Fria Tider Omdömen

TrustScore 1.5 av 5

1,7

Jag beställde Fria Tider i maj 25 och sa upp den den 21/10.Omedelbart fick jag en faktura på sek 365 för prenumationen som jag redan har betalat.Nu påstår dom att jag har inte betalat något alls vilke... Se mer

Lite uppdateringar ang mitt inlägg den 20-11!jag har fortfarande inte fått några svar på min uppsägning fast jag mailat ett flertal gånger d enda som kommer är nåt felmeddelande från Mailer daemond so... Se mer

Fick åter igen först ett mail, bestred, 2 minuter senare en påminnelse och igår en faktura i postfacket. Kollade upp och det är Widar Nord som står ensam för FTNG ekonomi, Adress, telefonnummer och a... Se mer

1. Nyhetstjänst

Med 35.000 tecknade prenumerationer är vi Sveriges mest sålda produkt inom alternativ media. Vi betalar dock inte Trustpilot med trafik eller pengar, vilket man måste göra om man inte vill framställas som ett oseriöst skojarföretag på denna sajt. Trots det har vi högre Trustpilot-betyg än Sveriges mest omtyckta företag såsom Telia (1,3), Ikea (1,4), SEB (1,3), Elgiganten (1,4) mfl. Vi hoppas därför att klagomålen här, som nästan alltid är ogrundade och kommer från inkassokunder som vägrar betala sina fakturor, kan tas med en nypa salt. Mejla gärna kundservice@friatider.se om du behöver hjälp eller har frågor om din prenumeration.

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Är så förbannad

Är så förbannad. Har idag fått påminnelsefaktura om prenumeration som jag aldrig har beställt. Andra gången det händer. Sedan lägger de på ränta på 18%.
Nu anmäler jag dem för bedrägeri.

4 april 2024

FT skriver nyheter med en Sverigevänligt grepp, och med mer intellektuell tyngd och mindre sensationalism än Samnytt

De flesta av mina favoritartiklar på Fria Tider gratis, utan betalvägg, men eftersom jag har varit en trogen läsare under många år så känns det bra att vara en betalande prenumerant och därmed hjälpa dem leverera kvalité även i framtiden.
FT skriver nyheter med en frihetligt och Sverigevänligt grepp, och med mer intellektuell tyngd och mindre sensationalism än Samnytt.
Jag hoppas Fria Tider kan anställa fler skribenter, så att de kan utmana de större DN, Aftonbladet och så vidare, som knappast kan sägas ha svenska folkets väl och ve i åtanke.

16 februari 2024

1 års prov på tidningen enligt avtalet

1 års prov på tidningen enligt avtalet. Sen betala jag inte längre när jag betalat 12gånger,,,de kommer ett inkassokrav på 2år!!! efter 2år inte 1-2 månader som vilket företag som helst hade skickat omgående ,sen ifrån ett bolag som man inte kan kontakta (seriöst) sen skickar dom även denna påminnelse till mitt gamla nummer 1-2 gånger om året som en helt annan person brukar idag och de upphör inte!!

Här behövs till något större,, jagar privatpersoner

15 december 2023

prenumererar inte på Fria tider…

Va jag prenumererar inte på Fria tider och idag kom ett krav på 920 kr och dom hotade med inkasso! Vad i tusan sysslar ni med på FriaTider???! Är detta ett sätt för er att försöka få kunder så gör ni riktigt fel!

15 december 2023

Först jagar de Dig i 3 år ,sedan…

Först jagar de Dig i 3 år ,sedan skickas en stämning ut och du blir kallad till tingsrätten som dömer alla drabbade som förlorare. Jag har kontaktat alla jag kan, ARN , Svensk Handel, Kronofogden, Skattemyndigheten, polisen alla med samma svar "tråkigt för dig" ingenting händer. De kan bara fortsätta och lura folk och därmed få inkomst för att driva företaget vidare. Beklämmande.

15 december 2023

ett riktigt utpressar företag gå aldrig…

ett riktigt utpressar företag gå aldrig med på någon premuration över huvud taget dom kommer fakturera dig om något år och du har automatiskt förlängt premurationen efter som du kanske får en faktura efter ett o ett halvt år med påminnelese avgift plus räntor ni blir aldrig av med dom riktigt bedrägliga

Gangsters

Gangsters! Du kommer att bli debiterad trots avslutad prenumeration. Skickar påminnelser och krav m.m.
Vitlök, kors och vigvatten....
Stay away!

