Jeg bor i Sankt Jørgens Park og jeg har netop fået afsluttet min renovering i min bolig, og til det vil jeg gerne give en stor anbefaling til FLD A/S, Insta og Brudlykke m.m. for det flotte arbe... Se mer
Det här tycker kunderna
Så absolut 5 stjerner+ til FLD… Efter endt renovering i Sct. Jørgens Park, kan jeg da kun klappe i mine hænder over ledelsen og de søde og hjælpsomme håndværkere… oplevede ingen problemer. Kæmpe ros t... Se mer
Företaget har svarat
Medarbejderne var alle venlige og imødekommende, arbejdet blev udført hurtigt og effektivt. Evt. fejl/ uheld blev rettet til perfektion. Efterfølgende kan det slet ikke anes, at der har været en så om... Se mer
Företaget har svarat
Brug aldrig! Finn L & Davidsen. Vedrørernde udskiftning af Rørinstallationerne. Højbjergvej 137-115 Dårlig håndværk, ingen respekt for beboer/bolig. Elendigt planlagt byggesag, som har taget g... Se mer
Företagsinformation
- www.fld.dk
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Regningen var latterlig
Der blev bestilt en gennemsigt af vores radiatorer i en ejerforening med 12 beboere. Der blev også sagt OK hvis der skulle skiftes stifter (eller pakdåser) når der var et problem med en radiator.
Dette blev næsten udført - vi har stadig et par radiatorer som ikke virker korrekt, men der blev kigget på 21.
Vi får herefter en regning på 65 pakdåser plus 4½ times arbejde.
Der er slet ikke 65 radiatorer i ejendommen, og efter næsten et års back-and-forth med ingen beviser på de her skiftede 65 har vi nu valgt at lave en delvis betaling.
Jeg kan ikke under nogen omstændigheder anbefale dette firma. De vil ganske enkelt forsøge at snyde jer når regningen kommer.
RED som svar på svar: Nej, I har ikke. Hun har aldrig sagt god for 44 pakdåser heller. Slut prut finale. Det er godt nok også noget af en ekstrem ”fejl” med 3x virkeligheden og ingen beviser for udført arbejde til trods. Aldrig har jeg oplevet noget lignende.

Klavs 909 og Claus 574
Klavs 909 og Claus 574
Virkelig kompetente håndværkere, dem må i gerne sende en anden gang.
De hjalp mig med en opgave , der har generet mig længe. Mvh tove Mogensen.

Hurtig og behagelig betjening
Hurtig og behagelig betjening, af Klavs 909.

Har haft besøg af Klavs
Har haft besøg af Klavs - 909, som har været utrolig imødekommende i en forsikringssag. Udover selve sagen, har han også informeret, hvordan man sparer bedst muligt på energien og svarede beredvilligt på de spørgsnmål jeg havde.
Jeg vil hermed meget gerne anbefale Klavs.

Svar från Finn L. & Davidsen A/S
Vi fik besøg af Klavs, montør
Vi fik besøg af Klavs, montør, i forbindelse med vandskade, hvor vi fik en god oplevelse. Han var nem at snakke med og forklarede hvordan det står til, samt gav os nogle gode råd. Tak for besøget 😊

Svar från Finn L. & Davidsen A/S
Har desværre haft æren at have FLD som…
Har desværre haft æren at have FLD som hovedentreprenør på udskiftning af faldstammer og stigstrenge i en ejendom med 100 lejligheder. Det har været et totalt kaotisk forløb uden information fra Deres side.
Der er valgt nogle fuldstændig åndsvage løsninger for rørføring(dette er dog nok ikke FLD’s skyld). Selve udførelsen er dog mildest talt dårlig. Rør sidder ikke lige. Spartling omkring etageadskillelser ligner noget et 5 årigt barn kunne gøre bedre med fugepistol(som man også har været lidt for glad for at bruge)
Første gang der blev tændt for vandet pissede det ud med vand fra rørsamlinger og kvaliteten af det udførte arbejde er generelt virkelig dårligt
Derudover har der været svinet i hele lejligheden og den rengøring vi var blevet lovet var ikke eksisterende (en ældre murer der kører en beskidt klud med noget vand på rundt i hele lejligheden og ridser de gulve der ikke i forvejen var ridsede pga. afdækningen var forurenet med småsten)
Fliser og Terrazzo er repareret med forkerte farver
Jeg har en firkant på min væg i stuen(de oprindeligt ikke havde sagt noget om de skulle ind i) hvor der er malet med en meget hvid farve vægmaling som ikke passer til resten
Jeg kan kun sige at jeg ikke synes de skulle lave noget i private hjem, men du skal have lavet noget i kælderen du aldrig skal se på kan du selfølgelig overveje dem
Mange beboere at der er forsvundet ting fra loft/kælderrum efter at vi har skulle give adgang til de rum
Så det jeg kan sige om dem er:
Dårligt arbejde, ikke eksisterende kommunikation og de har ingen respekt for dit hjem og 8 uger blev til 20 uger og resultatet er værre end da de startede
Jeg kan bestemt ikke anbefale det firma

Svar från Finn L. & Davidsen A/S
Jeg vil gerne klage over, at der er ikke noget at klage over.
Jeg kan kun anbefale FLD.

