Banner for Fietsvoordeelshop - Heerenveen

TrustScore 5 av 5

Bokslee 10, 8447 DM Heerenveen, Friesland, NL

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kon ivm vakantie de fiets pas 1,5 week na bestelling ophalen en dat was geen enkel probleem. Hoefde ook pas ter plekke te betalen. Ik werd in de winkel supergoed geholpen en mocht ook nog 1,5 uur ee... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Geweldige service bij aankoop fiets. Vakkundig personeel en ze nemen alle tijd voor je. Een aanrader voor iedereen die een fiets wilt kopen.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Slechte ervaring Personeel helpt ondertussen andere klant en gaat daarna gewoon met collega staan praten En als je dan na 15 minuten weggaat krijg je te horen dat hij net zou komen helpen Beet... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer positieve ervaring. Ik had een fiets op het oog en kreeg hier uitgebreide informatie over mbt de mogelijkheden en kon een proefrit maken. Ook hulp bij het uitzoeken van een telefoon houder /... Se mer

Företagsinformation

1. Cykelaffär

Om Fietsvoordeelshop - Heerenveen

Skrivet av företaget

Vind de fiets die perfect bij je past

Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.

Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.

Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen

Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.

Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.

Bekijk onze acties

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

4 154 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Goed advies gekregen

Goed advies gekregen , ik kwam voor een heel ander merk dan waar ik in overleg met de verkoopadviseur uiteindelijk voor heb gekozen.
Veel keus , mooie frisse zaak en een hele geduldige adviseur met duidelijke uitleg, vooral rekening houdend met mijn leeftijd, waarbij al die moderne snufjes niet in 1x zomaar duidelijk is!

15 augusti 2026

Wat een fijne service

Ik werd in de winkel supergoed geholpen en mocht ook nog 1,5 uur een e-bike lenen om mijn portemonnee op te halen die ik had laten liggen.
De fiets werd keurig afgesteld en het was al met al een vrolijke onderneming.

5 augusti 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Uw werknemer heeft alles uit de kast…

Uw werknemer heeft alles uit de kast gehaald om ons de werking van de electrische fiets uit te leggen. Vakkundig en geduldig onze vragen beantwoord met de nodige tips.
Wat een fijne service!
Zelfs geholpen met het aanpassen van de klembeugels op onze fietsendrager. Met daarbij weer tips!
Wij zijn dik tevreden.

1 augusti 2026
Omdöme utan inbjudan
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De moeite die de werknemer deed om ons …

De moeite die de werknemer deed om ons vertrouwd te maken met de nieuwe fietsen. Het geduld bij de uitleg en waarmee hij onze vragen beantwoorden. De tips die hij ons mee gaf. De fietstassen die we kochten werden uit de verpakking gehaald en de uitleg daarbij en compleet geïnstalleerd op de fiets.
De hulp die hij gaf bij de fietsendrager!
We kunnen alleen maar lovend zijn.

1 augusti 2026
Omdöme utan inbjudan

Goed geholpen

Goed geholpen. De verkoopster neemt alle tijd voor mij. Duidelijke uitleg en tips. Niets is teveel.

18 juli 2026

Aanschaf fiets

Netjes ontvangen. Medewerkers waren behulpzaam en gaven goede adviezen. Prijs is prima en fiets is volgens afspraak afgeleverd.
Tevreden!

24 juli 2026

Zeer positieve ervaring

Ook hulp bij het uitzoeken van een telefoon houder / koppeling app
Bij het ophalen van de fiets bleek de fiets niet op onze fietsendrager te passen en konden we een fietsendrager van de winkel lenen. We werden daarbij vakkundig geholpen.
Zeer vriendelijk en deskundig personeel!

18 juli 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.