Fredie Pedersen Omdömen 19

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Dybt skuffet

Dybt skuffet
1. Ingen besked om, at ingen sover på skolen, så står på dagen med min pige, og aner ikke hvad jeg skal stille op ( kommer fra Fyn) Beskeden lød, at de ikke kunne tilbyde overnatning.

2.Dance Camp uden dansesal med spejle.

3. Ingen ordentlig informationer om ugen.

4. Besvare ikke mails

5. Ændre tidspunktet for aflevering fredag, som de skal mødes mandag, svært når man planlægger efter det.

Generelt bare rigtig dårlig oplevelse :(

3 juli 2021
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

I did a test class for Modern/Contemporary/Lyrical

I did a test class for"Modern/Contemporaneity/Lyrical dance - adults - beginners" and I will try to explain my reasons I did not sign up i an honest matter. This is so the school can have a genuine feedback and understanding.

First thing first, the instructor and team was great. The welcome experience was top from start to finish. Instructor was motivating, happy and obviously a talented dancer. However, Its very expensive for a 45 minute class that does not allow for any personal follow-up or even 2 minute talk before the instructor needs to run off to the next class.

Since this I have tested several other studios that unfortunately makes this class feel more as an expensive and rushed non-personal fitness class. I would suggest double classes and more time for the instructor to spend with the students or at least give that impression.

But please bare in mind I only did one test class, so I can not review it fully and it might pick-up eventually.

11 september 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Selve danseskolen på Amager hvor min…

Selve danseskolen på Amager hvor min datter datter er helt fin , min datter er super glad for af danse der.
Men så ophører det positive også. 3 gange på 2 måneder har min datter fået stjålet dyre sko derinde , skriver frem og tilbage med dem men de de faktisk ret ligeglade.
Tilmelder min datter til dancecamp i juli 2020 i USAgrundet corona fraråder Danmark al udrejse . Ingen info fra skolen skriver man får man bare et beskidt svar tilbage og ingen info om rejse/,aflysning.
De trækker tiden og kommer med den ene løgn efter den anden .

12 juni 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Simpelthen uacceptabel behandling - ingen refundering trods sygdom - og ubehagelig/modbydelig kundekontakt

Simpelthen uacceptabel behandling. Jeg havde ikke fået afmeldt min datter pga sygdom, og i dialogen om min forespørgsel på, om jeg kan få refunderet min betaling, da vi ikke har deltaget, bliver jeg kritiseret for at lyve, med store bogstaver og udråbstegn. En meget ubehagelig oplevelse - specielt hvis man ikke er klar på det eller under andet pres.

Det er endt med at jeg intet kan få tilbage da jeg har underskrevet “en kontrakt”.

Det er virkelig ikke acceptabelt! Jeg håber jeg kan advare andre mod at være opmærksomme på deres urimelige håndtering af betaling.

2 april 2019
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har netop haft vores bøm på en…

Vi har netop haft vores bøm på en fantastisk sommer camp! Ikke alene fik de en masse gode oplevelser, vi fik også et show hver aften derhjemme hvor de skulle vise hvad de havde lært den dag.
Vi kan kun anbefale stedet :)

1 augusti 2018

Virkelig dårlig danseskole

Virkelig dårlig danseskole, dvs vi får en mail, da jeg har glemt at betale 1 rate, men oveni får jeg et rykker gebyr på 100 kr i stadig for lige at skrive du mangler lige at betale..

9 juni 2018

Kun ude efter ens penge

Jeg er 20 år, og ville gerne gå på et hold hvor folk var nogenlunde min alder. Det fik jeg så af vide at deres girly hip hop voksen/advanceret var. Jeg endte med at gå på hold med 13-14 årige piger, som larmede og fyldte det hele. Hvis jeg havde vidst jeg skulle danse med så unge piger, var jeg blevet på min gamle danseskole. De er kun ude efter folks penge, og jeg betaler nu selvom jeg ikke går der mere. Jeg tilmeldte mig af den årsag at jeg at det skulle være folk på min alder og tilsvarende niveau, men hverken alderen passede og nogle på holdet kunne heller ikke følge med, så man fik ikke det optimale ud af timen og fik dermed ikke mulighed for selv at udvikle sig som danser.

