Fellow Bank Omdömen 33

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk stykke arbejde af Nikolaj - gode relations kompetencer, energisk og sprød. Keep it up niko 🤙🏼

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har oplevet super fin service :) Kasper som jeg har talt med har været super behagelig og venlig til at svare hurtigt når jeg havde spørgsmål. Så kan klart anbefale.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I løbet af samme dag, ansøgte jeg, FF udførte sagsbehandlingen og jeg havde pengene på min konto samme dag om eftermiddagen. Det til konkurrencedygtig pris(renter og gebyrer) 👍

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super oplevelse, venlige rådgivere. De svarer hurtigt på mail og tlf. Jeg kan kun varmt anbefale dem.

Företagsinformation

1. Bank
  2. Finansiellt institut

Om Fellow Bank

Skrivet av företaget

Velkommen til Fellow Bank!

Fellow Bank, tidligere kendt som Fellow Finance, er en digital bank med nordiske rødder. Vi tilbyder fleksible og gennemsigtige forbrugslån uden skjulte omkostninger og ubehagelige overraskelser, til en rimelig rente. Du behøver ikke stille sikkerhed når du låner ved Fellow Bank.

Lån til alle behov

Du kan ved Fellow Bank ansøge om lån til dine behov – vi tilbyder lån i størrelsen 4.000 – 100.000 kroner, med en afdragsperiode på mellem 2 og 10 år. Du kan dermed nemt finde en betalingsplan der passer til din økonomi og dine ønsker.

Et lån der passer til din økonomi

Vi forstår at din økonomi kan ændre sig og vi ønsker at tilpasse dit lån til dette. Du kan altid indfri dit lån før tid og du er dermed ikke bundet af løbetiden. Ved behov kan du også ændre den månedlige forfaldsdag, anmode om betalingsfri måned, tilpasse afdragsstørrelsen eller søge om forhøjelse af lånet.

Ansøg nemt og hurtigt

Du kan nemt foretage din låneansøgning online, hvor end du befinder dig. Det er gratis at ansøge og tager kun få minutter. Hvis vi kan tilbyde dig et lån, modtager du straks et ikke bindende lånetilbud, som du selv bestemmer om du vil acceptere. Ønskes lånet færdigbehandler vi din ansøgning indenfor 24 timer i hverdagene.

Personlig service

Imødekommende og venlig kundeservice er en kerneværdi for os. Derfor bestræber vi os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt, så du får den bedste oplevelse med Fellow Bank.

Vi er tilgængelige alle hverdage klokken 9.00 – 16.00.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Fantastisk stykke arbejde af Nikolaj

25 augusti 2023

Hej Andere

Mange tak for den flotte anmeldelse, vi videregiver straks din ros til Nikolaj og glæder os over at du har haft en god oplevelse med vores service.

Alisa Bank

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Konstruktiv og hurtig kommunikation

Konstruktiv og hurtig kommunikation. Omhyggelige

9 januari 2023

Hej Inge,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi stræber altid efter at yde god og hurtig service, så det glæder os at du synes vi har lykkedes med dette.

Er det noget vi kunne have gjort bedre eller anderledes, for at have gjort os fortjent til den sidste stjerne? Hvis ja må du meget gerne kontakte os på kundeservice@fellowbank.dk, så vi fremover kan tilbyde dig og andre kunder endnu bedre service og produkter.

Hurtigt svart til spørgsmål

Hurtigt svart til spørgsmål. I mon øjne er det lige med god service :-)

31 december 2022

Hej Alan

Mange tak for den flotte anmeldelse, det glæder os at har haft en god oplevelse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg fik mit lån bevilget :)))

Jeg fik mit lån bevilget :)))

Lidt it systemfejl med at færdiggøre ansøgning …

👍🏽👍🏽👍🏽

8 juli 2022

Hej Abolfazl

Mange tak for din flotte anmeldelse. Teknikken kan drille lidt en sjælden gang imellem, men jeg er glad for at vi kunne hjælpe dig helt i mål så du kunne få dit lån udbetalt.

God og nem

God og nem, ingen problemer

8 december 2021

Hej Dennis

Mange tak for den fine anmeldelse - det glæder os at du synes godt om vores platform.

Hej Nadarat

Tak for din flotte anmeldelse. Vi vægter kundeservice højt, så vi er glade for at du finder os hjælpsomme.

Hvis der er mere vi kan hjælpe med sidder vores kundeservice klar og du må endelig ikke tøve med at henvende dig.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Hurtig service

1 december 2021

Hej Jesper

Tusinde tak for din fine anmeldelse, vi er glade for at du synes det har været hurtigt at benytte Fellow Finance.
Er der noget vi kunne have gjort bedre eller anderledes for at gøre os fortjent til den 5. stjerne?

Husk at du altid kan kontakte os på kundeservice@fellowfinance.dk hvis der er noget vi kan hjælpe dig med.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service og altid venlige

1 december 2021

Hej Susanne

Mange tak for den fine anmeldelse, det glæder os at du kan lide vores service.

Seriøse men alligevel hurtige

👍

12 november 2021

Hej Flemming

Tak for den flotte anmeldelse - det glæder os at du synes om vores platform.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har oplevet super fin service :) Kasper…

8 september 2020

Hej Dinny

Mange tak for den fine ros og anbefalingen. Vores kundeservice sidder klar med hjælp og rådgivning, hvis der findes andet vi kan gøre for dig.

Good service hurig penge

24 augusti 2020

Hej Nerijus

Tak for den fine anmeldelse. Vi vægter kundeservice højt, derfor betyder din ros meget for os.

Bedste

De er alletider! Bedste i Danmark! Hurtig, venlig, hjælpsom....

23 januari 2020

Hej Jevrosima

Tusind tak for de fine ord, din anmeldelse betyder meget for os.

Husk at du altid er velkommen til at kontakte os hvis der er andet vi kan hjælpe dig med.

Kasper

Mine bedste anbefalinger herfra

Mine bedste anbefalinger herfra. Altid klar til at hjælpe. Yder altid god service ved kontakt.

13 september 2019

Hej Karsten

Tak for de fine ord, vi er glade for at du synes godt om vores service.

Husk at du altid kan kontakte vores kundeservice hvis der er mere vi kan hjælpe dig med :-).

Kasper

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.