13 december 2023

Har fått en faktura för prenumeration…

Har fått en faktura för prenumeration på mailen. Har sagt ifrån att jag inte läser deras skrift. Finns bara ett faxnummer inget nr att nå. Ägare i Estland. Hur har ni gjort, ska man polisanmäla el anmäla till Arne?

10 december 2023

Jag har varit med hela vägen

Jag har varit med hela vägen; bestridit fakturor från Fria Tider och deras inkassobolag, gång på gång. Det går aldrig att reda upp någonting eftersom de är helt onåbara. Man kanske vill ha en förklaring/ett svar på en fråga innan man betalar en faktura som plötsligt dimper ner i inkorgen. Det är omöjligt. Alla kontaktförsök sluter som vid en mur. Där står man tyst och kan inget göra. Till slut blev jag stämd. Fick ta tjänstledigt och ta mig till en tingsrätt som låg rätt långt från min arbetsplats. Widar Nord dök inte upp. Totalt respektlöst! Slöseri med min tid och mina pengar. Tror att man måste vara tuffare. Kom ihåg att dokumentera allting! Polisanmäl! (Finns det nåt forum typ Facebook-grupp där drabbade kan stötta varandra? Någon som kan sådant kanske kan starta nåt? Det är ju ganska tärande och man känner sig mycket ensam.)
Kim

8 december 2023

Varför kan inte en vuxen person själv…

Varför kan inte en vuxen person själv säga upp sitt abonnemang för att en förälder stod för telefonnumret fram till 2018? Är inte det att krångla till det väl mycket för en som vill avsluta sitt abonnemang? Förklara gärna hur ett mobilnummer hör ihop med ett abonnemang? Ställer frågor här för Fria tider svarar inte. Tydligen fler som får bluffakturor när jag ser omdömen här, så dåligt.

19 november 2023

Ni hänger ut kriminella men är inte…

Ni hänger ut kriminella men är inte mycket bättre själva.Blåser folk med bluffakturor.Oj vad ni bryr er om Svenska folket typiskt populister.Peka ut en folkgrupp som fiende medans ni blåser Svenskar själva.

12 juli 2023

Tyvärr så verkar inte Fria att vara…

Tyvärr så verkar inte Fria att vara någonting att lita på. Jag fick en helt felaktig skuld tilldelad mig i skiftet februari/ mars i år på på lite drygt 2700 kronor. Som sedan visade sig vara fel. Fast då hade jag redan betalat in denna summa. Och skrev och påtalade det, och fick till svar att den felaktiga inbetalda summan skulle betalas tillbaka inom några veckor. Tyvärr så har det nu gått hela tre månader och inga pengar inom synhåll. Och ingen som svarar när jag skriver heller och påtalar det hela. Så min syn på Fria Tider har fått sig en ordentlig törn. En besviken prenumerant

30 maj 2023

Någon skrev att det här ”det som kommer…

Någon skrev att det här ”det som kommer ur röven” företag hållt på å skickat inkasso under några år. Löjligt, te mig har de hållt på sen 2015, trots att jag har papper från ft att de inte kan styrka att det är jag som beställt. Nu har de på 2 veckor skickat två krav. Bestrider igen. Ska även polisanmäla denna gång. Synd att inte vidar förlorade mot swedbank. J**vla ”det som kommer ur röven”företag😡😡😡😡

22 mars 2023

"Bevakat krav"

Döm om min förvåning när det i min brevlåda damp ned ett krav från FTNG Inkasso härom dagen gällande ett krav på obetalad prenumeration avseende året 2019.

23 december 2019 kl 18.30 skrev jag ett bestridande av fakturering av prenumeration till inkasso(snabelA)ftng.se, utan att få någon återkoppling vare sig via mail eller telefon. 3 år och 3 månader senare(!) får man för sig att skicka ett s.k "Bevakat krav".

Saken är fr.o.m idag polisanmält som bedrägeri och jag uppmanar var och en som utsätts för detta att så också göra. Ring 11414.

8 mars 2023