27 mars 2018
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Virkelig ubehageligt sted for børn!

Melder min 4 og 5 årige til prøvetime i hip hop. 150kr pr. næse. Der er 34 børn på holdet og 3 instruktører der er under 18 år, som taler grimt til børnene og river grædende børn op fra gulvet og beordre dem til at danse og stoppe det tuderi. For en krop der græder har jo lyst til at danse??!?? Min 4årige græder og forlader på intet tidspunkt mit skød. Han tør ikke. Skræmt fra vid og sans over tonen derinde. Min 5årige danser med, men kommer hen til mig mod slutningen og vil ikke mere. Instruktøren beder hende om at rejse sig, retter ind i rækken og være med, hvortil min datter svarer at hun aldrig nogensinde vil danse med dem igen. Der er gardiner for vinduerne og på et tidspunkt beder den ene instruktør en ung pige om at tape gardinet fast (!??) så forældre ikke kan kigge ind ad sprækken. 4 børn sidder igennem hele dansetimer og græder ude langs væggen. Og som sagt river de ungerne op fra gulvet i den ene arm og hiver dem ind på dansegulvet igen og igen. Dybt grænseoverskridende. På ingen måde hyggeligt, pædagogisk eller sjovt sted at være.

23 mars 2017

Børnedans søndagshold

Jeg var til første gangs dans med mine drenge på hhv. 3 og 5 år i søndags. På hjemmesiden fremgik det, at der var 3 hold (pardans, showdance og urban-hip-hop), som var nyopstartet i marts. Vores drenge ville gerne danse urban/hip-hop for hhv. 2.5-3 årige og 4-6 årige, og det kostede 150kr/barn/prøvetime.

Så langt så godt, men jeg var ret utilfreds med følgende ting:

1. Alle børn uanset alder forventes at blive og danse uden forældre, også første gang. Det ville min 3-årlige ikke (og han var ikke alene om det), så jeg blev inde med ham. Jeg havde trods alt en idé om at få prøvet holdet af. Den noget unge dansetræner virkede noget irritabel over, at vi var "så mange" forældre inde - vi var altså kun tre og forholdt os i ro.
2. Alle tre børnehold var slået sammen, så der var rigtig mange børn.
3. Nybegyndere og ret øvede var sammen til frustration både for de dygtige og os nye. Træneren som jeg spurgte om det bagefter sagde, at så gik hun lidt tilbage, når der kom nye. Men det tjener jo intet formål at holde de øvede tilbage, mens man ikke starter ordenligt forfra med de nye.
4. Tempoet specielt for de 2.5-3 årlige var alt for hurtigt, både for nye og øvede.
5. Der var flere små, der græd dele eller det meste af timen, og selvom der var to helt unge piger med til at afbøde gråd-anfaldene, så virkede den pædagogiske tilgang mildest talt mangelfuld.
6. Et rækværk langs den ene side af salen (til ballet formoder jeg) måtte ikke berøres, da det angiveligt kunne falde ned - hvad med lige at få det skruet ordenligt op så?
7. Min 5 årige, der i starten gerne ville være med også uden min tilstedeværelse, blev ked af ikke at være dygtig som nogle af de andre (flere havde gået der månedsvis viste det sig, da jeg talte med andre forældre) og satte sig ned i et hjørne. Man prøvede at motivere ham for at være med, men han ville kun se på. Han generede ingen, og i mine øjne er det helt OK lige at se på noget tid, når det er første gang. Han blev i stedet forvist fra salen, og jeg fik besked på, at han kun måtte komme igen, "hvis han havde tænkt sig at deltage".

Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse, og det virkede lidt mere som en pengemaskine end et sted, hvor børn i eget tempo kan lære glæden ved dans og bevægelse at kende. Begge mine drenge og fætteren på 4, der også deltog med min 5-årige proklamerede på vej hjem i bilen, at de aldrig nogensinde ville derhen igen. Og det forstår jeg faktisk godt.

