Fotoc Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde en rigtig god oplevelse fra start til slut. Leveringen var hurtig, kommunikationen var god, og kundeservicen var utrolig venlig og imødekommende. De gjorde lidt ekstra for at sikre, at jeg f... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg arbejder på et center hvor vi hjælper mænd til at komme tilbage på benene. Jeg har startet et Foto projekt, hvor vi sammen lærer at tage billeder. Det har givet deltagerne et kæmpe boost at s... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg ville have nyt kamera m div tilsendt. Kontakter tlf. og får kompetent og venlig hjælp. Da der er noget leveringstid, bliver jeg kontaktet og får mulighed for levering af delene ad flere gange... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg købte for nylig et istandsat Nikon EM til en meget fair pris i Foto C. Vedkommende, der hjalp mig med købet, var helt utroligt rar, passioneret og havde stor viden om kameraer. Altid en kæmpe for... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Fotobutik

Skrivet av företaget

Foto specialist med alt indenfor digitalt- og analog kamera, video, lyd, lys og meget mere. FOTO/C er en veletableret foto-specialforretning som siden starten i 1938 har haft butik i hjertet af København og er i dag beliggende på Nørre Voldgade 20, mellem Nørreport og Rådhuspladsen.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 66 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

22 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Som ny fotograf har jeg måtte ud og…

Som ny fotograf har jeg måtte ud og investere i ting til mit kamera. 1. gang jeg købte hos Fotoc, gik der længe inden min vare kom, skrev til dem og fik hurtigt svar at pga Corona var deres leverandør længe om at sende varerne, 2. gang kom min vare meget hurtigt.

Fantastisk service og vare, og det bliver højst sandsynligt det eneste sted jeg køber mine foto vare fra.

19 mars 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Julegaven der aldrig kom og er ikke kommet endnu.....

Julegaven der aldrig kom, og er stadig ikke kommet d. 27. januar....?????

Jeg bestilte et kamera (Polariod Onestep+) til min kæreste i slut november, hvor at de lovede at det ville blive leveret inden jul. Der er nu gået over HALVANDEN MÅNED siden jeg bestilte pakken og den er stadig IKKE kommet. Der er generelt manglede info herom og man for intet info ens ordre. De er meget svære at få kontakt til og har laaaange svartider.

En ting er sikker, de har godt kunne finde ud af at trække pengene fra min konto, uden at jeg har modtaget min pakke!

Nu må jeg så vente og se hvornår julegaven kommer....? Og om de vil svare mig??

Vil ikke handle her igen.

27 januari 2021

Useriøst??

Useriøst??
Har i nogle dage kigget på fototaske, også via Pricerunner, hvor den 4 steder i DK kostede ca 1300,-. Kort efter var den steget 300 kr 3 af stederne, farvel og tak. Hos jer stod den I nat kl. 0013 til 1239,- men det var ikke muligt at lægge den i kurven!!! Ikke før nu kl. ca 10, hvor den også er steget 300 kr . Så nu kigger jeg mod udlandet...

15 januari 2021

Som altid

Som altid, fantastisk service, professionel faglig vejledning og rådgivning, hurtig og præcis levering, det absolut bedste sted at købe fotoudstyr, Freddi Larsen

18 december 2020
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

God vejledning

Jeg har fået rigtig fin vejledning via mail til køb at fotoudstyr (kamera, linse, lamper mv.). I butikken fik jeg også vist, hvordan en af lamperne skulle betjenes, så jeg kunne spare lidt tid på selv at sætte mig ind i det. Der handler jeg gerne igen - også selv om leveringstiden har været lidt længere end forventet. Det bliver langt opvejet af den kvalificerede service.

17 december 2020

Tip top service

Har handlet flere gange hos Foto-C på Frederikssundsvej, altid en rigtig god og ærlig indstilling til det udstyr man spørger på. Har man efterfølgende spørgsmål, jamen så er de ikke længere væk end et telefonopkald. Kan kun anbefale Foto-C.

12 december 2020

Ringede butikken op kl

Ringede butikken op kl. 10:15 i går, spurgte ind til et produkt om de havde det og kunne afsende. Den meget rare mand tjekkede MED DET SAMME I BUTIKKEN og havde hvad jeg skulle bruge. Han sags han ville holde øje med min bestilling så den kunne komme hurtigt afsted.
Jeg bestilte derefter online og lige nu kl. 11:02, knap 25 timer senere, har jeg modtaget besked fra GLS om at min pakke er klar til afhentning.
Så skønt. Tak

11 december 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Manglende levering til tiden og…

Manglende levering til tiden og manglede info herom, taler nedladende til kunden når man forsøger at få at vide hvornår pakken bliver sendt.
Pengene har de dog godt kunne finde ud af at trække på min konto..

Vil ikke handle her igen.

9 december 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God oplevelse - trods vare i restordre.

Havde bestilt et Canon 90D via hjemmesiden, hvor der stod, at varen ikke var på lager, men at man forventede at kunne levere inden for 2-7 dage. Blev kontaktet straks næste morgen med beskeden om, at producenten desværre ikke kunne levere de næste par måneder, og jeg fik tilbudt at annullere ordren med det samme. Firmaet kom med gode anbefalinger inden for samme prisramme. Vi aftalte af annullere og jeg ser tiden an.

10 oktober 2020

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service , ville købe den nye Canon imagePROGRAF PRO-300 og kunne ikke forstå vejledende pris er 6390,- som alle andre steder og på Canon hjemmeside. Fotos vil have 6695,- og selv om jeg fortalte de tog overpris for printer ville de ikke sælge den til vejledende pris. Det er helt klart et sted jeg ikke skal handle mere

20 september 2020

Fotoc.dk gav fantastisk service

Fotoc.dk gav fantastisk service. Jeg bestilte ordren kl. 12.30 via deres webbutik efter dialog med en medarbejder over mobilen, da jeg havde brug for ordren hurtigst muligt. Pakken var fremme før kl. 8.00 dagen efter. Fedt!

2 september 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ændre min kommentar, da de nu har ringet, og vil nu sige rigtig god service af Nick som ringede og var ked af at høre mine to engangskamera ikke virkede og ville gerne gøre det godt igen, så vi fandt en løsning.

Så virkelig god service 👍🏻

5 augusti 2020

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.