Riktigt dålig
Riktigt dålig. Slår på flera kilometer och så är planet på kartan långt före.
Riktigt dåligt.
Flightradar24.com shows live aircraft traffic in the airspace above Europe.
Sverige
Har inte besvarat negativa omdömen
Riktigt dålig. Slår på flera kilometer och så är planet på kartan långt före.
Riktigt dåligt.
Hej, går det att lita på om en flight har blivit cancellerad på Flightradar24 men flygbolaget (Ryanair) har ingen information kring detta?
Flyger ganska ofta inrikes och ibland utrikes. Otroligt synd att den förra PRO-appen stängdes ner då den hade vissa funktioner jag fortfarande saknar. Dock måste jag säga att den nya appen är väldigt funktionsrik och har många nya funktioner som den gamla inte hade. Passade på att köpa Flightradar24 Silver för några månader sedan när en 18-månadersprenumeration gick för priset av 12 månader för ca 140 SEK. Sedan dess har den varit en mycket värdefull flight companion för mig. Med den vet jag om inkommande flyg är sent från inkommande flight, samt att jag kan se historik för både individuell airframe samt för rutten/flighten. Detta har räddat mig flera gånger då jag kunnat omboka i tid om jag sett att det kunnat uppstå problem. Rekommenderas!
Även jag köpte Pro appen i appstore, och fick veta det var 1 köp för dessa funktioner.
Helt plötsligt stänger dom ner appen och öppnar upp en ny för att sedan be om ännu en betalning för funktionerna jag redan betalat för en gång tidigare. Snacka om att pissa era kunder som var med att stötta er från början i munnen. Riktigt äckligt och girigt gjort. Ni borde skämmas. Ni får inte en krona till.

Svar från Flightradar24
Bluffföretag. Köpt deras app utav PRO-versionen för att komma åt alla funktioner. Då la de ner den appen för att sedan öppna en ny med nästan samma namn som måste köpas igen. USELT!

Svar från Flightradar24
Skitbra app om man ska ut och resa eller helt enkelt är intresserad av flyg. Skönt att själv kunna se om planet man ska åka med har landat ännu och mycket intressant data för den som är mer intresserad