Svar från Finn L. & Davidsen A/S
No communication and amateur work
No communication and amateur work. They have been fixing the pipes in our building, and started work in our apartment in the beginning of February. What was supposed to be 5 to 6 weeks of work is still not complete. We understand that delays can happen, but it is completely unacceptable to tell us on the day you had promised to be finished, that we could not move back home, and that it would still be another week. This happened multiple times. They are still attempting to fix the mistakes and damage they have caused, which was amateur work at best. Communication is essentially non-existent, and they don't hold themselves accountable anyway. We persistently ask for updates on the situation, and they are only able to give vague updates and timelines. How is it possible to run a business and have such a poor overview of this project? The workers have been disrespectful and rude to me in my own apartment, and are noisy and leave cigarette butts in our courtyard. Look for alternatives if you are considering this company for a project.
Hmm, måske man skulle skifte branche?
1500kr for at konstatere det vi selv vidste i forvejen!!! Kan se det taler sit eget tydelige sprog på linje med den generelle oplevelse.
Elendig kommunikation
Elendig kommunikation - eller nærmere ingen. De er igang med projekt på Frederiksberg og tager ikke ansvar for de ødelæggelser som de forvolder i lejlighederne - og udskyder hele tiden projektet.
Kan ikke anbefale denne virksomhed

Svar från Finn L. & Davidsen A/S
Tænk at være så uforskammet inkompetent
På under en måned har FLD formået uden varsling eller oplysning at slukke for vand, strøm eller begge -til mit kollegieværelse/-køkken seks gange. Desuden har de boret ind i et internetkabel i væggen uden at melde det. Det er mere end en fejl hver tredje dag.

Svar från Finn L. & Davidsen A/S
Firmaet bryder aftale på aftale
Firmaet bryder aftale på aftale. De udviser en ekstrem ligegyldighed overfor kunderne. Er ligeglade med de brudte aftaler. De ødelægger alt omkring sig, og vil ikke reparere det ødelagte, uden man skal slås med dem. De er arrogante og ubehagelige i deres tackling af kunden.

