Företaget har svarat
Företaget har svarat
Helt ok. Ikke noe å skryte av, lokalet er svært støvete, toalettene er ned urinert. Får i tilegg admin gebyr regning, noe som ikke sto ved innmelding, føles ut som lureri. Føler ikke at dette er en p... Se mer
Jeg liker feel24 hammerfest men, det kunne være litt mer utstyr og håndtak også ett rom der man kan trene med fri vekt. Også hadde det vært bedre hvis noen av folk ikke brukte så mye parfyme. Ellers e... Se mer
Feel24 er en av Norges største treningssenterkjeder, med over 100 treningssentre fra nord til sør. Vårt mål er enkelt: å gjøre trening tilgjengelig for alle – uansett nivå, tid på døgnet eller hvor du bor. Hos oss trener du på dine vilkår. De fleste av våre sentre er døgnåpne, slik at du kan trene når det passer deg best. Vi tilbyr moderne treningsutstyr, rene og trivelige lokaler, og et inkluderende miljø hvor alle skal føle seg velkommen – enten du er nybegynner eller erfaren. Med ett medlemskap får du tilgang til alle våre sentre i hele Norge. Dette gir deg fleksibilitet i hverdagen, enten du er hjemme, på jobb eller på reise. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester og setter stor pris på tilbakemeldinger fra våre medlemmer. Har du spørsmål eller trenger hjelp, er du alltid velkommen til å kontakte oss på kundeservice@feel24.no . Velkommen til Feel24 💚
Har besvarat 37 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Overdrevent dyrt for det utstyret som er tilgjengelig. I tillegg sender de ut «administrasjonsgebyr» på flere hundre kroner i tillegg til månedsprisen. Svindel og utnytting av kundene.
Uklar og misvisende informasjon til kunder angående bindingstid og oppsigelsesfrist.
Scam. I ordered the membership “train gratis until March”, got first invoice already in February, but Ok, thought I, it will be prepaid. I cancelled in 10.2. - The notice period is 2 paid months. Yet I’ve got an invoice for May. Their explanation? “Invoice has a due 20.4.” Ja, well, in that case I was not suppose to pay in February, hmm? Scam on customers and no will to make a step back. I wanted to come back in autumn but after this? Never again. (Vesterålen)
Kleskoden er helt tullete, man kan ikke vise skuldre eller rygg eller litt mage engang. Dumt for de som faktisk blir veldig svette og varme kjapt må kle på seg mer når man skal trene!
Helt ok.
Ikke noe å skryte av, lokalet er svært støvete, toalettene er ned urinert. Får i tilegg admin gebyr regning, noe som ikke sto ved innmelding, føles ut som lureri. Føler ikke at dette er en plass hvor kvinner kan føle seg trygg hvis noe oppstår. Hadde jeg hatt et annet valg ville jeg ha byttet.
oppsigelse ihht kontrakt, misvisende informasjon, blander medlemskap og faktureringsdatoer for å forlenge de 2 mnd oppsigelsestid de selv har i avtalene sine.
Ikke anbefalt
Dette treningsstudioet er helt krise. Kjeltringer. De reklamerer med gratis kampanje/lokketilbud. Også tilkommer det en haug med gebyrer og skjulte månedskostnader. Helt vilt! Forstår ikke at de har moral til å holde på slik. Dette overlever ikke lenge.
Djævla dritt kunde service , svarer ikke på mail ordentlig. Jeg har avsluttet abonnement siden februar / januar tiden til tross til at jeg skulle betale til april før abonnementet kunne avsluttes helt, skjønner ikke hvorfor jeg får faktura til Mai nå. Fakturaer er betalt alt sammen men jeg blir inkasso ?? Kunde service er dritt og har ingen telefon man kan ringe til .
Jeg liker feel24 hammerfest men, det kunne være litt mer utstyr og håndtak også ett rom der man kan trene med fri vekt. Også hadde det vært bedre hvis noen av folk ikke brukte så mye parfyme. Ellers er alt bra
Generelt dårlig renhold. Tomme papirdispensere og sprayflasker.
Feel24s «tren gratis» annonsering er langt fra gratis. Det som presenteres som gratis, er en felle med skjulte vilkår som tvinger deg til å betale minst 1300 kroner i diverse avgifter. Uærlige saker og kun ment for å melke deg for penger.
Vilkårene er utformet for å lure deg, ikke informere deg. Viktige vilkår for oppsigelse er gjort villedende i avtalevilkår slik at man ikke får de med seg. Selvfølgelig helt bevist. Motbydelig praksis, styr unna!!!
TO MÅNEDERS OPPSIGELSESTID?!?
De er bare ute etter å flå kundene sine. Styr unna.
Et ordentlig drittselskao. Lurer deg inn med gratis medlemskap, 3 mnd oppsigelse. Blir til og med fakturert for årsgebyr. Styr unna og finn et annet senter!
Kjempefint og rent senter på Høvik, men var altfor varmt der inne. Kunne også trengt flere brede barer til nedtrekken da dette brules både der, på romaskin og i krysstrekkapparatet. Hadde uflaks og kom når en gjorde denne komboen. Jeg skulle bare gjøre nedtrekk med bredt håndtak, men måtte da bruke et helt annet grep enn planlagt. Ellers kjempefint.

Svar från Feel24
Bra utstyr, rent og variert. Men alt for mange som henger ved og sitter på apparatene uten at de bruker de noe som gjlr det vanskelig å gjennomføre programmet jeg har satt opp.
Mitt favoritt senter i Bodø. Har prøvd alle Feel sentrene i Bodø samt mange andre steder i Norge. Dette er best! God stemning, folk smiler og er hyggelige. Og flinke til å vaske. 👍🏼 Trener her 2-3 ganger pr uke!
Jeg skulle melde meg inn å trene gratis til mars, bare for å prøve det ut, måtte betale over 1000kr i medlemskap, og på toppen av det hele presterer de å sende med en administrasjonsgebyr på 199kr kroner, når jeg kun ble gratis medlem til mars, de har ingen skam, å melker folk for penger.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.