Der var blevet bestilt vogn til studenter gilde, hvorfor skal man så vente 30 minutter på en skide bøfsandwich. Kraftedme for dårligt.
Det här tycker kunderna
0 stjerner herfra. Han dukkede aldrig op. 60 sultne gæster måtte selv hente pizzaer. Øv!
Ja vi havde booket ham til min mors mindehøjtidelighed i juni 2022, og som andre betalt depositum og ikke hørt noget.. Indtil at jeg fik fat på ham i foråret 2023 og han lovede pengene kom tilbag... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Lej en Pølsevogn - Det er altid en succes! Pølsevognen der gør forskellen kommer naturligvis fra Festvognen FætterGuf - Vi sikrer at dit arrangement bliver husket! Klik er og få et godt tilbud på leje af en pølsevogn til din festVi kører ud med vores pølsevogne til både firma-arrangementer og private fester. Uanset anledningen; om du skal holde rejsegilde, firmafest, julefrokost, reception, indvielse, bryllup, jubilæum, åbent-hus, barnedåb, kobberbryllup, salgsmesse, produktpræsentation, informationsmøde, konfirmation, rund fødselsdag. Eller en belønning for en god indsats af medarbejderne. I bestemmer anledningen, så kommer vi med pølsevognen. Eller flere pølsevogne, så det passer netop til Jeres arrangement - Har I festen, så har vi pølsevognen!
Kontaktuppgifter
Værkstedsgården 1, 2620, Albertslund, Danmark
- info@festvognen.dk
- www.festvognen.dk
0 stjerner herfra.
0 stjerner herfra.
Han dukkede aldrig op.
60 sultne gæster måtte selv hente pizzaer.
Øv!
Der var blevet bestilt vogn til
De var fulde da de kom
De var fulde da de mødte op. De råber også meget grimme ord af hinanden. De kastede også deres vare i vogne. De ødelagde 1 hæk, 2 buske, en mur og en port. Please lad være med at brug dem til noget. Ikke en gang at kører bil. Fordi deres kort har de nok ikke mere.😡😡
Vi var til sommerfest i Greve og der…
Vi var til sommerfest i Greve og der havde de lejet pølsevognen .
De stod og fjernede mug på brødet og lod som ingen ting og gav alle folk mad 😳
Dressingen var sur og gammel og alt var så ulækkert. Hvis jeg bliver syg så kontakter jeg Fødevarestyrelsen !!!
Jeg har arbejdet for Jørgen
Jeg har arbejdet for Jørgen!
Og den mand er en kæmpe fusker
Hans is var for gammel hans mad blev gensteget flere gange
Hans far spiste direkte fra panden svedte i maden og vasker ikke hænder
Jeg kunne brække mig over ting jeg har set ! Læret var proppet med fluer og sprut flasker! Ja Jørgen drak og var kamp stiv imens han betjente kunder !
Til jer der er blevet taget i numsen på rolig han tog også sine ansatte i numsen og betalte dem ikke løn samt Holdte sine aftaler..
Og skylder en hel masse penge væk og har fået aflåst sit lær flere gange pga han ikke betaler men han har bare brudt ind..
Ved alt strøm har været slukket i 3 uger hvor han stadigvæk solgte ud af sine pølser osv .. Så brug aldrig den mand han fortjener at komme over knæet ..
KAN IKKE ANBEFALES
Indtil at jeg fik fat på ham i foråret 2023 og han lovede pengene kom tilbage, men vi har ikke set dem, og nu har han åbenbart lukket sit nummer og skredet ud af landet..
Idiot..
Farvel til natmad og 2500 kr.
Bestilte pølsevogn til 50 gæster og betalte depositum på 2500 kr. Dagen før festen, ringede jeg lige for at sikre mig, at alt var ok. Efter mange forgæves opkald, lykkedes det mig endelig at komme i kontakt med en herre, som sagde, at ordren var to år gammel!? Læs = ingen pølsevogn på vej. Jeg sendte ham en kopi af min kontrakt, hvor årstallet var 2023, og så lovede den iøvrigt ret uforskammede herre at undersøge sagen. Ejeren af firmaet er åbenbart draget til Kina og kan ikke kontaktes direkte. I stedet har han komplet uanende personale til at "håndtere" sit rod. Heldigvis kunne en langt mere tjekket konkurrent (Pølsesmeden) stille med en vogn med blot en dags varsel. Mens jeg venter på sikkert ikke at få mit depositum tilbage, er mit klare råd til alle, der ønsker en pølsevogn til deres fest: Gå i en stor bue udenom dette firma.
