Står klart och tydligt att det kostar pengar när när du gör testet. Läser man alltid villkoren innan man deltar i något så blir man inte blåst. Eget ansvar. Pengarna dras på abonnemanget så slipper ma... Se mer
Varning varning bluff företag! Min dotters Instagram blev hackat och de drog 400kr för köp av något presentkort (Korit BV) vi tog kontakt med Telenor och fick underlag att det företaget Fortumo som l... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Se upp med era abonnemang Aftonbladet +…
Se upp med era abonnemang Aftonbladet + De använder detta företag att dra abonnemangsavgift För mig drog de 149 kr tre dagar i rad 😰 Tror aldrig att jag får tillbaka dessa pengar Aftonbladet hittills väldigt ointresserade av att lösa detta 😠
Bedragare tar pengar från mobilen kapde…
Bedragare tar pengar från mobilen kapde en arbetskamrats fasebokkonto frågade om mitt mobil nummer och ville att jag skulle hjälpa han i en tävling tog pengar från mitt mobilnummer.
Bluff företag
Bluff företag. Fick en kostnad på Telenorfaktura avseende "köp av King Ltd kinguin order xxxx på 402,95, något jag aldrig beställt Förtaget Furtumo finns inte längre utan har gått upp i ett annat bolag. Telenor vägrar kreditera utan hänvisar till Fortumo som då gått upp i något som heter Baku.com. Telenor slår sig fria och hänvisar till Telekområdgivarna. Skandal.
Ny abonnemang och i den första fakturan…
Ny abonnemang och i den första fakturan redan pengar för Fortumo utan att ha haft ett enda samtal.
Kan det fortsätta? Trots alla anmälan?
Bedragare
Bedragare! Hackade min väninnas Facebookkonto och skickade ut messenger i massor till hennes vänner, som trodde det var hon. Lurat till sig stora summor pengar via mobiloperatörsfakturan, Fy f** säger jag bara- j*vla bedragare!
Passa er för Fortumo, ni blir lurade!!
Passa er, ni blir lurade!!
Detta bolag låter bedragare nyttja deras tjänster för att kunna lura åt sig dina pengar, t.ex. via SMS från "vänner" som sedan Telia "snällt" debiterar! Så, ser ni Fortumo så spring åt andra hållet och varna alla!! Ett riktigt skitbolag!!!
Affärsidén verkar vara att låta…
Affärsidén verkar vara att låta bedragare nyttja dem som betaltjänst.
VARNING!! BEDRAGARE och OSERIÖST företag som inte borde existera på marknaden.
BEDRAGARE och oseriöst företag som lurar dig på pengar!! Någon från din vän/kontaktlista på facebook kontaktar dig och ber först om ditt telefonnummer, därefter ber personen dig att skicka någon kod som du får i ett sms. De låtsas vara personen som du känner när det i själva verket är en bedragare. 50 kr för varje sms debiteras från din telefonoperatör (i mitt fall Comviq) som vägrar att ta bort denna kostnad för mig som kund även om jag har blivit drabbad för bedrägeri. Detta har självklart polisanmälts och anmälts till etiska rådet. ALLA som har blivit drabbade bör göra detsamma och företag som är seriösa borde STOPPA den delen av sitt samarbete med dessa (Fortumo), vilket de fortfarande inte har gjort. Så en stor VARNING för dessa bedragare som inte ens borde existera på marknaden.
Lurar på pengar!
Lurar på pengar!! Om någon ber dig skicka någon kod som du får i ett sms vidare till dom så är det bluff! De hackar konton och låtsas vara personen dom hackat. Själv blev man lurad på cirka 630kr. Helt oseriöst företag
Fortumo = Bedragare
Som så många andra här så blev min dotter lurad av en "släkting" på instagram. hon ville ha min dotters nr och sen drogs det olika summor som slutade på 1240:-
Hallon spärrade hennes abonemang eftersom de inte kunde dra pengar från mitt konto och nu vägrar de att ens pausa fakturan och hänvisar till att jag ska bestrida fakturan via Fortumo! Polisanmälan lades ner i samma ögonblick som jag la på luren. Har gjort en anmälan till ARN men har låga förhoppningar på det...
Den enda Fortumo kontakten jag kunde maila till var en anställd som jag hittade på LinkedIn...
lurade min dotter
lurade min dotter , på samma sätt som flera andra genom att utge sig för att vara en vän som ville ha hennes telefonnummer, som tur var har hon inga pengar på sitt kontantkort så köpet gick inte igenom, förhoppningsvis stannar det vid det !
Blufföretag !
Varning
Pilla inte på något detta företag har något med att göra. Billingföretag som tillåter bedragare använda sig av dom. Vi blev fakturerade på telefonräkningen för en med hackat konto behövde hjälp.
Varning varning bluff företag!
Varning varning bluff företag!
Min dotters Instagram blev hackat och de drog 400kr för köp av något presentkort (Korit BV) vi tog kontakt med Telenor och fick underlag att det företaget Fortumo som ligger bakom. Fotumo svarar inte på vår klagomål. Telenor, Facebook måste avbryta avbryta deras samarbete med sånt kriminell verksamhet! :(
Se upp, Fortumo utför bedrägeri.
Se upp
Min dotters Instagram blev hackat och sen kom det ett köp som på posten via Telenor. Telenor är inte hjälpsamma utan försöker driva in pengarna. Försöker även med att du skall bestrida mot Fortumo men om Telenor tar över betalningskrav, skickar faktura till dig så skall bestridan på till Telenor.
470kr för att min son råkade trycka in…
470kr för att min son råkade trycka in på deras annons på fejjan... Fy så uselt av er. Sitter med polisen i detta nu och anmäler. Sitger i kö till comviq som fakturering skett via
Bedriver bedrägerier
Bedriver bedrägerier genom att hacka Instagram konton och ber om telefon nr för att delta i en tävling. Därefter får du ett sms där det står att du beställt en vara och som de vill att du ska skicka en skärmdump på.
Gör inte detta oavsett om ni tror det är en vän!
Anmäl till polis och Konsumentverket samt kontakta din telefonoperatör.
Bluff på Instagram
Jag blev hackad på Instagram. Fick ett meddelande av en nära vän som ville ha mitt nummer. Tänkte inte mer på detta för hade inte hört om detta än. Rätt vad det är blev mitt privata hackat och skickade samma till hela min kontaktlista. Och nu är det draget 400kr från mitt konto. Sjukt irriterande och om detta företaget inte svarar tänker vi polisanmäla. Inte för att det kommer hjälpa.
Bluff lura min som att göra IQ test…
Bluff lura min som att göra IQ test inget om pengar.
375kr är stulna på hans mobilabonnemang.
Fy för oärliga företag må ni få vad ni förtjänar.
Och Facebook är egentligen den som ska dömas som har sin reklam som lockar barn att göra tester mm.
Facebook vill bara tjäna pengar och låter sådana här företag gå igenom utan att kolla upp.
VARNING !!!!!
Uselt företag!
Min huvudman har fått en räkning på 900 kr. Jag mejlar till Fortumo och vill veta vad det är, detta är 3 veckor sedan och ännu inget svar från Fortumo.
Eftersom man inte svarar på så lång tid så kan jag inget annat än att säja än, BLUFF OCH ÅTER BLUFF!!
Bedrageri
Bedrageri! Akta er för detta "företag". Drar pengar på mobilabonnemanget utan att blinka. Har inte beställt något från dem och inte fått något heller. Men betala 50 spänn - det ska man göra, tydligen. Anmäler till Etiska rådet.