varmt anbefale at kigge forbi hjemmesiden! đ
PĂ„ Friskespirer.dk finder du alle mulige skĂžnne ting til spiring, udover alle de lĂŠkre frĂž sorter der er til salg,
Selvom man ikke leder efter noget at kĂžbe, kan man altid lĂŠse de dejlige tips og artikler, og blive klogere pĂ„ det at dyrke spirer. âșïž
- PrĂžv endelig at kigge forbi, jeg ved at i ogsĂ„ vil synes godt om det! âșïž

Svar frÄn FRISKE SPIRER
Vil bare rose Friske Spirer for hurtig og betÊnksom betjening. En virksomhed jeg gerne vil stÞtte igen - og virkelig god og brugbar hjemmeside for en spirende nybegynder indenfor omrÄdet. Bedste anbefalinger!

Svar frÄn FRISKE SPIRER
Har vÊret meget tilfreds med mine spirekÞb mv. og kan kun anbefale Friske Spirer. Samtidig er der rigtig gode rÄd mv. pÄ hjemmesiden.

Svar frÄn FRISKE SPIRER
Jeg har nu i lidt tid prÞvet af, at dyrke friske spire. Det er et lÊkkert og nemt supplement til maden eller som snack, da frÞenen bare skal skyldes 2 gange om dagen. SÄ fÞler mig meget sund og har god samvittighed over at smide mindre emballage ud, fordi der i en pose frÞ er til en del gange. Miriams Sommers hjemmeside virker inspirerende og hun give super service. Give 5 stjerner for konceptet, da der ogsÄ er mulighed for gratis afhentning i helsekostbutik i KBH.

Svar frÄn FRISKE SPIRER
Det ersundt sjovt og nemt at lave spirer og sÄ fÄr man engod guide i bogen Friske spirer af Miriam sasha sommer.super god behandling. kÊrlig hilsen Desiree.

Svar frÄn FRISKE SPIRER
Jeg fik en spirebakke af ler i julegave. Jeg var sÄ uheldig at en af bakkerne havde en lille revne. Jeg sendte en mail med et billede og blev ringet op fÄ timer senere.
Revnen var en produktions fejl, og jeg fik med det samme tilbudt en ny bakke. Da vi begge har base i KÞbenhavn aftalte vi endda et leveringssted som passede os begge pÄ dagen.
Top god og betĂŠnksom service.
Tusind tak for hjĂŠlpen.

Svar frÄn FRISKE SPIRER
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.