För att få mitt paket levererat måste jag hota med polisanmälan.
Jag har i två veckor väntat på mitt paket som tyvärr säljaren anlitade Freja att hantera. När jag efter två veckors väntan själv börjar leta var min försändelse är blir man som alltid hos dessa företag bollade mellan oändligt många avdelningar och får vänta i telefonköer och ingen vill svara på något. Dom vet länge inte ens var paketet är...när det sedan visar sig vara i Skellefteå sedan en vecka tillbaka säger dom mellan raderna att JAG ska ringa deras leverantör för dom kan inte göra mer. Det är 14 mil till Skellefteå och jag har betalat Freja för leverans till min dörr. Så med andra ord frånsäger dem sig leveransen de har tagit betalt för.
Det är först när jag klargör att jag kommer anmäla dem till Allmäna reklamationsnämnden och polisanmäla för stöld av paketet så agerar som. Då helt plötsligt letar dom fram både paket och vem i Skellefteå som skall leverera det i deras regi, som då börjar göra det som dom också redan fått betalt för, dvs leverera mitt paket. Det är så extremt uselt att man finner inga ord. Anlita aldrig detta företag.