0 stjerner - FORFÆRDELIGT
Ville egentlig helst give 0 stjerner
Håber ikke der er andre der nogensinde booker Jørgens pølsevogn. Vi havde en forfærdelig oplevelse hvor samtlige aftale blev brudt - bl.a.:
⁃ De kom to timer for sent og gav ikke besked. Det var først efter 15 opkald at vi kom igennem og fik der besked på at de forsinket.
⁃ Maden var brændt på
⁃ De havde du fundet en nødløsning, hvor ejerens far serverede maden, hvilket virkede til at være noget han aldrig gør.
⁃ Han var ubehøvlet overfor flere at vores gæster (bl.a. ved flere gange, at provokere dem som spiste vegetarisk og skælde en gæst ud i forhold til hygiejne)
⁃ Der blev ikke serverede det rigtige mad til nogle af vores gæster og vi måtte derfor kører ud og købe det selv. De måtte vente yderligere 45 min på mad.
Book IKKE denne pølsevogn. Der findes mange andre der har styr på det.
Tirsdag d 9.august havde vi sølvbryllup…
Tirsdag d 9.august havde vi sølvbryllup og bestilt fætter guf.
En kæmpe succes alle gæster roste betjening pølser hotdogs bøfsandwich.
Fætterguf havde en go dag sammen med os og gæsterne munter hurtig betjening.
Tak fætter guf Jørgen. Hilsen Tove og Jørgen bræmer. Ølstykke
Lad være med at bestille/kommunikere…
Lad være med at bestille/kommunikere med festvognen. De har for travlt og vender ikke tilbage på mails trods løfte om at vende tilbage.
Helt igennem dårlig oplevelse!
Brændte os ved min datters konfirmation…
Brændte os af ved min datters konfirmation med 40 mennesker.. brug ikke dette firma 😡😡
Super god service og søde personale
Super god service og søde personale . Maden var som vi havde bestilt 😁 kan sagtens anbefales
Jeg fraråder ALLE at booke FætterGuf pølsevogn
Helt igennem dårlig oplevelse.
Jeg vil fraråde ALLE at booke FætterGuf Pølsevogn. Virkelig elendig service, elendig planlægning og så er Jørgen Thelin ikke til at få fat i. Særligt ikke på mail.
Ringer man til ham lover han guld og grønne skove, men han holder intet af det han lover.
Jeg havde forsøgt at få en aftale stablet på benene med ham da jeg skulle holde en fest og synes det ville være sjovt med en pølsevogn.
Han havde sendt mig et tilbud som jeg havde underskrevet og jeg fik så besked på, at vente på en bekræftelse fra ham, inden jeg kunne regne med en aftale.
Jeg ventede og ventede og besluttede mig så for at skrive en mail til ham.
Intet svar.
Jeg skriver endnu en mail hvor jeg gør opmærksom på, at hvis jeg ikke hører noget fra ham, bliver jeg nødt til at booke nogle andre, da vi skal have planlægningen i orden.
Stadig intet svar.
Jeg finder derfor en anden løsning.
Da jeg så holder min fest, dukker der pludselig to mennesker op som siger at de kommer fra FætterGuf pølsevogn og de har fået at vide af Jørgen Thelin at de skal ud og servere til mit arrangement.
Dog uden at jeg har overført nogle penge eller har fået en bekræftelse fra Jørgen Thelin, trods mine mange forsøg på at få kontakt til ham.
Jeg beder dem om at gå igen, da vi jo har fundet en anden løsning, hvilket de accepterer efter noget snak frem og tilbage.
Efter jeg har læst de andre anmeldelser herinde, er jeg da også glad for, at jeg ikke fik FætterGuf pølsevogn ud at servere til min fest.
