I made an Order for a pair og birkenstock, and they charged med two times. I have proof that the payment has been charged two times, but still the customer service wont give me my money back. It has n... Se mer
Det här tycker kunderna
Utrolig dårlig kundeservice....😬 Fik bestilt den forkerte størrelse og vil sende retur.....DET KOSTER SÅ LIIIGE 275,00 kr Der fulgte godt nok en retur seddel med, men du betaler altså selv...!!... Se mer
Pessimo, mai più e vi consiglio di evitarlo se non volete sorprese nel prezzo finale! La spedizione ha un costo che rende inutile gli sconti dei prodotti sul sito, non indicano in maniera chiara il to... Se mer
Jeg har i to år gerne ville have et par Birkenstock sandaler, men har ikke ville betale priserne i butikkerne. Jeg har desuden længe vidst at man kan få smal og normal vidde + ekstra blød fodseng, hvi... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Order Birkenstock from all over the world. Leading online shop for Birkenstock shoes. Baumhouse GmbH your trusted partner for Birkenstock.
Kontaktuppgifter
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Andra tittade också på
Rigtig billige Birkenstock og levering inden for få dage
Jeg har brugt dem to gange, og begge gange har de været super hurtige ved levering og deres kundeservice var også rigtig god. Kun gode anbefalinger herfra.
Billige Birkenstock og hurtig levering
Jeg bestilte tre par Birkenstock sandaler onsdag morgen og modtog dem fredag over middag - super service og (meget) hurtig levering fra Tyskland.
Jeg kan helt klart anbefale footshopping.com
hurtig og billigt webside!
Bestilte to par birkenstock sandaler til en god pris mandag aften og modtog dem allerede torsdag.
De bliver sendt fra tyskland så ingen told eller gebyr!
Der er tilmed fri fragt :-)
Er fuldt ud tilfreds!
overskuelig webshop og super hurtig levering
Virkelig god webshop med super gode priser. Bestilte et par birkenstock i fredags og modtog dem igår onsdag. Fulgte deres størrelsesvejledning og de passer super godt. Kan varmt anbefales. Næste gang jeg skal kæbe birkenstock bliver det også fra footshopping.com😊
fuld tilfredshed
Jeg har købt flere par sandaler og de kommer ret hurtigt og da Birkenstock - Papillon er et godt kvalitets produkt fejler sandalen absolut intet, priser og levering hænger godt sammen og man kan tit finde et super tilbud til lave priser og jeg vælger at få leveret pakken på mit jon og det fungerer også optimalt så super tilfredshed herfra ;0)
Hurtig levering og billige sko
Har ikke haft nogen problemer overhovedet. Dejligt og nemt
Perfekt.
Hvis man er vild med Birkenstock sandaler, er dette en rigtig god hjemmeside.
De har stort udvalg, siden er på dansk. Priserne er meget billigere end i Danmark.
Fragtfrit og hurtig levering. Har handlet hos dem mange gange, aldrig problemer.
Hvis du er i tvivl om str. mål fødderne og brug deres måle skema.
Suuuper indkøb
Fantastisk. Bestilte varer, der gik tre dage så havde jeg mine varer.
Priserne er ca. det halve af DK priser.
Det eneste der lige mangler, er lidt mere specifik størrelses guide.
Sandaler skal købes ½-1/1 nr. under man bruger til dagligt. Vigtig info synes jeg.
I orden
Bestilte mandag - leverance onsdag med Track and Trace via UPS.
Pakken blev stillet i carporten, så ikke noget med at skulle forbi posthuset. Betalte vha. visa uden problemer. Min bedste anbefalinger!
Hurtigt, enkelt og billigt
Jeg bestilte sandaler mandag, og de blev leveret torsdag. Alt forløb fuldstændig, som det skulle, og der var ingen problemer med at betale med Visa. Jeg vil til hver en tid bruge denne side igen og anbefale den til andre.
Rigtig god service - også når der var bøvl
Har kun roser til overs for denne side. Der var lidt problemer med betaling, men servicen var fantastisk. Leveringstiden i orden. Kan varmt anbefale siden.
Scarpe economiche e veloci
Ho fatto un'acquisto di tre calzature Birkestock in piena estate e temevo per i tempi di consegna che invece sono stati rapidissimi. Questo e il notevole risparmio (dato dallo sconto sulle calzature e dal non avere pagato le spese di trasporto per aver superato nell'ordine 109.0 euro) mi fanno considerare quest'esperienza assolutamente eccellente.
God og billig side, men betalingsproblemer
God side med god service og gode priser, men de havde problemer med betaling med kreditkort. Det virkede nemlig ikke. Der kom bare en fejlmeddelelse hver gang. Det virkede til gengæld med Paypal, så jeg kunne betale, men et problem hvis man ikke har en Paypal konto.
Varen kom hurtigt og uden problemer.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.