Kirkerne i Nyk.F har de sidste 4 år afholdt kirkevandring til 3 af byens mange kirker/menigheder udpeget for årets vandringsmål sidste fredag aften i september. Vi har hvert år anvendt fakler til de... Se mer
Det här tycker kunderna
Jeg er meget tilfreds med min oplevelse af Fakkelfabrikken fakler. dk Hurtig levering og personlig kontakt via telefonen og endda i weekenden. God hjemmeside der giver fint overblik. Det er ikke... Se mer
Min bestilling på en enkelt pakke væger fik jeg hurtigt leveret, skønt der på hjemmesiden beskrives, at der kan gå op til 4 uger, når det kun drejer sig om mindre bestillinger. Vægerne er super fine... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Stort udvalg af Fakler. Havelys. Havefakler og Olielamper. Salg direkte fra fabrikken
Kontaktuppgifter
Danmark
- www.fakler.dk
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hurtig og effektiv service
Hurtig og effektiv service. Faklerne er de bedste på markedet.
Igen lynhurtig ekspedition af bestilte…
Igen lynhurtig ekspedition af bestilte væger, så
vores petroleumsfakler i hovedbolig og sommerhus også i år er med til at skabe vinterhygge.
ris og ros
i forhold til priser er det fint, men de er meget langsomme til at afsende pakker, så hvis du bestiller noget skal du bestille det 14 dage før du skal bruge det. for de kan nemt vente 5 dage med at afsende din odrer.
men udover den langsomme opløb er det et fint sted at handle
Super hurtig og professionel service og…
Super hurtig og professionel service og levering som aftalt
har modtaget mine væer til olielamper…
har modtaget mine væer til olielamper og efter 30 min sender de stadigvæk kun sort røg ud i stuen
Hurtig levering.
Vægerne er super fine, og det eneste sted, hvor jeg har fundet væger på 3 mm.
Hvis jeg må foreslå en lille forbedring, ville jeg ønske, at man fik valget om at få f.eks. væger tilsendt som alm. brev, så portoen blev billigere.
Intet at klage over.
Intet at klage over.
Jeg har handlet med fakkelfabrikken gennem flere år. Servicen er i top, leveringen hurtig og faklerne fungerer som de skal.
god service hele vejen igennem
Det var hurtigt at bestille og betale. Desuden kom varerne hurtigt.
Alt i alt en rigtig god oplevelse
Per Stevnsborg
Jeg har i flere omgange bestilt fakler…
Jeg har i flere omgange bestilt fakler fra Fakkelfabrikken og været fuldt ud tilfreds med produkterne, prisen og leveringen.
Jeg havde brug for at få leveret meget…
Jeg havde brug for at få leveret meget hurtigt og det må man sige jeg fik! Så mange tak for rigtig god service :-)
God support og levering før end ventet
God og venlig telefonsupport. Levering før end ventet.
Fantastisk hurtig og præsis levering
Fantastisk hurtig og præsis levering. Let at handle ved. Let af finde det man skal bruge,
Øv, for en dårlig kundeservice...
ØV! Står her den 6/5 stadig uden havepejs efter at den første, som blev leveret den 24/4, var revnet i både top og bund. Vi ringede ellers samme eftermiddag og blev bedt om at sende fotos, hvilket vi gjorde samme aften.
Men de nåede åbenbart ikke frem, for den 26/4 får vi at vide at der mangler fotos, som skal bruges ifm erstatningskrav overfor fragtmanden. Vi sender igen billeder, men modtager på intet tidspunkt en skriftlig bekræftelse eller melding om hvordan sagen skal forløbe, herunder hvornår vi får afhentet den revnede pejs og kan modtage en ny.
De næste dage er det konstant os, som skal forspørge om status hos Fakkelfabrikken.
Tirsdag den 1/5 spøger vi igen og får at vide at den kommer enten i morgen eller overmorgen, MEN hverken onsdag eller torsdag ELLER for den sags skyld fredag står der en ny pejs i vores indkørsel, og der er total radiotavshed fra Fakkelfabrikkens side. Ingen undskyldning, ingen forklaring (fx at sagen med fragtmanden trækker ud, der er ikke flere pejse på lager, etc), ikke noget som helst får vi at vide.
