Med FOMO får du ro til det, der betyder mest
Bliv medlem af FOMO og bliv en del af vores fynske fællesskab 💙
Du får en rådgiver, der kender dig og dine behov, de bedste dækninger til prisen og muligheden for at dele overskuddet med andre medlemmer.
Vi er en forsikringsforening, som blev stiftet i 1963 med det formål at tilbyde private forsikringer så nær kostpris som muligt.
I starten var det kun for beboere i Svendborg, men i dag kan alle fynboere blive medlem.
Vi dækker alle dine forsikringsbehov
Din forsikring skal passe til dit liv, og derfor er vores forsikringer fleksible, så du kan vælge præcis de dækninger, du har brug for – uden at vi går på kompromis med kvaliteten.
Som kunde i FOMO tilbyder vi dig desuden et attraktivt fordelsprogram med adgang til professionel hjælp inden for en bred vifte af områder, der kan give dig tryghed og overblik.
FOMO tilbyder alle typer forsikringer
Indboforsikring
Bilforsikring
Husforsikring
Ulykkesforsikring
Som medlem hos FOMO får du alle muligheder for betjening. Du kan bruge vores selvbetjening Min side via fomo.dk, hvor du kan anmelde skader, se status på skader og se dine forsikringer. Ønsker du personlig betjening har vi kørende assurandører på hele Fyn, du kan ringe til os på 62 21 44 88 eller komme forbi vores kontor i Svendborg.