For andre kan det måske være et godt sted, men det stemte ikke overens med min overbevisning om, hvordan børn (og forældre i øvrigt) bør håndteres.

Mvh. Eva Rasmussen

20 mars 2017
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Lidt tunge at danse med

Min 5årige datter havde et par lærerige og spændende måneder på skolen til børnedans, men da hun mistede interessen, kunne vores kontrakt (som var med 10 måneders binding) af uforklarlige årsager ikke opsiges. For at være imødekommende forsøgte vi os med en af de andre stilarter/klasser, blot for at vurdere, om det var stilarten der var problemet. Da hun stadig ikke kunne finde interessen, skrev jeg et propert brev til skolens bogholder, hvor jeg stillede spørgsmåltegn ved, hvorvidt kontraktens uopsigelighed havde økonomisk eller faglig grund, og fik endelig opsagt kontrakten. Det krævede blot saglige argumenter og en respektfuld tone. De 2 stjerner går således til skolens børneundervisning, som helt sikkert fungerer for visse men ikke alle børn, og de sidste 2 går til ledelsen, som lytter til fornuft.

31 januari 2017
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

BLIV VÆK FOR DIN EGEN SKYLD!

SVINDLERE OG BEDRAGERE! Det er efter min mening de ord der beskriver folkene bag denne danseskole bedst. Jeg har aldrig været udsat for så dårlig behandling andre steder før, men jeg skal også understrege at dette Intet har med skolens undervisere at gøre! Problemet ligger hos de som sidder med pengene, som mildest sagt er nogle PENGEGRISKE S******! De ser kun kroner i jer og er fuldstændig ligeglade med jeres rettigheder. Desuden er det værd at nævne at de tager mellem 75-200 kr pr voksen når i skal se jeres børn danse i shows (og ja det er ved siden af de minimum 440 kr i betaler for dans pr måned i forvejen!)
Jeg er MEGET skuffet og MEGET utilfreds.
Jeg tilmeldte mig et kursus hos FP d.1/9-16, med den forhåbning om at kunne ende med et diplom for en deltidsuddannelse efter 10 måneder. Aftalen var at jeg for 2450 kr i måneden (i know!) kunne danse på alle hold så meget jeg ville i de 10 måneder. Efter 4 måneder fik jeg en skade under et contemporary hold, som resulterede i at jeg fik mange smerter i mit knæ. Jeg prøvede at se det an i en måned, men måtte erkende at smerterne kun blev værre. Jeg talte med Søs Fredie-Pedersen om problemet. Hun var i starten meget venlig og mente nok at vi skulle få styr på situationen. Hun sagde også at jeg skulle meddele det til deres administrator på mail såfremt jeg ikke kunne fortsætte på skolen, hvilket jeg gjorde sidst i december. Jeg fik bare et kort svar tilbage om at jeg havde indgået en aftale og derfor er forpligtet til at betale de 2450 kr pr måned frem til juni 2017. For noget dans som ikke er fysisk muligt for mig at udføre. Hvem er så vanvittig at kræve det? Som om de 9800 de indtilvidere havde fået for 4 måneder ikke var rigeligt for ca 3 timers dans 3 gange om ugen. Administratoren mente efterfølgende at de kunne give mig et "godt tilbud" om at trække de penge fra januar til juni fra, såfremt jeg starter på deres fuldtidsuddannelse i september 2017 (som koster 74.000) da jeg stillede mig uforstående overfor dette, endte samtalen med at hun forsikrede mig om at jeg nok skal få mine penge tilbage i septemer, hvis jeg stadig ikke er frisk nok til at starte. Ergo bekræfter hun lige der at de penge er mine, men at jeg alligevel skal betale dem?!

Spar dig selv og dine børn for al balladen er mit råd!

