Produkter tillverkade i Europa. Har sen tidigare solpaneler från Freebo. Från försäljning, planering till installation av allt (inklusive batterier) med snabb utförande, god service och proffesionel... Se mer
Jag ringde nyligen till er och frågade varför man inte kan läsa i appen på svenska. En dam svarade som var både påläst och trevlig. Det var bra. Men när jag köpte anläggningen av er för 4 år sen b... Se mer
Freebo är ett av Sveriges ledande företag inom solenergi och erbjuder solpaneler producerade i Europa. Vi hjälper konsumenter i den gröna omställningen med ett nyckelfärdigt, förbrukningsoptimerat solkraftverk. Våra solpaneler är av hög kvalitet och testade för att klara det nordiska klimatet. För att säkerställa en smidig och tyst drift har vi kanske de mest effektiva och tysta växelriktarna på marknaden. Freebo står för proffsiga installationer där säkerhet och estetik alltid ingår som en självklar del av vårt åtagande.
Stenbackevägen 6, 702 44, Örebro, Sverige
- 010-148 00 00
- hej@freebo.se
- www.freebo.se
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Gillade presentationen av säljaren
Gillade presentationen av säljaren, lät seriös och erbjöd en bra produkt. Så vi är nöjda.
Made in EU
Produkter tillverkade i Europa.
Har sen tidigare solpaneler från Freebo.
Från försäljning, planering till installation av allt (inklusive batterier) med snabb utförande, god service och proffesionell bemötande. En av de som är kvar på marknaden sen ett par år sedan oavsett utmaningar och som fortsätter investera i att utvecklas i sitt utbud. Nu utökar jag via Freebo med flera batterier, ö-drift och AI.
Vi har fått mycket god information av…
Vi har fått mycket god information av representanten för Freebo med uppföljning och gott arbete utfört tidigare och är mycket nöjda.
Allt fungerade jätte bra.
Vi skaffade solceller från Freebo år…
Vi skaffade solceller från Freebo år 2023. Vår kontakt hos Freebo var Alexander Tingvall, han har varit mycket bra att ha att göra med. Har vi haft några frågor så har han återkopplat snabbt. Installation gick smidigt och allt har fungerat bra. Vi är mycket nöjda! Vid byte av router fick vi inte igång appen i våra telefoner, ringde Alexander som kom ut hjälpte oss nästan omgående. Jag kan varmt rekommendera Freebo!
Tog lite lång tid med installationen…
Tog lite lång tid med installationen men ringde Freebo fick lugnande besked
Freebo med bra grön teknik
Efter en första kontakt med Freebo för inköp av solpaneler tog jag beslutet att gå vidare med inköp och installation av batteri, elbilsladdare och nu senast Ampsaver för styrning av energiflödet. Jag är mycket nöjd med såväl Freebo som leverantör och levererad teknik som visat sig stabil och inte minst hjälper mej att sänka min förbrukning rejält
Hela arbetet gick snabbt och smidigt…
Hela arbetet gick snabbt och smidigt och det var heller inte långt mellan beställning till färdig anläggning. All personal var trevliga och tillmötesgående så hela affären kändes bra. Kort sagt så är vi jättenöjda.
Bra service och bra produkter
Lurad på grönt avdrag
Men när jag köpte anläggningen av er för 4 år sen blev jag grymt lurad av er på det gröna avdraget. Inte bra.
Som det känns kommer jag aldrig att köpa nåt mer av Freebo och inte heller rekommendera mågon att köpa nåt av er.
/Janne, Leksand
Våra kontakter med Freebo
Vår första kontakt med Freebo var januari 2023, installation av solpaneler. Därefter har vi köpt batterier februari 2025 och nu senast februari 2026 ytterligare batteri och Ampsaver. Vi har haft en hel del kontakter under åren och vi har sett en stor förändring under dessa år till det bättre. Nu senast så har det tom varit en uppföljning med frågeställning om vi var nöjda mm. Det har skett en betydande förbättring i kundbemötande (det var inte dåligt innan), men det har "vässats" upp! Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Freebo.

Klockren service
Klockren service! Hjälpsam o trevlig kundservice. Säljare som visar engagemang. Hade vi inte får denna service genom åren, hade vi bytt.
Alla klagar på det ena bolaget efter det andra. Men jag har inget klagomål än så länge...

Svar från Freebo AB
Säljaren var väldigt seriös inte??…
Säljaren var väldigt seriös inte påträngande.Vi fick god tid att tänka efter hur vi ville ha det.När vi bestämt oss var han mycket stöttande och följde upp att allt gick som det var tänkt
Kom även på besök och kollade hur det gått och lyssnade av att vi var nöjda

Mycket nöjda kunder
Snabb leverans och installation av solceller tillverkade i Europa för vårt klimat! Alltid trevligt bemötande och uppföljning av hur det fungerar. Vi har kapat elförbrukningen med ca 7000 kW per år!

Freebo. Sol och vårare.
Kommer hem till oss, och mittemot vid kaffebordet sitter Freebos säljare och garanterar leverans och installation. När det sen blir problem för att ingenting Freebo lovat och garanterat så hänvisar dom bara till det finstilta som dom inte gick igenom när dom lovade/garanterade allt man önskade. Välj en annan leverantör.

Svar från Freebo AB
Har gjort misstaget att köpt batteri…
Har gjort misstaget att köpt batteri från Freeböo Fungerar inte att ladda när temperaturen närmar sig nollstrecket. Den lever sitt egna liv tar laddning när elen är dyr levererar till nätet när elen är billig.

Svar från Freebo AB
Säljaren var ok dock så ska ni se till…
Säljaren var ok dock så ska ni se till att verkligen få veta måtten på batteri installationen samt hur mycket den bygger från vägg. Det avgör allt om enheten kan placeras utomhus eller måste stå i typ garaget. Står enheten inomhus måste en evt utbyggnad av battericeller medföra att man bygger in allt i en brandcell. Gäller inte vid placering utomhus.
Bra support. Rekomenderar Freebo.

Svar från Freebo AB
Fantastisk jobb både genom hela…
Fantastisk jobb både genom hela processen. Kundservice har svarat utförligt på de frågor vi haft, och installation var noga med ställning och säkerhet.
Freebo rekommenderas starkt