Deres mad lyder til at være ligeså dårlig som deres serviceniveau.
Dårlig og helt enormt uprofessionel oplevelse.
En helt igennem dårlig oplevelse.
Jeg var gæst ved et arrangement, hvor værtinden siger der er hotdogs og der er tilkøbt røde pølser og popcorn alt sammen ad libitum i 2 timer.
Da jeg spurgte efter en rød pølse lød svaret: så må du en tur på Rådhuspladsen….
Popcorn? Nej det har vi ikke med….
Det er ikke i orden.
Første hotdog…som så var en ristet, da det var det eneste der var, den var ok men heller ikke mere…
brødet var ikke varmt og pølsen var kun lun. Det skal siges jeg var en af de første der fik serveret.
Dumsmarte bemærkninger fra begge pølsemænd, der totalt manglede situations fornemmelse. Det var efter en bisættelse og det var der blevet gjort opmærksom på dagen før.
Efter en time prøver jeg hotdog nummer to, hvor jeg beder om kun ketchup og ristede løg.
Pølsemanden/Jørgen har en privat samtale med en gut der tilfældigt var dukket op og det resulterede i en hotdog med det hele… denne gang var brødet så tørt at det knasede og pølsen bare kold og trist, fuldstændig uden sjæl og så sjusket at det lignede noget katten havde slæbt med ind. Jeg var den eneste kunde på det tidspunkt.
Den hotdog røg så i skraldespanden efter én bid og jeg observerede at jeg ikke var den eneste der ikke fandt det værd at spise.
Jeg spurgte et par af de andre der deltog, og det var samme holdning.
Dem skal man ikke bestille til et arrangement.
Festvognen - FætterGuf ApS (som på CVR er registreret som DANISH KNOW-HOW ApS) KAN SLET IKKE ANBEFALES
Kære alle,
jeg vil gerne fraråde at bruge Festvognen - FætterGuf ApS, hvis man gerne vil have ro i maven på om de kommer, hvornår de kommer, hvordan kvaliteten af pølserne er, hvordan svartider er hvis man skal ændre på noget i tilbudet (som de har lavet forkert) osv.
Jeg holdte min søns konfirmation og skrev derfor til dem ca. 2 måned før afholdelsen. Det startede med at deres hjemmeside ikke kunne vise hele deres formular på 2. side, hvilket gjorde at man ikke kunne gå videre. Derfor skrev jeg en mail til dem i stedet, med alle oplysninger - ca. 40 personer, tid og sted og at jeg gerne ville bestille røde pølser også (som var en ekstra ting, og ikke en del af standard pakken).
Der gik så 14 dage inden jeg fik tilsendt et tilbud (selvom jeg modtog en mail om at der ville gå max. 3-4 dage), efter jeg fik tilbudet kunne jeg se at de ikke havde tage røde pølser med, det var nu i stedet til 50 personer og de ville komme 1,5 time fra kl. 21 samt at det ikke var det rigtig sted hvor de skulle komme hen (da festen ikke blev afholdt hos mig privat - og jeg derfor havde skrevet den anden adresse i stedet).
Jeg skrev straks tilbage, at de havde glemt de røde pølser+at det var det forkerte sted, og om de ikke ville sende et nyt tilbud med de rigtige oplysninger + sted.
Hørte ikke noget den næste uges tid, men da jeg så skrev 3. rykkermail til dem fik jeg endelig svar at "de selvfølgelig godt kunne tage røde pølser med også...". Jeg ringede så (igen - havde forsøgt mange gange i løbet af ugen) til Jørgen, og efter flere forsøg tog han den endelig og lyttet lidt og sagde så om han ikke kunne ringe tilbage, da han var midt i et arrangement? Ja, sagde jeg, men han ringede ikke tilbage de næste par dage!
Da der så var en uge tilbage til konfirmationen, fik jeg endellig fat på Jørgen igen og han fortalte at de nok skulle tage røde pølser med, og at han kunne bekræfte at de nok også skulle komme det rigtige sted hen - jeg skulle blot skrive det hele på bagsiden af tilbudsbekræftelsen og sende retur.