23 januari 2017

Uprofessionelle, uhøflige og griske

Jeg startede på danseskolen i marts. Jeg fik en prøvetime og meldte mig straks ind, fordi det var lovende. I receptionen bliver købskontrakten gennemgået med mig og jeg gør det klart for ham, at jeg vil betale for en måned af gangen, da jeg ikke ved hvor længe jeg kan danse på skolen pga. arbejde samme dag. Han forsikrer mig, at det ikke er et problem og viser flinkt det sted i kontrakten, hvor der står, at jeg kan nøjes med at betale pr. måned.

Jeg starter nu til dans og synes egentlig at danselæreren er god. Dog undrer det mig, hvordan der efter sæsonstart kan blive ved med at komme flere deltagere på holdet. Der kommer så mange nye, at man ikke har ordentlig plads til at bevæge sig og mit indtryk er, at Fredie Pedersen ikke er ude på at give folk en danseoplevelse, men blot hive penge ud af så mange personers lommer som muligt.

Jeg bliver desværre bekræftet i denne fordom. For halvanden måned efter må jeg stoppe dansen pga. arbejde, og jeg holder derfor også op med at betale for min danseundervisning, som aftalt med receptionisten.

En ubehagelig overraskelse venter på mig i min indbakke 4 uger senere, da en sur og meget bestemt dame skriver, at jeg mangler at betale for min danseundervisning og tillægger et rykkergebyr.
Jeg skriver til hende og forklarer, at jeg ikke har været der de seneste 4 gange og derfor ikke forstår at jeg skal betale for noget, jeg ikke modtager.
Den uhøflige tone fortsætter i det svar jeg får tilbage som lyder på, at jeg skal betale medmindre jeg vil ryge i inkasso og henviser til købskontrakten.

Jeg forstår intet og ser til min rædsel at der på købskontrakten står med småt at jeg hæfter for hele danseperioden og derfor skylder 1200 kr til dem.
Jeg er klar over, at jeg selv burde have set bedre efter ved køb af dansetimer, men jeg gik ikke ud fra at det var nødvendigt når den flinke mand fremlagde alt det der stod med småt - eller det troede jeg han gjorde.

Hvorfor vil FP snyde folk når de melder sig ind hos dem? Hvorfor er denne lille diskrete information om bindingsperiode ikke tydelig ved køb af dansetimer??

Find et andet sted at danse. FP er ikke deres renomé værdigt og det er en ren pengemaskine uden omtanke for deres medlemmer. HOLD JER VÆK for jeres eget bedste.

30 juni 2016

Tænker kun på penge

Min niece har gået til dans på FP danseskole og var egentlig meget glad for det. Pludselig står vi med en inkassoregning på 2100kr?? Der viser sig så vi har glemt et enkelt afdrag, men har ikke modtaget nogen rykker eller noget ang dette afdrag. Da vi så spørger ind til hvorfor regningen er så høj, er svaret bare send alle kvitteringerne, hvilket vi så gør. Vi har de 9 ud af 10 kvitteringer, men alligevel skal vi betale denne inkasso regning som aldrig burde være sendt til inkasso da det drejer som om et lille beløb på 440kr.
Kan på ingen måde anbefale denne danseskole, da det er en kæmpe udgift. Deres danseshow koster kassen at deltage i og så for at se sit barn danse i 5 min.

20 juni 2016
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Fredie-Pedersen Danseskole afkræver betaling samt rykkergebyr for danseundervisning som vi ikke har fået.

Vores søn på 3 år begyndte til showdance for 3 årige. Han elsker at danse, og er en dygtig dreng til mange ting, men han blev ked af at gå der, og græd når han skulle derhen. Det var en dårlig oplevelse, og min fornemmelse var at de ikke tog sig rigtigt af ham. Vi måtte stoppe med at gå til det.