Svar från Finn L. & Davidsen A/S
Firmaet er komplet inkompetent.
Firmaet er komplet inkompetent. De overholder ingen frister. En af firmaet selv udmeldt tidsramme på seks uger for arbejdet, endte med at blive mere end fire måneder. Deres håndværkere er af uhyre ringe standard. De efterlader nøgler siddende i låsen ved arbejdets ophør om eftermiddagen. Malerne klatter maling alle vegne, vvs-erne laver skrupskøre rørføringer, og alt er markant dårligere fungerende end det var inden udskiftningen af samtlige vandrør, og faldstammer. Klager over fejl og mangler ignorereres fuldstændigt.
Meget ærgerlige oplevelser
Anmeldelse i forbindelse med renovering af køkkener på Øresundskollegiet
- Ingen kommunikation mellem arbejdere og ledelsen. Arbejderne viste KUN, hvad de selv havde fået besked på, og det virkede som om, ingen talte med hinanden.
- Dårlig eller ingen kommunikation til beboere. Vi skulle selv ringe og opdage forsinkelser, mangler og brud på løfter.
- Brud på alle varslinger om, hvornår arbejdet skulle foregå. De havde 'glemt' at medregne alle forårets feriedage, da de sendte varsling ud, og arbejdet tog derfor 2 uger længere end de planlagte 3 uger.
- Arbejdet blev fuldført i meget små etaper og over hvad der virker som unødvendigt lang tid. Vi var fuldstændig uden køkken i 30 dage! Det vil sige intet vand, intet afløb, intet komfur, intet bordplads, ingen skabsplads.
- Der var hele tre runder med fejl- og mangelgennemgang. Vi havde lavet en liste til første gennemgang, som de kun ville have mundtligt og derefter IKKE rettede, selvom de sagde, at de ville.
Til gengæld var arbejderne flinke og gjorde et godt stykke arbejde overordnet set.
Hold jer væk
Vil på det kraftigste advare imod Finn L. & Davidsen og deres andet firma VVSPlus. Jeg skulle bare have skiftet et gaskomfur til fast aftalt pris, men det gik helt galt. Jeg blev ringet op af dem og fik at vide, at min gasmåler var utæt og skulle skiftes. I skyndingen var jeg var dum nok til at takke ja til det medfølgende tilbud uden at få en second opinion eller snakke med HOFOR først. Det skulle jeg ikke have gjort, for VVS teknikerne viste sig i bedste fald at være ekstremt inkompetente. Da de havde løjet mig op i hovedet ved at sige, at de ville bære mit gamle komfur ned uden at gøre det, besluttede jeg at kontakte HOFOR, som kom forbi for at tjekke installationen. De var rystede. Installationen var både ulovlig, utæt og brandfarlig, og VVS teknikerne havde heller ikke ikke kunnet finde ud af at indregulere komfuret som ellers er helt standard. Bagefter kunne de af flere omgange heller ikke finde ud af at rette deres fejl. Så deres vurdering af, at jeg skulle have en ny gasmåler, stoler jeg heller ikke på (det begyndte først at lugte af gas, efter at de havde været forbi).
Alt i alt endte det med at tage knap to måneder, før det var færdigt og jeg brugte 10 arbejdsdage på at stå til til rådighed for hhv. dem og HOFOR. Det blev selvfølgelig også meget dyrere, fordi jeg skulle betale for en sikkert unødvendig installation, men det kan jeg jo ikke bevise. Dertil kommer en helt igennem elendig kundeservice, hvor de gentagne gange har ignoreret henvendelser fra både mig og teknikere fra HOFOR. Jeg har sendt en officiel klage til dem men ikke fået andet svar end en rykker for regningen, så nu skal jeg også gennem besværet med at klage til deres brancheorganisation. Jeg sidder tilbage med en klar fornemmelse af at være blevet bondefanget.
Det er et komplet røveri
Det er et komplet røveri. Han satte 2 teknikere og det var kun én, hvad er opstarsgebyr? At bukke sig og begynde at arbejde? vogn? De går til bygningen hver onsdag, så de røver hver kunde, fordi han alligevel skal parkeres der? Han brugte en motorsplit, og det koster mig ekstra? OG HAN LØSTE IKKE PROBLEMET, så det var half pirs vel? eller hvad?men var det min strøm der blev brugt? er det ikke en del af deres arbejdsredskab??og man betaler Lovpl. kvalitetssikring iht. lovbek. 988? hvorfor? Det burde være en del af jeres pligter ikke mine! Sikke tyveri! det er at kaste op. Jeg sætter ikke nul, fordi det ikke er muligt.
bedste byggekvalitet til dato.
Det her må siges og være et professionelt firma, med ordentlige imødekommende håndværkere. Som bygger deres arbejde på kvalitet. Vi har netop i vores Andelsboligforening, fået udskiftet forbrugsvands rør og faldstammer over det hele og det gik simpelthen bare så godt og smerte frit. Vi er blevet så glade for FLD, at vi nu vil indhente tilbud fra dem på en service aftale, der bygger på kvalitets sikring af vores ejendom på fremtidig basis.
De bedste hilsner og igen mange tak fra hele bestyrelsen i A/B Englandsvej
DET, er kundeservice
Jeg ringet til Finn L & Davidsen da jeg stod med et problem med et afløb. Max som jeg snakket med, sendte med det samme en dygtig kompetent medarbejder, som klaret opgaven og fik løst mit problem. DET er kundeservice. Stor ros til både den gode kundeservice fra ledelse og medarbejder.

Svar från Finn L. & Davidsen A/S
Ok service og flinke vvs’er
A/B ved Fuglebakken har gennemgået en større renovering af faldstammer,afløb,vandrør m.m.
I min lejlighed er arbejdet udført uden større problemer.
Der var nogle mangler,som er blevet udbedret, og de resterende bliver udbedret nu.Der har været en meget fin kommunikation mellem undertegnede og Johnny,som
har svaret telefonen næsten hver gang, og/eller har ringet tilbage, når han kunne se, at jeg havde ringet.
De VVS’ere jeg har mødt i lejligheden og i opgangen,
har været flinke og hjælpsomme.
MVH B.Ekstrand 109

Svar från Finn L. & Davidsen A/S
Hvis vi kunne give nul gjorde vi det.
Hvis vi kunne give nul gjorde vi det.. magen til sløseri skal man lede længe efter.. hvis i skal have skiftet toilet skal i lade vær med at kontakte dette firma, da i godt kan regne med at det tager 17 hverdage
Men det var jo en forsikringssag så der skulle vel nogle penge i kassen føj…
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.