Dette gjorde jeg, samt bad om en bekræftigelse på at de havde modtaget halvdelen af prisen (2.400 kr.) og spurgte ind om de kunne komme kl. 22 i stedet for kl. 21 - til sidst også om hvordan de helst ville have sidste halvdel af beløbet - kontant eller kvittering på dagen.
Dette fik jeg aldrig svar på....
På konfirmationsdagen var jeg lidt spændt på om de kom ca. kl. 20 eller ca. kl. 21 (for som der står, når man bestiller et tilbud: "Hvad tid skal serveringen af pølser starte? (Vi kommer sædvanligvis ca. en time før serveringen skal starte således at vi kan på placeret pølsevognen og få pølserne varme)" - men de var der ikke kl. 20, så jeg tænkte selvfølgelig at de kom kl. 21 i stedet....
Snydt igen - jeg bliver ringet op kl. 21:57 af en kvinde, som siger at de holder lige udenfor og ikke helt kan finde ud af hvor de skal holde.
Jeg går ud til dem og fortæller hvor de kan holde, og de er ikke helt enige (af en eller anden årsag), men til sidst kører de ind og holde der hvor jeg sagde....
de begynder så at sætte det hele op og ca. kl. 22:20 går min søns mor hen for at spørge om hvorfor de ikke er klar endnu - hvortil de svarer at det jo tog lidt ekstra tid at få vognen på plads + at strømmer jo hele tiden gik (mht. strømmen, så ja, den gik en gang - jeg så det ske og fik skiftet stik efter 1 min.) - så måske det blot var forsøg på at skyde skylden på mig ....
Da de så endelig var klar (ca. kl. 22:35) var 1/3 af gæster desværre gået (til dels var bookningen kl. 22 i stedet jo vores fejl, men havde de været her ca. kl. 21 og begyndt at stille op, kunne nogle af de gæster som var gået, godt have ventet med at gå....)
Men da jeg af natur er en meget tålmodig mand, tænkte jeg at nu er den klar og gæsterne kunne slutte af med noget fra pølsevognen - dog blev jeg så igen ret skuffet om kvaliteten af pølserne - de var ret så sorte og helt hårde i skorpen, alt for varme (som om de var blevet stegt i rigtig mange timer, hvilket flere af gæster kommenterede, hvortil de blot sagde at det var sådan en rigtig pølse skulle være.....)
Da de havde "haft åben" i ca. 45 min. var der ikke flere "kunder" (dels fordi gæsterne ikke synes det var særlig godt, dels fordi halvdelen af gæsterne nu var gået, osv.) nævnte de at de jo skulle have sidste del af betalingen, så den måtte jeg gerne hente.
Da jeg kom tilbage fortalte jeg dem, at jeg simpelthen synes det var under alt kritik den måde det her var forgået på, de kom meget for sent, de skød skylden på os, deres pølser var ikke særlig lækre, for slet ikke at nævne alt den manglende service inden festen...
Som forsvar sagde de at det selvfølgelig ikke var deres skyld, men at det var noget jeg skulle tage med Jørgen - derfor forsøgte de at ringe til Jørgen, men (som altid) tog han den ikke...
For at komme videre tog jeg 500 kr. fra de sidste 2.400 kr. (skulle desværre nok have taget mere..)
DERFOR VIL JEG HELLER IKKE ANBEFALE FESTVOGNEN-FÆTTEGUF ApS!
Nærgående og grænseoverskridende
Hotdogsene var fine nok. Jørgen var sexist, underminerende og fysisk grænseoverskridende. Jørgen kom en time for tidligt til vores arrangement og ringede og skyndte på os, trods vi aftalte at mødes en time senere. Derudover da vi så ankom og skulle stille klar til vores arrangement, forsøger han at overtage vores klargøring, og forsøger at diskutere vores opstilling, som om vi ikke havde styr hvad vi havde gang i. Nævnte flere gange 'vi har et arrangement der skal op og køre' og 'det kan jo ikke gå godt hver gang'. Vi havde styr på hvad vi lavede hele tiden, Jørgen var kun hyret til at stå i sin pølsevogn. Det blev også nævnt nogle gange fra hans side, at vi var endten 'to små tøser', 'søde piger' osv. Grænsen blev overskredet, da jeg, mens jeg rækker ud efter noget i en bil, får en arm rundt om min talje og bliver trukket nærmere, hvor jeg reagere med at slå armen væk, og siger 'du skal ikke røre mig!', hvor til han nusser mig på hoften og prøver at fortsætte med hvad han fortalte, hvor jeg igen siger 'IK RØR'. Til min kollega udtrykte han bla. hvis hun vil bestille en hotdog, "kunne du tænke dig, min store pølse i din hånd". Simpelthen for meget. Der var rigtig mange kommentere fra hans side, som var ubehagelige og nedladende.