Jeg troede at vi havde opsagt undervisningen, men det viste sig at det havde vi ikke. Vi modtog for april måned en regning, samt et rykkergebyr på totalt DKK 500 kr for danseundervisning som vi ikke har fået. Jeg skrev tilbage til dem om at vi ikke vidste at vi stadig var tilmeldt, og at vi ikke havde modtaget nogen danseundervisning. Jeg fortalte også om vores dårlige oplevelse med undervisningen, og om hvorfor vi var stoppet.
Vi fik svaret:
Du kan ikke opsige din købskontrakt. Du har skrevet under på at betale din kursuspris kr. 1.600,- i 4 rater a kr. 400,-
Sidste ratebetaling er den 1. juni 2014.
Læs venligst din egen kopi af købekontrakten.

Det vil altså sige at vi bliver afkrævet 1600 kr for danseundervisning som vi ikke har fået eller kan modtage. De kræver, at vi skal betale for noget som de ikke leverer. Vi kan ikke tage vores grædende søn derhen, når de ikke tager ordentligt imod ham og ikke levererer den danseundervisning vi har betalt for på acceptabel måde.

24 april 2014
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ikke imponeret til trods for gode instruktører!

Jeg har tidligere været en tilfreds kunde hos Fredie Pedersens danseskole på Amager. I forbindelse med en slankekur tog jeg derhen den 21. januar og betalte 288 kr. for 4 omgange Zumba, da dette er et meget professionelt sted i forhold til undervisning. Det er det eneste sted jeg kender, hvor det rent faktisk giver noget at danse Zumba!

Desværre gør jeg den fejl, at jeg ikke ser på den indmeldingsseddel jeg får at man binder sig til 6 mdr medlemskab af 288 kr - Hvilket giver over 1700 kr. totalt. Jeg betaler kontant 288 kr. den 21. januar, og tror at det udløber efter de 4 omgange. Men nej. Forleden dag modtager jeg en mail fra deres bogholder om at nye 288 kr. skulle være indbetalt den 1. februar (læs - 9 dage efter jeg lige har betalt) og grundet de ikke er indbetalt er der nu pålagt 100 kr. i rykkergebyr.

I ren forvirring over det skriver jeg tilbage og spørger om der ikke er sket en misforståelse? Men nej, jeg får en standardskrivelse tilbage om at mit køb er endeligt og jeg derfor skal indbetale. Jeg forklarer, at jeg intet har fået at vide da jeg meldte mig ind og at jeg bare ville have de 4 omgange og ikke de 6 mdr. Jeg får samme standardskrivelse tilbage om at jeg skal indbetalte og mit køb er endeligt.
Derudover spørger jeg også til de 3 omgange jeg har tilbage, og som jeg har købt den 21. januar, og til det svarer B. at dem må jeg tage i februar måned - Så jeg skal nå at danse zumba 7 gange i februar måned, hvilket er fuldstændig urealistisk i forhold til arbejdstider m.m.

Langt om længe får jeg så et "enestående" tilbud fra B. om at betale de 388 kr. og så ophæves købsaftalen. Til det svarer jeg, at det måske er lige i overkanten at betale næsten 700 kr. i alt for 1 omgang Zumba? Men jeg får svar tilbage om at tilbuddet kun gælder idag, så jeg har ikke haft andet valg end at overføre de 388 kr.

Så alt i alt startede det her med en tanke om 4 omgang Zumba, og det sluttede med at koste mig 676 kr. for 1 omgang - Og jeg sætter ikke mine fødder der mere. Jeg ved godt FP har ophævet købsaftalen helt ekstraordinært, men det ender stadigvæk med en dårlig anmeldelse grundet det "enestående" tilbud som mest af alt virker som en principsag og ikke god service.

FP, i har nu et meget utilfreds (tidligere) dansemedlem selvom jeg startede med at være dybt imponeret. I kunne have ophævet aftalen uden at kræve de 388 kr. og så ville jeg være jeres ambassadør for meget lang tid! Jeg ved godt det var min egen fejl fra start, og jeg kunne bare have læst grundigt på indmeldingssedlen - Men I kunne også have informeret bedre. Den halve form for service er lig med ingen service, og jeg er godt nok skuffet over jeres manglende forståelse.

13 februari 2013
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.