Banner for Fietsvoordeelshop - Ridderkerk

TrustScore 5 av 5

Nijverheidstraat 2, 2984 AH Ridderkerk, Zuid-Holland, NL

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Afgelopen maandag 27/7 2026 is mijn fiets gestolen. Gelijk aangifte bij de politie gedaan, andere dag cotact met Fietsvoordeelshop Ridderkerk, werd super geholpen door Peter, dinsdag al een nieuwe fie... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Levertijd was erg lang zou 14 dagen zijn werden 2 maanden , voordeel was dat fiets goedkoper was geworden

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vriendelijk professioneel hupzaam en ervaring medewerkers. Ik ben heel erg blij hoe ik behandeld ben en hoe mij fiets in super snel tempo hebben goed gemaakt. Ik raad aan iedereen om gebruik te maken... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top service . Geheel gratis mijn oude fietsmandje gedemonteerd en op mijn nieuwe mandje( gekregen van de buurvrouw) dus niet bij hun gekocht op mijn andere mandje gemonteerd .ik heb al eerder goede er... Se mer

Företagsinformation

1. Cykelaffär

Om Fietsvoordeelshop - Ridderkerk

Skrivet av företaget

Vind de fiets die perfect bij je past

Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.

Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.

Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen

Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.

Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.

Bekijk onze acties

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

4 092 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bij een paar fietsenzaken gevraagd…

Bij een paar fietsenzaken gevraagd waarom de electrische fiets met voorwielmotor herrie maakt en 2 ondersteuningen werkten prima. Hoger reed de fiets niet harder. Werd een nieuwe voorwielmotor geadviseerd. Kosten tussen de 500 en 600 euro.
Bij de fietsvoordeelshop gaven ze aan door het geluid dat het vast de stroomkabel was die sluiting maakte. Ze hadden gelijk en de fiets is voor 50 euro gemaakt. Raad iedereen aan om hier advies te vragen. Kom zeker terug volgend jaar een nieuwe fiets.

19 juni 2026

Mevrouw van der Waal

Bij het eerste bezoek waarbij georiënteerd werd op een fiets, werd er al van goed duidelijk advies voorzien. Niet proberen de duurste aan te smeren maar de fiets die zou voldoen aan mijn gebruik. De fiets werd zo meegegeven voor een uitgebreide testrit. Geen rondje in de winkel maar echt op de openbare weg. De aflevering van de fiets ging met net zoveel geduld als bij het adviseren van het type fiets. De fiets werd netjes op maat afgesteld en wederom eerst een proefrit maken.
Nog even een goed slot erbij.
Al met al heel tevreden.

16 juni 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dank voor de hulp na het verliezen van fietssleutels

Ik wil de heren van Fietsvoordeelshop Ridderkerk heel erg bedanken voor hun inzet! Tijdens de avondvierdaagse was mijn dochter van 11 haar fietssleutels verloren. Omdat onze fietsen aan elkaar vast stonden met kabelslot, zat er niets anders op dan nog eens 2,5 km naar huis te lopen. De fietsen moesten wel van elkaar worden verwijderd om ze thuis te krijgen dus dat was een uitdaging. Ik had namelijk wel een reservesleutel van haar fiets,maar niet van het kabelslot dat ook was bevestigd. Ik heb Fietsvoordeelshop om hulp gevraagd en de heren hadden voor mij de oplossing. Er kwam een medewerker naar de locatie van de fietsen en het kabelslot is verwijderd zodat de fietsen weer loskwamen van elkaar. Op deze manier konden de fietsen weer mee naar huis. Mijn dochter vertrok op de fiets en omdat ik met de auto ter plaatse was werd aangeboden om mijn fiets met de bedrijfsbus thuis te brengen. Wat een service!! Heren, hartelijk dank voor jullie inzet!

2 juni 2026

Fijne service

Goede service gekregen.Van begin tot eind.
Mijn eerste elektrische fiets.Alles goed uitgelegd door de verkoper.Heel fijn!!

11 juni 2026

Fijne medewerkers

Fijne medewerkers, die alles uitleggen en je mag meerdere fietsen proberen. Maar ook altijd goed geholpen door de medewerkers van de werkplaats.

14 juni 2026

Zeer fijn geholpen

Vorig jaar lente een mooie lovens gekocht, heel goed geholpen (door de man met de nike air max, ik weet zijn naam niet) met Rotterdamse nuchterheid, daar hou ik van. Meerdere modellen en merken uitgeprobeerd op de weg. Ook snel geleverd en netjes afgeleverd, omdat ik twijfelde of ik naar huis zou fietsen of de fiets in de bus meenam was alles erop gemonteerd en de accu ook opgeladen. Een week later helaas een probleem met een kapotte versnelling, maar ook dat heel snel en goed gerepareerd. Nog later een kapotte regenhuif, bij het langskomen kreeg ik meteen een nieuwe mee. Gewoon top! Ik heb er heel veel plezier van!

5 juni 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.