Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De vriendelijkheid en kind gerichte aandacht is heel erg aanwezig, heel prettig om hier een winkel bezoek gehad te mogen hebben. komen vaker terug!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

In januari of februari kwam mn tas na 3-4 werkdagen maar er was ook heel veel sneeuw die weken. ik heb weer recent besteld en toen kwam ie gewoon de volgende dag binnen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Klanten zijn geen nummers. Neem signalen serieus! Ook als ze buiten de standaard vallen. Niet te leveren en hele bestelling geannuleerd obv 1 product…. Vervolgens beide alsnog besteld. Dus zelf... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wederom een bestelling gedaan bij Four. Altijd tevreden met de artikelen die ik gekocht heb bij Four. Dit keer een kleine kwaliteits afwijking (nooit eerder gehad bij andere artikelen) bij een pak die... Se mer

Företaget har svarat

1 stjärna

Har besvarat 36 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Leuke outfit

Superleuke outfit besteld voor een festival, ook blij met de kwaliteit en het kwam allemaal snel binnen|!

7 april 2026

Snel

21 mars 2026

Een hele fijne ervaring.

Ik bestel bij jullie een tas in de maat medium, de tas komt precies binnen hoe ik hem heb verwacht en ik kreeg hem binnen in 1 dag. Via de mail is alles duidelijk aangegeven dus dat was ook fijn.

18 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechte klantenservice en levering!

Op (09-02-2026) heb ik een hoodie en een joggingbroek besteld. De hoodie kwam al binnen met een los kaartje. Omdat de trui te groot was, heb ik deze direct teruggestuurd en een maat kleiner besteld. Tot mijn verbazing kwam de nieuwe hoodie opnieuw binnen met een los kaartje.

Daarnaast bleek de kleur van de nieuwe hoodie ook nog eens iets te verschillen van de joggingbroek, terwijl de eerste hoodie wél exact dezelfde kleur had. Ondanks dat heb ik besloten de tweede hoodie te houden, omdat het kleurverschil voor mij niet storend genoeg was om weer te retourneren.

Toen ik de eerste hoodie had teruggestuurd, kreeg ik echter te horen dat ik mijn geld niet terug zou krijgen omdat het kaartje eraf gehaald zou zijn. Dit is bijzonder vreemd, aangezien beide hoodies al met een los kaartje geleverd werden.

Het lijkt er dan ook sterk op dat het bedrijf zijn eigen zaken niet goed op orde heeft, maar de gevolgen wel bij de klant neerlegt. Na telefonisch contact met de klantenservice werd er bovendien geen enkel begrip getoond en werd er ook geen oplossing geboden.

Erg teleurstellende ervaring. Voor mij reden genoeg om hier niet meer te bestellen en ik zou anderen ook afraden om via deze website te bestellen.

9 mars 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.