Dertil var det Jørgens opgave at sørge for der var fadøl nok, vi havde sagt at der skulle være nok øl til 80-100 mennesker i 6 timer. Han havde insisteret på at 3 fostage var nok, vi løb dog tør for øl under halvvejs i arrangementet, som forventet, og vi står nu i en situation hvor vi skal selv må i et supermarked for at købe dåseøl.
Jeg fraråder at bestille Jørgen - Festvognen, hvis du gerne vil have en god oplevelse, hvis der er børn til stede, vil have styr tingene og en pålidelig pølsemand.
Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse, bliver brændt af dagen før vores arrangement for 35 personer.
Udover at blive brændt af, glemte Jørgen også at vende tilbage gentagende gange på de opkald vi havde haft vedr arrangementet.
en stjerne er for meget!!
Den ene stjerne er endda for at være rar. Jeg havde forventet lækre pølser, fantastisk service og gode madoplevelser til min datters konfirmation. Vi havde planlagt pølsevogn som hovedret, men ca 1,5 time inden de skulle komme, meldte han at de ikke kom grundet sygdom. Jeg står med 60!!! ventende gæster, og har ikke andre muligheder. pludselig er der hverken pølsemand (har booket to stk) eller vogn til at komme her ud. Efter meget frem og tilbage aftaler vi at de skal komme til aften ved 18-tiden. vognen er her ca 18.30, og klar til at servere 19.15 (cirka), der er kun 1 der betjener mine gæster, vi kan ikke se, hvilke muligheder der er for mad, og servicen er ikke god. Der bliver kommenteret på at gæster kommer tilbage flere gange, og at de kun kan bestille en ting af gangen (havde bestilt ad libitum).
Jeg bestiller ALDRIG en pølsevogn her igen!!
Mega tarvelige og amatør agtige..
Mega tarvelige og amatør agtige... De var bestilt til min søn konfirmation. Alt var aftalt og på plads, trods deres ustruktureret måde at håndtere ordrer på. Vi talte med dem om morgenen og de var igang med at lave isen og alt var godt, da vi senere på dagen ringede og rykkede dem for leveringen, var Chaufføren pludselig blevet indlagt og isvognen var iøvrigt også i stykker. Så en festdag blev pludselig et mareridt!
0 stjerner . Var til 30 års fødselsdag med over 30 gæster . De hade så lejet deres pølsevogn for 2 timer og da kl bliver 18 hvor vi skulle have spist , kommer der et opkald hvorfor de desværre er punkteret og ikke ved hvornår de kan komme ( vi ved ikke om det er sandt ) kl 19.30 ankommer der en mand i total beskidt tøj og åbner døren ind til “pølsevognen” og alt ligger på gulvet , den er møgbeskidt og ulækker samt der er ikke køleskab i den vogn og pølserne ligger åbnet på bordet og løse på bordet . Min nevø siger så at det der svineri og åbnet mad osv. vil han ikke have mad fra , og manden forklare så at sønnen var punkteret og at han så var blevet bedt om at køre til vores fest , samt at han lige kom fra 3 andre fester , så derfor var det som det var . Så alt mad og tilbehør har stået ude i varmen en hel dag uden at være på køl og ingen rengøring . Min nevø stod der med 30 gæster der var møg sultne 2 1/2 time forsinket og en klam pølsevogn . Så enden på legen blev at ingen pølservogn (pga. undgåelse af madforgiftning ) og så måtte de bestille en masse pizzaer . Så brug dem for Gud skyld ikke hvis du ikke vil stå med en dårlig oplevelse .
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.