Meget uhygiejnisk. Borde og hele kanten rundt om buffeten var klistret..( Nok fra en meget dårlig lakering ) Dårlig udvalg af fisk.Slet ikke hvad man forstår ved en fiskerestaurant..Alt for oprekla... Se mer
Det här tycker kunderna
Ikke pengen værd , alt for meget tilbehør i dårlig kvalitet. Mange røgvare og sild , det var mere en frokostbuffet, savnede lækre friske fiske retter., der ikke var pakket ind i panering eller mayonn... Se mer
Vi har de forventet der var forskellige slags fisk bl.a helleflynder, røget laks mm. Der var forskellige fiskesalat, men med eget mayonnaise i, den smørstegte rødspætte file var tør. Der var me... Se mer
FANTASTISK STED🤩 VIRKELIG et besøg værd. Virkelig lækker og frisk KÆMPE aftenbuffet, med alt hvad hjertet begærer. Personalet er super obs på gæster og på der intet skal mangle hverken af mad ell... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Fiskehuset Bogense tilbyder friske fisk, lækre røgvarer fra eget røgeri samt fiskebuffet.
Kontaktuppgifter
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Vi forventer at vi skal til ålegilde og…
Vi forventer at vi skal til ålegilde og fik de sidste pladser, men der var ingen ålegilde 😢og vi fik heller ikke besked på det var aflyst 😬 men fik serveret ål med kartofler og persillesovs og 2 store sodavand, men de første hold ål var knas tørre,men til en pris på 748 kr ville vi meget hellere have haft buffet 😮💨
Desværre en skuffende oplevelse hos…
Desværre en skuffende oplevelse hos Fiskehuset i Bogense. Jeg havde forventet bedre kvalitet og service, men oplevelsen levede ikke op til mine forventninger. Det er ikke et sted, jeg har lyst til at besøge igen, og jeg vil derfor ikke anbefale det til andre.
Meget uhygiejnisk
Dårlig udvalg af fisk.Slet ikke hvad man forstår ved en fiskerestaurant..Alt for opreklameret..Ikke pengene værd.. Alt for mange kunder til den lille buffet.
Kommer der ikke mere.
All incl arrangement for min mor
All incl arrangement for min mor. Fantastisk buffet og betjening.
Tak til alle de unge mennesker der var ansat for god og venlig behandling. 👍🏼👏🏼👏🏼👏🏼😊
Lidt skuffende
Der var meget at vælge imellem.
Jeg vurderer at prisen er i overkanten i forhold til k altet og forventninger.
Personalet var flink og hjælpsomt.
prisen er for høj for det der er det lever ikke op til den pris
fint sted med ikke mad der bør spises af menisker tarm i de jomfru hummer de har sand i muslinger og en gennem rodet tag selv borg det er ikke det de udgiver sig for prisen er for høj for det der er det lever ikke op til den pris
Flask prissætning
De skilter med en pris, ude på skiltet ved indgangen. Og man skal betale en anden pris, inden ved baren. når man gør dem opmærksom på dette, ved de det godt og nægter at at give mig differencen tilbage
Ikke pengen værd
Ikke pengen værd , alt for meget tilbehør i dårlig kvalitet. Mange røgvare og sild , det var mere en frokostbuffet, savnede lækre friske fiske retter., der ikke var pakket ind i panering eller mayonnaise.
Ingen servering man skulle betale på forhånd og selv hente sine drikkevare. Det minder meget om et cafeteria.
Vi købte en mini buffet til 6 personer…
Vi købte en mini buffet til 6 personer til ca. 100 kr pr. person i går.
Sikke en fantastisk oplevelse🤩🤩🤩.
Det smagte fantastisk godt, og jeg kan varmt anbefale jeres buffet til alle.
Der var så mange skønne ting at vælge imellem🤩. Og vi blev godt mætte allesammen😋😋😋🤩.
Marianne aJensen
Endnu en dejlig aften
Endnu en dejlig aften, virkelig dejlig fiskebuffet.
Dårlig oplevelse af tapas
Min kæreste og jeg havde bestilt en tapas som take away, men oplevelsen levede desværre slet ikke op til forventningerne og var på ingen måde pengene værd.
Maden smagte generelt ikke godt og virkede meget smagsløs og kedelig. Det mindede mere om en simpel fisketallerken end en tapasoplevelse, og der manglede både variation og omtanke i sammensætningen.
Der var heller ikke noget reelt tilbehør, der kunne passe til brød, hvilket gjorde helheden endnu mere skuffende. Det hele virkede lidt tilfældigt og uden fokus på smag eller helhedsoplevelse.
Vi havde forventet en hyggelig og velsmagende oplevelse, men endte i stedet med en meget skuffende oplevelse, hvor kvaliteten slet ikke levede op til prisen.
Fiskehuset i Bogense var en virkelig…
Fiskehuset i Bogense var en virkelig skøn oplevelse påskedag. Maden var helt i top – frisk fisk, flot anrettet og med masser af smag. Man kunne tydeligt mærke, at der er fokus på kvalitet og gode råvarer.
Stemningen var hyggelig og afslappet, og personalet var både venligt og imødekommende, hvilket gjorde besøget ekstra behageligt. Servicen var god uden at føles påtrængende, og man følte sig virkelig velkommen.
Alt i alt en meget positiv oplevelse, som jeg varmt kan anbefale til andre, der er i området og har lyst til lækker fisk i hyggelige omgivelser.
Kan ikke anbefales
Kan ikke anbefales.
