Det här tycker kunderna
wij hebben een totale fitnessroom laten inrichten door deze gasten. in 1 woord geweldig! eerst hebben ze geluisterd naar onze eisen en toen een mooie offerte opgesteld. Ook zijn we nog persoonlijk in... Se mer
Door onbekende reden kunnen we geen bestelling plaatsen, Als we op afrekenen drukken gooit hij het winkelmandje steeds opnieuw leeg??. Helaas kunnen we geen gebruik maken van de site.. Erg jammer
heb diverse malen wat besteld bij fitnessmerken.nl en elke keer werd ik ontzettend behulpzaam geholpen. ze hebben veel op voorraad en geven goed advies via zowel chatten als bellen. Ze hebben heel ve... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Fitnessmerken, fitnessapparatuur met crosstrainers en hometrainer, fitnesswinkel met spinbikes, roeitrainers en krachtsport, voedingssuplementen en medisch advies
Kontaktuppgifter
Top!
Makkelijke website, je wordt meerdere malen keurig op de hoogte gehouden van je bestelling via email en de levering was (ook in corona-tijdperk) bijzonder snel! De bezorger had na een briefje op de deur ook alles netjes achterom gebracht en naast de deur gelegd. Kunnen veel andere bedrijven nog wat van leren. Vanaf nu koop ik enkel bij jullie.
Van aankoop tot levering gewoon top
Van aankoop tot levering gewoon top. Ze hebben mij netjes gemaild over de procedure, de factuur. Geen op of aanmerkingen zeer tevreden.
Eerlijk en betrouwbare winkel
Eerlijk en betrouwbaar, dat is deze webshop! Fitnessmerken.nl is zeker een winkel om meer aankopen te doen! Heb hier meerdere fitnessartikelen besteld, volgende dag in huis en gratis geleverd! Fitnessmerken, ga zo door!!
Top bedrijf
Snelle levering, goede service. Duidelijke communicatie en komen hun afspraken na! Ik kom hier zeker weer
Bestelling geplaatst word morgen…
Bestelling geplaatst word morgen geleverd, s'avonds email ,niet in voorraad. Gebeld naar Nederland sorry zijn allemaal weg maar we hebben nog 1 showroom model en dat kunnen we wel tegen morgen leveren met een korting (okay voor mij) Volgende dag bellen we gaan u dat showroommodel niet kunnen leveren morgen we gaan eerst een controle doen in de hoofdzetel .... heu ..... rare werking heeft 4 winkels en een hoofdkantoor en dan voor deze idiote wijze kiezen . Waarom niet rechtstreeks uit de winkel ???? veel woorden en telefoons naar daar en eigenlijk goed voor de zot gehouden, maar heb nu een veel betere ligfiets besteld bij beter sport.be voor bijna 100 euro minder (met vliegwiel van 10 kilo)als dat van fitnessmerken en fitnessapparaat.nl enz
als antwoord op fitnessmerken 1 dit hadden jullie direkt moeten laten weten en jullie antwoord was toch moest van wnkel naar hoofdkantoor voor controle en levertijd onbekend (terwijll het voor mij niet hoefde en direkt van de winkel naar mij te sturen had toch garantie of toch niet )

Svar från Fitnessmerken
Perfect en snelle levering!
Vandaag besteld en de dag erna in huis. En qua prijs de goedkoopste die ik heb kunnen vinden. thanxss!

Svar från Fitnessmerken
Goede snelle duidelinke bezteling kunnen doen
Snelle levering en niet duur

Svar från Fitnessmerken
veel keuze en snelle levering
deze shop heeft in mijn ogen alles voor de ware fitnessliefhebber! ik ben personal trainer en schaf hier alles aan. altijd vriendelijk snel en correct. dus voor zowel fitnessapparatuur als fitnessartikelen ga ik naar fitnessmerken.nl. trouwens ook een keer in 1 van de winkels geweest en dat was ook een goede ervaring; kun je even de artikelen bekijken en daar aanschaffen en direct meenemen.

Svar från Fitnessmerken
snelle levering en uiterst vriendelijke klantenservice
mijn bestelde productwerd snel geleverd en ook kreeg ik snel antwoord op vragen. Ook de juiste/goede antwoorden trouwens:-) Dus ik koop hier zeker weer!!
gewoon een top ervaring
een eerlijk bedrijf, snel en doet wat het zegt.
De chatfunctie is snel en erg effectief. Meteen een eerlijk en deskundig advies.
Bij "problemen" erg goed en snel bereikbaar.
een aanrader.
goede apparatuur voor fysiotherapeut
meerdere malen in de Fitwinkel geweest en ook via de webshop apparatuur besteld. veel keuze, goede service en aardige en deskundige medewerkers. Doorgaan maar!
Snelle levering deskundig advies
Om 21.00 uur s avonds advies gevraagd over een crosstrainer , direct te woord gestaan door zeer vriendelijke en deskundige klantenservice medewerker en volgende dag bestelling in huis!!
Heel goed!
Diverse bestellingen geplaatst. altijd aardig personeel en snelle levering. als ik iets bestel wil ik het ook snel in huis hebben en dat gebeurd hier. Dus ik kom snel weer terug!!!
Verschrikkelijke snelle levering
Rond 22:00 's avonds besteld en de volgende dag al in huis.
Spullen netjes geleverd, geheel volgens verwachting !
Snel en goed!
Na een lange oriëntatie heb ik bij fitnessmerken een mooie loopband gevonden. Nog even gebeld en deze was direct uit voorraad leverbaar. Ook nog wat goede tips gekregen. Besteld en volgende dag in huis! Heel netjes!
eindelijk de juiste gevonden
Zocht al heel lang nieuwe handschoenen elke andere ging al snel kapot
Fitnessmerken heeft wel een hele ruime keuze en zeer goede prijzen en
natuurlijk een snelle levering zodat ik mijn oude weg kon gooien.
fitness spullen
het prettige aan fitnessmerken vind ik dat je hier alles op het gebied van fitness kunt bestellen. Mijn laatste bestelling was een halterbank, een tanktop, eiwitten en een dubbel trimwiel. Lekker snel in huis dus kon direct aan de slag met trainen!
Goed goed!!
Goed goed! Veel keuze en snel in huis !! Grote voorraad!! Fitness specialisten gaven ook goed advies!!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.