Ubetinget en virkelig dårlig kundeservice..... :-(
Nemt og ubesværet handel
Nemt og ubesværet handel. Har handlet der så mange gange før.
Vegatabilsk lampeolie fra Fakkelfabrikken
Meget hurtig og perfekt ekspedition af min ordre afgivet den 7/1- 2018 og ankommet 10/1 - 2018. Fantastisk at jeg kan nøjes med at bestille 1 flaske lampeolie lavet på kokosolie, som jeg ikke kunne opdrive i Horsens. Jeg har nu anbefalet Fakkelfabrikken til vores gørtler i Horsens med håb om at de fremtidig vil føre varen!
Jeg er meget tilfreds med min oplevelse …
Jeg er meget tilfreds med min oplevelse af Fakkelfabrikken fakler. dk
Hurtig levering og personlig kontakt via telefonen og endda i weekenden.
God hjemmeside der giver fint overblik.
Det er ikke sidste gang jeg handler her.
Leon Sindberg
Spejderne i Ry.
Hurtig levering og fantastisk produkt
Hurtig levering og fantastisk produkt. Virkelig tilfreds.
Ubehøvlet
Ubehøvlet, uprofessionel behandling, over order som ikke er afsendt, men hvor kortbetaling er hævet.
Har ellers modtaget besked om at ordren er afsendt, men har d.d. fået bekræftet af indehaver at dette ikke stemmer overens med virkeligheden. Ordre er ikke afsendt pga. måske ikke dækkende porto kr. 96 for fire 4 mm væger til Sverige.
Fatter ikke man kan drive virksomhed på den måde!!
Ikke tilfreds
Købte 2 væger som også kom hurtigt, men havde betalt ekstra for at få det leveret på adr, og betalt for dette trods det sendte de så jeg selv skulle hente det på posthuset min ordre nr 9230
Uprofessionel
Aldrig har jeg oplevet så uprofessionelt et webfirma.
- Jeg lavede en ordre hos fakkelfabrikken i december 2014, og ventede en uge før pakken dukkede op.
- Da jeg åbnede pakken var det forkerte produkt, men det hænder naturligvis, så pyt med det. Jeg skriver til dem og sender et foto med af det forkerte produkt, og de skriver hurtigt tilbage og siger, at en ny er på vej sammen med en returseddel.
- Efter en uge har jeg endnu ikke set noget pakke, så jeg skriver igen til dem. Jeg får en forklaring om, at han har problemer med hans printer, så han har ikke lige fået den sendt endnu.
- Efter endnu en uge kommer pakken endelig, men der er ikke nogen returseddel i kassen.
- Jeg skriver igen tilbage til fakkelfabrikken og siger, at han har glemt at vedlægge en returseddel, hvortil jeg får en lang forklaring om, at det havde han ikke glemt, det var bare lidt besværligt for ham, fordi han skulle to ture på posthuset for at veje, pakke og frankere etc., men hvis jeg selv ville sende pakken, ville han overføre portoen til min konto.
- I stedet for at det blev to ture på posthuset for fakkelfabrikken, blev det tre ture for mig i stedet, men jeg ville bare gerne have handlen på plads og overstået. Jeg sendte pakken og tog et billede af pakke og kvittering, som jeg herefter sendt på mail til dem.
- Jeg fik svaret tilbage som præcis lød sådan her: "Det var nu min tanke at sende det som brev....." Ja, selv prikkerne var med.
- Svarer retur og skriver, om han vil overføre mine penge eller ej, men herefter har jeg intet hørt.
Magen til uærlige amatørfirma. Jeg har handlet rigtig meget på nettet, men jeg har aldrig nogensinde haft så dårlig en oplevelse.
Jeg er bedøvende ligeglad med mine 82,- i porto - jeg vil blot advare alle andre om, at tænke to gange inde de handle med firmaet.
- Efter min anmeldelse på Trustpilot, fik jeg pludselig en mail om, at det var noget bøvl med ordren, og min porto nu var refunderet.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.