Det er nu anden gang vi bestiller monogram/logo hos Fantasy Design. Først gang var til vores bryllup.Anden gang til vores nyopstartede firma. Begge gange er vi ovenud tilfredse med resultatet og be... Se mer
Det här tycker kunderna
De skønneste nærmest eventyrlige produkter, der kom overraskende hurtigt! Og fantastisk at man meget nemt kan få en utrolig personlig sød gave til en særdeles overkommelig pris. Har brugt Fantasy Desi... Se mer
Underkjolen til familiens tranditionsrige dåbskjole var pist forsvundet. Egenlig ville jeg sy en ny, men pga af tidspres søgte jeg modeller på nettet. Her stødte jeg på Fantasy Designs færdigsyede und... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Fantasy Design er etableret i 2000. Vi er førende i dåbstøj, dåbs- og barselsgaver
Kontaktuppgifter
Gjelstensåsen 59, 3650, Ølstykke, Danmark
- 5334 2565 - mandag til fredag 9:00 - 17:00
- info@fantasy-design.dk
- www.fantasy-design.dk
Fin vare - spøjs indpaknknh
Fik hurtigt mine vare meeeeen leveret i en wiskas pakke?? Arrhhh lidt for useriøst.

Service
Jeg bestilte i påsken, et par sko til min søns barnedåb. I kommentar feltet skrev jeg og spurgte om det kunne lade sig gøre at modtage orderen i retmæssig tid inden barnedåben. 2 timet efter trods, påsken fik jeg et venligt svar tilbage, at det kunne det sagtens. Skoene ankom 1 arbejdsdag efterfølgende.
Perfekt og kundeservice i særklasse!
Fantastisk købsoplevelse! Meget kompetent rådgivning i telefonen og hurtig levering. Får vi brug for det, køber vi helt sikkert hos Fantasy Design igen!
Smukke håndklæder med navn
Fin og god betjening. Hurtig behandling af ordre.
Supergod hjemmeside
Hej du kan trygt handle med Fantasy Design, de holder hvad de lover og hurtig ekspedition.
hurtig levering og god pris
Fandt en sød dåbskjole med navn og dåbsdato for en god pris og fik den allerede 2 dag efter
Fantastisk service
Bestilte hos fantasy design et sæt senge linnede i børne str med broderet navn . Jeg bestilte det tirsdag aften og havde det torsdag morgen . De bedste anbefalinger herfra 😃😃
Kvalitet
Bestilte en håndklæde med broderi indskrift til ca. 220kr. inkl. forsendelse.
Behandling af ordren samt indskriften var fin :) dog kan jeg ikke sige det samme om selve varens kvalitet ;( Vil vurdere det til ca. 40kr. håndklæde, jeg regnede med lidt bedre kvalitet. Men bortset fra det var hele forløbet ok :)
Mvh.
Stefan
___________________________________________
Til info kan jeg købe samme størrelse håndklæder i eks. vis Kvikly! til 40kr.
Hvad kvaliteten angår har jeg større viden om det end I tror! derfor denne kritikpunkt.
Kritikken bør tages konstruktivt, læg venligst mærke til, at jeg først havde kommenteret efter jeres opfordring ikke af sig selv! alene det skulle I opfatte som "konstruktiv kritik" ! Jeg har det sådan med det - hvis man beder om en vurdering, bør man acceptere både de gode og mindre gode, vel at mærke, hvis de er sandfærdige, og det vil jeg skrive under på at den er - da det ellers ville stride imod mine principper! Jeg har dermed heller ikke sagt at den er ubrugelig, men kunne være af lidt bedre kvalitet til prisen! :)
Mvh.
Stefan

Svar från Fantasy Design
Et super sted, hvor du kan gøre et andet menneske glad, uden at blive ruineret.
Nem og letforståelig hjemmeside
Alt var nemt, hurtig levering og uden fejl!
Lidt svært at se farverne på en ordenlig måde når man bestiller.. Det er den eneste kritik!

Hurtig levering
Nem at bestille vare på deres side, og til en rimelig pris. Hurtig levering😊
super service
Bestilte tirsdag morgen en vare med broderet navn, modtog onsdag med posten.
God service
God service og hurtig levering. Vi er tilfreds med produktet.
Fantastisk service og dejligt stort udvalg
Jeg er yderst tilfreds med at handle med Fantacy Design. De har meget stort udvalg og nogle skønne produkter og servicen er helt i top - meget professionel og hurtig levering.
God og hurtig service
God og hurtig service. Alt som det ska være ved nethandel
Positivt overrasket- hurtig levering
Jeg blev positivt overrasket over den hurtige levering.
Kvaliteten af de broderede håndklæder jeg bestilte var meget fin og til en god pris.
Hurtig og god service 😊
Fantasy-Design får 5 stjerner .
Jeg var i tvivl om hvilken str. Min søn skulle bruge, så jeg sendte en mail.
Dagen efter fik jeg svar, og der gik 2 dage fra da jeg bestilte varer, og til de var hjemme hos mig !! Har bestilt hos dem 2 gange, og vil bestemt ikk afvise at jeg ikk snart handler der igen 😊👍
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.