Blev placeret i et skur og service eksisterer ikke.
Skøn mad i skønne omgivelser
Som altid fantastisk venligt personale og fantastisk mad.
God service og 2 fiskefiletter så…
God service og 2 fiskefiletter så sprøde at englene sang😋
Vi har lige spist ugens nemme ret uge 6…
Vi har lige spist ugens nemme ret uge 6 fra Fiskehuset. Det var sådan en god oplevelse. Smagte fantastisk og nok til 2 personer for kun 135,- Kæmpe succes - det køber vi helt sikker igen.
Julefrokost take-away var en kæmpe…
Julefrokost take-away var en kæmpe overraskelse. Alting var velsmagende, friskt og pænt. Praktisk arrangeret og lige til at sætte på bordet.
Anmeldelse af Fiske Tapas
Min kæreste Linda og jeg besluttede os for at vi skulle hygge os med lidt godt lørdag aften.
Vi havde læst at Fiskehuset lancerede en ny fisketapas til 2 personer til kr. 275.
Vi handler hver uge i fiskebutikken, hvor vi køber frisk fisk. Så jeg bestilte fisketapasen og hentede den lørdag middag, Jeg spurgte ekspedienter hvad der var i. Hun havde ikke nogen seddel, men gennemgik venligt indholdet med mig. Der var bl.a. marinerede sild og fiskefrikadeller. Hun havde lidt besvær med at se hvad der var i de forskellige rum på platten fordi der var meget pyntegrønt der dækkede i mange af rummene.
Glad begav jeg mig ned i Meny og købte en flaske snaps, for det skal man da have når man hygger sig med en sildemad.
Vi dækkede bord og fik hældt snapsen op.
Vi fjernede noget af det grønt der lå oven på sildene sammen med lidt rødløg. Nede i bunden fandt vi 3 små stykker marineret sild. Der var lige nok til en enkelt skrabet sildemad. Der var ikke andet end de par stykker rødløg til, så jeg hentede lige capers ude i køleskabet for lige at løfte stemningen lidt.
Da der kun var sild til en person, ofrede jeg mig og Linda fik silden. Som trøst tog jeg en ekstra snaps.
Mens Linda spiste en fiskefrikadelle med lidt remoulade (der fulgte et meget lille bæger med remoulade med), så tog jeg et stykke varmrøget laks, som var ganske fortrinlig med lidt dressing, som var i et bæger af samme størrelse som remouladen.
Næste punkt var så æg og rejer. Efter at have gravet igennem julepynten igen fandt vi 2 små halve æg.
De var pyntet men 2 bittesmå krebsdyr på størrelse med en fjordreje og dertil 1 pilselv reje til hver. Det var godt nok fattigt.
Næste ret pebermakrel. Igen skulle der fjerne julepynt. Der lå 2 stykker. Det ene var ok, men det andet var blot det yderste stykke af halen, hvor der var mere skind end kød og kødet var tørt og uspiseligt.
Mismodet havde nu nået uanede højder så vi blev enige om at gennem gå resten af platten inden vi valgte at spise videre.
Der var 2 små sliderboller og da vi kiggede ind i dem, fandt vi en skive røget laks #hurra# Problemet var bare, at lakseskiven var tynd og på størrelse med en 5 krone – så dem sprang vi over.
Så var der røget smørfisk, det så ok ud, men vi synes vi havde fået rigeligt med røget fist så det sprang vi også over.
Endelig var der rejesalat. Det var en meget stor portion, mindst 200 g, så den spiste vi noget af. Den havde mange rejer i og var god, men der var nok til 4 personer (var det et forsøg på at kompensere for de små mænger i de andre rettet?)
Det sidste vi kiggede på, var et lille bæger med noget, der af ekspedienten blev beskrevet som seafood salat. Det var et bæger som med min bedste vilje kun var nok til 1 person, så den sprang vi også over.
Endelig nåede vi frem til desserten. Den bestod af 2 små stykker kage (ikke chokolade) og 2 friske hindbær. Virkeligt overdådigt!
Platten bar som helhed præg af, at der var anvendt de rester man havde til overs fra den buffet man havde serveret i restauranten.
Vores hyggeaften blev en total fiasko og humøret var ødelagt resten af weekenden.
Med god vilje kan jeg højst give 1 stjerne. Jeg kan absolut ikke anbefale Fiskehusets mad ud af huset.
Dårlig betjening mm
Det er desværre sidste gang vi kommer på denne restaurant.
Har været der mange gange, men da vi kom tre veninder den 14 august blev vi mødt af en sur og uoplagt tjener.
Maden var desværre kedelig, smagte ikke af noget.
Stor skuffelelse, da der hverken var friske rejer eller frisk laks.
Hvad er ikke fiskerestaurant uden disse to alm. Fisk?
Undertegnede købte en stor cola, uden brus. Det gjorde jeg opmærksom på, men fik at vide at patronen var blevet udskiftet. Det kan da godt være, men hvornår?
Jeg spurgte efter isterninger, men det brugte de ikke!!
Dig så vi senere, da personalet holdt pause, at de sad og drak sodavand med isterninger!!
Øv også, så mange penge, dårlig betjening og ikke det store udvalg.
Mvh. Vibeke Lyngbo
Fiskehuset Bogense kan klart anbefales
Vi var 20 gæster som bestilte minibuffet og toppede med hummersuppe.
Maden smagte rigtig dejligt og særlig hummersuppe kan anbefales.
Anretningen var flot og indbydende.
Og prisen var helt fair.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.